Clubul nurorilor (22)
Raspunsuri - Pagina 9
camelia72 spune:
Marina,fa-ti un test de sarcina daca intarzie rusii mai mult de 7 zile...Sa fie cum vrei tu!
Mai,da' nici Ciuleandra nu a mai intrat de mult pe la noi,sper sa nu o fi suparat soacra ca-i arat eu !
Flavia,odihna placuta...si eu vreau nani,sper sa-mi gasesc timp sa atipesc un pic,nu stiu ce am de as dormi tot timpul,o fi astenia de primavara...am inceput sa iau Eurovita multiminerale,sper sa functioneze!
Fetelor,cum sa scapam de scorpie?Nu plateste nimic,zice ca nu consuma,luna asta sotul a zis ca o pune sa plateasca la curent ca din asta consuma...de la 1 martie a bagat-o la intretinere,sunt curioasa daca va plati,va zice ca a fost mai mult plecata...si ce daca? sotul este plecat mai mult ca ea si nu s-a scos de la plata!
Noi mai cautam ap.,daca gasim ceva sa ne placa e ok,daca nu ...nu ne grabim ca nu se stie daca blondina nu intra iar in calduri...stiti voi cum e primavara !
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
impreuna spune:
Mersi fetelor de urari, sunteti dragute si tare bine as fi dormit, dar papagalul meu a avut alte planuri: de cate ori atipeam il apuca cantatul. Asa ca no chance :(
Sotul a sunat-o pe soacra-mea sa vina de la servici direct acasa ca nu ma simt bine, asa ca o astept sa apara sa o ia pe Sara in primire cand se trezeste.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
Fetelor, s-a innorat afara si mi s-a facut un somn... N-am chef de nimic, abia astept sa se termine programul si sa merg acasa la iubi, sa stau putin cu el, ca iar e de noapte azi . Of, ca nu-si mai ia o data noul post in primire sa termine cu turele astea de noapte...
Am vorbit cu el si imi zicea ca de sapta viitoare se apuca de dormitorul nostru (nu mai stiu daca v-am zis ca vrem sa ne amenajam dormitorul pana la nunta), vrea sa faca pervazul si apoi trebuie spart putin peretele ca sa ne tragem lumina in dulapul gen debara pe care ni-l facem. Eu tot speram ca terminam pana la Pasti cu ce e mai mare (spart, rigips, zugravit si parchet), macar daca tot fac curatenie pe Pasti sa si tina... Dar cine stie ca a tot tinut frigul si nu ne-am putut apuca mai din timp...
Alynutza spune:
Uitai esentialul: ca o sa puna umarul la munca toti cei trei barbatei:adica iubi, tata si socrelul, care o sa faca structura metalica pentru peretele de rigips, si care e un scumpel, gata tot timpul sa ne ajute cu ce poate.
Raza de soare spune:
Aly, mult noroc ! stiu ce inseamna ceva de facut prin camera... numai k dupa ce am zugravit puiu si eu, 2 pui patati de vopsea , la cateva zile au inceput ploile alea urate si a cam cedat acoperisul... munk noastra tb refacuta dupa nunta, knd vom avea bani pt asa ceva... vezi k anunta astia iar ploi !sa speram k pe la voi nu ploua...
gata, ma pregatesc de plecare !
pup u all !
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
marinar spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Marina,fa-ti un test de sarcina daca intarzie rusii mai mult de 7 zile...Sa fie cum vrei tu!
pai test mi-am facut- negativ. Ideea e ca nimic nu-mi indica faptul ca as fi gravi. Se poate asa, sa nu ma doara/intareasca sanii, sau alte chestii, orice???
Merci oricum pentru sfat si mai astept.
pup u
marinar
camelia72 spune:
Marina,nu cred sa fie sarcina,mergi la medic sa nu fie altceva...daca testul a iesit negativ,nu ai greturi,sani sensibili,somnolenta...fugutza la ginecolog,nu te speria!Mie nu mi-au venit rusii vreo 2 luni si mi s-a depistat chisturi ovariene care s-au rezolvat cu un tratament,dupa terminarea tratamentului am ramas cu Mihai...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
'Neatza nurorici!
Sa aveti toate o zi cat mai linistita si frumoasa (pe cat posibil).
Nadia, ce ma bucur ca nu-i nimic super grav cu soacra ta! Lasa ca vezi tu ca se face bine. Si ce harnicutza esti! Eu stiu sa lucrez la masina, poate se incurca ata ca nu-i pusa bine suveica. Uita-te bine la instructiuni si verifica.
Raza, spor la ... .Miresica de 15 iulie
In primul rand, salutari si pupicuri la toate!
Alynutza, nu se incurca tot timpul... d-aia nu'sh ce are. Uneori merge bine, apoi dintr-o data, incepe si se incurca... ce are??? Ca desi vreau sa mai fac o multime de lucruri (acu tre sa-mi schimb perdeaua in baie ca, cortina de la cada e verde si perdeaua albastra) dar mi-e groaza sa ma mai apuc... ce are? Spune-mi, te rooooooog!!! Si mai tre sa fac acoperitoare ptr. couch-ul ptr. basement si ptr. aia chiar ca am nevoie de masina sa-mi mearga ca lumea... si mai o perdea la bucatarie si una noua ptr. living, ca vrem sa zugravim, si care le am acum, nu o sa se mai potriveasca; si ceva ptr. terasa din spate, ca si aia e inchisa;
Winners don't quit; quitters don't win.
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Neatza si de la mine :)
Nadia pune poze aici cu operele tale poate ne inspiram si noi:) Felicitari si ma bucur ca socrela nu are nimic grav. Oricum la varsta ei, orice boala este mai agravata ca si la noi, din cauza varstei.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Asa e, Flavia! Asteptam sa ne sune sa o luam acasa (nu e sigur, dar s-ar putea sa ne-o dea acasa astazi. Promit ca pun si poze! Dar nu azi. Maine, sigur!
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Sunt happy ! am castigat 1 set de pahare (decorate) pt miri+o pernuta de verighete, de la o agentie de nunti !!! E clar, Cel de Sus ne ajuta mult in privinta pregatirilor de nunta...
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
Felicitari! Si sa ajute DD cu bb. sa vina cat mai curand. Pe soacra... n-o baga-n seama! Ce conteaza ce zice ea?! Voi vedeti-va de treaba si sa ajute DD!