Clubul nurorilor (22)
Raspunsuri - Pagina 8
BraveGirl spune:
Neata nurori!
Sun-credeam ca eu sunt singura nebuna care tine la masinile ei...am 2 baietei si o fetita.Si cand a venit baietelul nou, sotul a dat fetita unui angajat de la firma...si eu am suferit si l-am tot pus sa-l sune sa-l intrebe ce face fetita mea...sunt dusa rau...
Raza-spor la BB
Andreea-sa treaca cat mai repede ziua de azi ca sa-ti vina sotiorul...
Flavia-sper ca esti fresh azi...daca nu , iti trimit eu un ceai virtual ca sa-ti treaca gatul
==========
Corina
Albumul meu
camelia72 spune:
Salutare si de la noi!
Nadia,bine ca au gresit medicii si nu a fost asa grav,intr-adevar e groaznic sa se pronunte cu niste diagnostice aiurea sa sperie omul...ce fel de medici sunt si astea?Credeam ca numai in Romania se mai intampla din astea...
Raza,sa dea DD sa vina cat mai repede bb si sa aveti un an super...si nunta si bb !
Fetelor,aseara am avut o discutie cu sotu',am vazut ieri cateva apartamente groaznice...ori nu ne placea interiorul blocului,mirosea mucegai de cum intrai in bloc,ori apartamentele erau naspa rau...Cum sa dam noi frumusete de bloc,curat,plin de flori pe casa scarii,cu interfon si super spatios pt. niste cazaturi cu 3 camere?Sotul imi zice aseara ca daca pe ma-sa o apuca iar plecarea peste o luna-doua iar ne incurca planurile?Noi suntem chiar in centru si avem sanse mari sa luam cu 3 camere de aceeasi bani dar zice sotu' ca de la anu',cand intram in UE se vor cauta locuintele in zona centrala si numai fraierii vand acum in centru...chiar nu stim cum sa facem...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
SunSmile spune:
Cherry multam! Deja ma simt mai bine. Ma tot fofilez de la munca si tot io o sa trag din greu sa fiu gata cu "ceva" pana luni!
Cami...daca ati putea scapa de blondina, zau ca n-ar mai trebui sa dati apartamentul. Nush ce sa-ti spun. Dar la clauza de uzufruct, uzufructarul are obligatia sa plateasca niste cheltuieli..intretinere si toate cele. Ea va da bani? Ca daca nu, puteti sa o scoateti!
Fla ce faci?
Corina da, suntem doua duse! Si acum sunt pe cale sa-mi achizitionez si o masina mai micutza pt mine. Si deja sunt indragostita si de ea si stiu cum o sa o cheme! Sa vedem unde bagam 3 masini, pe loc de doua...dar sa fie ele "sanatoase" ca loc se gaseste!
Andreiule unde esti? Cum te simti?
Mai fetelor, dar Dana ce face? Unde umbla? Nici nu ne-a povestit de soacra "buna"!
Hai ca va pup....
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
impreuna spune:
Fetelor pe mine ma scuzatz vre-o 2 ore, ma duc sa trag un pui de somn ca sunt ametita rau, nush ce am .
Va si revin, sa stiti sa nu ma dati disparuta :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
Flavia, odihna placuta! Sa revii cu fortze proaspete!
Cami, chiar, poate gasiti o modalitate legala sa scapati de "monster-in-law" si nu va mai trebui sa vindeti.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Fetelor pe mine ma scuzatz vre-o 2 ore, ma duc sa trag un pui de somn
Somn usor, odihneste-te si pt alte somnoroaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaseeeeeee...
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
marinar spune:
Somn usor Flavia!!! Uite ca numai ma gandesc cum tu mergi la somnic si m-a apucat si pe mine cascatul. Aseara m-am culcat pe la 1 si ceva.
Raza sper din tot sufletul sa fii mai norocoasa decat mine si sa fie cu ochisori, asta numai daca vrei sa fie din prima luna. Eu tot in asteptarea rusilor care nu mai apar. Offfffffffff, nici nu stiu ce sa fac: sa mai astept, sa sun la dr??????
marinar
lavinai spune:
ceau fetele!!!!
vad ca azi ati avut chef de scris!
eu nu prea am noutati despre socrela si de asta nu mai prea intru sa va scriu!! dar oricum va citesc in fiecare zi!
la noi s-a schimbat vremea, au inceput ploile cu soare. bine macar ca nu mai este frig!!!
va pe toate!
acuma ma duc sa fac ceva de papa!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by marinar
Raza sper din tot sufletul sa fii mai norocoasa decat mine si sa fie cu ochisori, asta numai daca vrei sa fie din prima luna. Eu tot in asteptarea rusilor care nu mai apar. Offfffffffff, nici nu stiu ce sa fac: sa mai astept, sa sun la dr??????
marinar
Noi vrem, dar... sa vedem. desi, culmea, intotdeauna am zis k o sa simt cand raman,inainte de a avea confirmarea oficiala. oricum, lucram intens... si dak apare pana la nunta, o sa-l rog pe bb, il tentez cu un... nu stiu, o papik pt bebei, sa nu imi fie rau la nunta.. macar in ziua aia, apoi...
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto