Mobila la comanda

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Pentru Bacau poate cineva sa imi recomande un atelier care sa faca treaba buna? Doar o comoda vreau sa imi fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Am fost azi pe la cateva magazine/depozite de mobila si am vazut lucruri dragute la preturi acceptabile... Si, ceea ce e important, se pot comanda alte culori, se poate schimba un blat, configuratia etc.
Asa ca ma mai gandesc daca fac pe comanda...
Spor la mobilat!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

Am nevoie, urgent, de un mester bun si serios (si ieftin si rapid, daca se poate!), care sa-mi lucreze mobila pt. bucatarie. Initial, am vrut s-o refac pe cea veche, dar cred ca e mai bine sa mai pun niste banuti in plus si sa-mi fac una noua, mai functionala si exact pe dimensiunile bucatariei. Va rog mult, daca ati fost multumite de "prestatia" unui tamplar sau cunoasteti pe cineva care face mobila la comanda, recomandati-mi-l si mie!
Poate imi spuneti si o parere despre scurgatorul de vase inclus in dulapul de bucatarie. Merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

readuc la viata acest subiect in speranta ca voi avea de unde sa aleg firma potrivita pentru a face mobila de bucatarie. Am sunat pana acum la Sipro si mi-au spus ca nu mai primesc comenzi pana anul viitor. Am gasit cateva firme din complexul de mobila de la Sincai (Bucuresti) dar s-au dovedit a fi neseriosi. Va rog frumos sa imi dati si mie recomandari referitoare la firme care pot face o mobila de o calitate mai buna (acum nu ma arunc la 50 mil. o bucatarie). Am mai cerut o oferta de pret (dupa schita) de la un magazin de pe bd. Decebal care pentru 5 corpuri mi-au cerut 30 mil (mi s-a parut prea mult). asa ca astept si pe privat raspunsurile voastre ca sa nu se considere reclama. va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu mi-am facut mobila la comanda la un magazin in Voluntari. O sa iti trimit poze daca vrei . Ti-o fac asa cum doresti tu, te duci cu desen sau iti deseneaza ei. Ti-o aduc acasa, ti-o monteaza, etc.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Iata ca dupa ceva timp revin cu aceeasi dorinta:sa-mi fac mobila de comanda pt. hol si bucatarie.
Cred ca voi avea f. mult de invatat din experienta voastra dar si (daca aveti cu ce va lauda) din inspiratia voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

accesez si eu acest subiect. am cateva lucrari de facut in casa (2 dressing.uri, un bar, dulapuri, etc) care asa cum le vrem noi nu pot fi facute decat la comanada. ma poate ajuta si pe mine cineva cu recomandari de mesteri buni si care sa lucreze anul asta ca pentru la anu am gasit..... multumesc.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Un amic si-a facut de curand niste corpuri de mobilier la comanda si-au iesit faine. Ma interesez si revin cu ce si cum. edit: ceva cu "compania tei", cica se gaseste imediat pe google.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa ionescu

accesez si eu acest subiect. am cateva lucrari de facut in casa (2 dressing.uri, un bar, dulapuri, etc) care asa cum le vrem noi nu pot fi facute decat la comanada. ma poate ajuta si pe mine cineva cu recomandari de mesteri buni si care sa lucreze anul asta ca pentru la anu am gasit..... multumesc.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Ti-am trimis PM.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput