Clubul nurorilor (22)
Raspunsuri - Pagina 11
impreuna spune:
Neatza si de la mine.
Dah odihnita, ca facui prostii azi noapte Am stat sa povestesc cu un prieten (pe care l-am regasit dupa 2 ani) nush cate ore pe net, el fiind plecat in strainatate. Al meu sotz saracu se uitase si la fotbal, si la stiri si adormise la un moment dat, eu nici n-am apucat sa-i spun noapte buna Cre ca dc facea el chestia asta ma crizam de numa
Andreea mersi de reteta, momentam mi-a mai trecut usturimea, am tot facut gargara cu apa cu sare, dar dc recivideaza tin cont de ce mi-ai "prescris" tu :)
Sun sa ne spui si noua ultimle barfe de la holiud :))
Nadia ma bucur ca soacra ta a iesit din spital, asta inseamna ca se simte mai bine.
Dana toate te-am intrebat pe aici ce a patit soacra ta de devenise buna la un moment dat, sau o fi ramas tot asa?:)))
Marina dc apare ceva la orizont, sa ne spui. La fel si celelalte fete care asteapta.
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
Ce mai fac fetele frumoase?
Andreuta, nu fi suparata ca nu a gasit iubi nimic, iti iei tu o tinuta sport de ii dai pe toti pe spate. fata frumoasa
Nadia, ma bucur sa aud ca soacra ta e mai bine. Ai grija si de tine, odihneste-te si tu, sa nu cazi la pat.
Flavia, tot racita esti, scumpa? Ai grija de tine, sa te faci bine, ca noi te vrem sanatoasa si plina de viata.
Danuta, se pare ca in ultimul timp noi nu ne prea vedem soacrele. Si ce suparate suntem
Marina, sa dea DD sa ai cat mai repede dorit.
Cami, ce mai face blondina, nu ati scapat de ea?
Razuca , lasa ca o sa fie si soare, iti spun eu, ca am o pila acolo sus
Pup toate fetele
a.cicel spune:
Sun si eu am chef de o petrecere...Da se apropie ziua mea..si a nasului. Cred ca o facem lata Sau nu? depinde cum o sa ma simt, si daca iubi va fi acasa. Ca se anunta o misiune destul de lunga. dar eu sper ca macar de ziua mea sa fie langa mine. Ca de nu...
19+
POZE
Raza de soare spune:
'mneata ! fetelor, m-am bucurat degeaba ieri, cu premiul ala... mi-au dat mail k de fapt au incurcat castigatorii.. si eu doar am 10% reducere ! bleah ! halal premiu !... k nu iau eu nimic de la ei k sa am nevoie de reducere...
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
Alynutza spune:
'Neatza gacici!
Pe la noi toarna cu galeata, mi-e o lehamite... Vreme numai buna de numarat bani sau de facut ...In schimb, eu sunt la scarbici
Raza, ploua si la noi, nu-i vorba, insa nu-i problema, ca deasupra mai e un etaj, in plus e casa noua, deci n-o sa se intample nimic. La noi e casa noua, dormitorul mare nu l-am amenajat deloc pana acum, e nezugravit, n-are decat shapa pe jos, momentan stam in dormitorul meu, care e mai mic, si de aia vrem sa ne facem dormitorul "matrimonial" pana la nunta.
Andreea, nu fi supi, poate iti gasesti ceva in Arad pentru nunta, sau n-ai o croitoreasa ok sa-ti faca o hainutza frumoasa? Mersi si eu pentru pont, acum m-a luat pe mine usturimea in gat...
Nadia, tare as vrea sa te pot ajuta... Pacat ca nu sunt acolo sa vad exact ce si cum. Ce marca e masina ta? Stiu ca si eu mai pateam chestia asta cand coseam la masina bunicii, un Singer super vechi, si de obicei asta era cauza, nu era bine pusa atza (vezi ca si felul in care o insiri sus are importanta). Ma bucur pentru soacra ta, ii doresc insanatosire grabnica!
Cherry, Cami, Sun, Flavia, Dana si si restul nuroricilor!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Andreea, nu fi supi, poate iti gasesti ceva in Arad pentru nunta, sau n-ai o croitoreasa ok sa-ti faca o hainutza frumoasa? Mersi si eu pentru pont, acum m-a luat pe mine usturimea in gat...
Am o croitoreasa foarte buna, dar mi-e ca nu gasesc un material pe placul meu. Asa ca mai bine iau gata facut. Dar pana atunci...o sa mai merg si la Tg Mures, poate si la Brasov....Daca nu....Aradul ramane ultima optiune, sau in drum spre arad, ca trec prin Sighisoara, Alba, Deva....asa ca am destule optiuni.
19+
POZE
Raza de soare spune:
quote:
Pe la noi toarna cu galeata, mi-e o lehamite... Vreme numai buna de numarat bani sau de facut ...
Da' dak e soare ? raspuns: tot la scarbici... Uf, ce bine k maine e vineri ; azi ma opresc la invitatii sa dau bun de tipar... stiti ce mi-am dat seama ? k am uitat, de emotie, sa trec ce era mai important: partea cu confirmarea , dar ma gandesc k poate nu ar fi avut loc, pt k textul e cam maricel.. oricum, scot la imprimanta si pun in plic, pt k nu cred k mai pot face modificari... adik, teoretic pot, dar practic... vad eu mai tarziu.
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
impreuna spune:
Andreea in Arad e un magazin care are un raion numai cu articole de gravide. Se numeste "Chic & Cher" si e vis a vis de gara. Eu de acolo m-am aprovizionat ca nici in Cj nu gaseam nimic.
Cherry, Alynutza, Raza
a.cicel spune:
quote:
'Neatza gacici!
Pe la noi toarna cu galeata, mi-e o lehamite... Vreme numai buna de numarat bani sau de facut ...In schimb, eu sunt la scarbici
sa vezi si aici ce ploua... Eu acuma...ce copii sa fac? Am "proiectat" unul Bani nu am ca sa numar, asa ca am venit si eu la munci
19+
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea in Arad e un magazin care are un raion numai cu articole de gravide. Se numeste "Chic & Cher" si e vis a vis de gara. Eu de acolo m-am aprovizionat ca nici in Cj nu gaseam nimic.
Cherry, Alynutza, Raza
[navyProblema e ca si iubi a gasit in Bucuresti magazine in care erau articole pentru burtici, dar erau marimi foarte mari. Eu sunt de acord ca m-am ingrasat, dar totusi...am 56 de kg si 1,68 Asa ca....
La acel magazin sunt si ceva rochite mai dragute? Iti mai amintesti? Ca pe mine ma intereseaza pt nunta. [/navy]
19+
POZE