Clubul nurorilor (22)
Raspunsuri - Pagina 7
SunSmile spune:
Da, Fla. Era sotul. Si la stop un smecher a vrut sa depaseasca ccc coloana. El era pe sens opus, a vrut sa redreseze masina dar nu l-au tinut franele si s-a suit pe masina noastra. Impact frontal, deci iti imaginezi! Cum spuneam ma doare sa o vad asa botzita! Mai ales ca abia in ianuarie a facut 1 an, iar cea de-a doua are 4 luni. Sper sa fie fata cuminte si nebushita, ca imi folosesc puterile....
Hai ca aberez!
Va pup...sper sa intru de dimineata!
quote:
Originally posted by impreuna
Avui musafiri, acu mananc si fac nani, am trecut sa va zic noapte buna si ca ma simt mai bine. Ma mai ustura putin gatul, o sa fac o gargara cu apa cu sare si maine sper sa fiu fresh
Sun cum adica, a lovit-o asa de rau? Ce naspa..., cum s-a intamplat, erati si voi in masina? Bine ca nu ati patit nimic.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
impreuna spune:
Avui musafiri, acu mananc si fac nani, am trecut sa va zic noapte buna si ca ma simt mai bine. Ma mai ustura putin gatul, o sa fac o gargara cu apa cu sare si maine sper sa fiu fresh
Sun cum adica, a lovit-o asa de rau? Ce naspa..., cum s-a intamplat, erati si voi in masina? Bine ca nu ati patit nimic.
Nadia1976 spune:
Buna! Intai vestile bune: cum eu nu am fost azi la spital, ca soacra-mea a zis sa stau acasa sa iau o pauza, sotul meu a venit acum vreo ora, ca a fost dupa servici; Alynutza, ai avut dreptate, a fost o coincidenta neplacuta; de fapt, a fost tampenia doctorilor astia cretini; ei au spus ca ar putea fi aia si aia si ailalta, cand nici nu erau siguri; azi au zis ca e doar ceva respirator si ar putea avea o coasta fracturata (probabil de cand a cazut) si de-aia o doare asa rau. Nu pot crede ca dr. fara sa stie ce e, ei se pun pe diagnosticat, te sperie de mama focului vreo 2 zile, apoi iti spun aaaaaaa, stai asa, ca nu-i asa... e total altceva! OOOOOOOfffffff, parca-ti vine sa-i impusti pe toti! Dar, oricum, important e ca e bine si s-ar putea sa o lase acasa maine;
cum am avut o zi libera, am colindat si eu prin magazine, de fapt cautam o cortina (perdea, draperie, cum vreti) ptr. dus, dar nu am gasit ce vroiam eu, asa ca am cumparat material si mi le-am facut eu; arat ok, ptr. una ca mine, care nici nu stie sa coase la masina; acum capat experienta; am cusut pana acum... pot sa ma laud? Adevarul e ca sunt asa mandra de mine... so... am facut asa: cuvertura de pat, in patratele de sah, alb cu galben-auriu, cu 3 pernite la fel, alb cu galben-auriu) fetze ptr. perne de couch, din-alea rotund-lunguiet, perdele ptr. living room, bucatarie si baie, o acoperitoare ptr. un couch mic din terasa de la intrare in casa (e inchisa si supeeeeer ptr. diminetile de vara) si fata de plapuma... dar inca mai am muuuuuult de invatat; asa e cand nu e nimeni langa tine sa-ti spuna ce si cum sa faci; dar e ok, intr-un final o sa pricep eu de ce se incurca ata ce iasa din suveica aia de dedesubt; (daca cineva stie, va rog sa-mi spuneti). Hai ca deja ma intind, dar vroiam doar sa va spun ce mandra sunt de proiectele mele. Va pup pe toate si va multumesc ptr. gandurile bune ptr. soacra si pt. ca sunteti langa mine, chiar si virtual.
Winners don't quit; quitters don't win.
SunSmile spune:
Bau
Sa aveto o zi frumoasa si linistita. Eu o sa am iar o ziiiii...maica mare! Dar este aniversarea cumnatelei mele, asa ca-i urez La multi ani! si abia astept sa ne vedem diseara!
Nadia , pt ca esti harnicuta, devotata si curajoasa!
Va pup pe toaate
p.s. Andreutzu hai ca trece si ziua asta si maine o sa ne spui ce hainutze frumoase ai primit!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Raza de soare spune:
Buna dimineata ! Mda, sunt ff bine dispusa... motivul ? de ieri, poate veni bb oricand, noi il asteptam cu drag ! imi vine sa zburd de bucurie ! imi lucesc ochii k unui dracusor ! puiu deja a inceput sa se gandeasca la scaun pt masina... pt bb, desigur...
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
Alynutza spune:
'Neatza nurorici!
Sa aveti toate o zi cat mai linistita si frumoasa (pe cat posibil).
Nadia, ce ma bucur ca nu-i nimic super grav cu soacra ta! Lasa ca vezi tu ca se face bine. Si ce harnicutza esti! Eu stiu sa lucrez la masina, poate se incurca ata ca nu-i pusa bine suveica. Uita-te bine la instructiuni si verifica.
Raza, spor la ... .
impreuna spune:
Neatza si de la mine :)
Sun bine ca n-a patit sotul tau nimic, din pcate e plina lumea de inconstienti care nu se gandesc ca tampeniile lor ii pot afecta pe altii. Si eu m-as oftica rau de tot, dar lasa ca masina se repara
Raza unda verde si sa aveti spor la facut bb:) Soacra stie de intentiile voastre? Ca parca ziceai ca nu i-ar conveni...
Nadia pune poze aici cu operele tale poate ne inspiram si noi:) Felicitari si ma bucur ca socrela nu are nimic grav. Oricum la varsta ei, orice boala este mai agravata ca si la noi, din cauza varstei.
Sa aveti o zi faina (urare si din partea mea:)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Raza unda verde si sa aveti spor la facut bb:) Soacra stie de intentiile voastre? Ca parca ziceai ca nu i-ar conveni...
[
Multumesc pt urari fetelor! Sa stie soacra ? NU !...inca...Cand va veni bb le spunem, pana atunci nu! o las sa se intrebe de ce de 2 sapt zambim mereu
Foto
Raza de soare spune:
Sunt happy ! am castigat 1 set de pahare (decorate) pt miri+o pernuta de verighete, de la o agentie de nunti !!! E clar, Cel de Sus ne ajuta mult in privinta pregatirilor de nunta...
Foto
cherry22 spune:
'Neata fetele!
Dar ati fost harnicute, nu gluma! Cum lipsesc si eu o zi, cum umpleti paginile. Tineti-o tot asa, ca-mi place
Andreuta, nu fi suparata, ca va veni iubi cu multe hainute pentru burtica ta. Uite niste sa-ti mai treaca. Si, noi suntem cu tine, nu esti singura.
Nadia, sanatate maxima soacrei tale si tie pentru tot ceea ce faci pentru ea
Flavia, esti mai bine?
Sun, lasa ca masina se repara, voi sa fiti sanatosi. Hai, nu mai fi trista
Razuca, spor la . Si noi asteptam sa vedem daca s-a intamplat ceva zilele astea, ca am prestat la greu. Ce-ar fi sa iasa din prima?
la toate noricile