Masaj anticelulitic

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eMonica spune:

helenutza,
in ce zona stai?
am eu o maseuza foarte buna care face masaj si acasa, dar depinde in ce zona stai.
monica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

eMonica, eu stau in zona Vatra Luminoasa - Iancului
si as avea nevoie de o maseuza...

poti sa-mi recomanzi pe cineva ?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eMonica spune:

moss,
ea sta in militari si face masaj la cliente acasa,
dar in zona asta..militari, drumul taberei.
si serviciul il are tot aici si face si ea pe-aici in jur, ca sa fie aproape de serviciu.
nu face asa departe pt ca pierde f mult timp pe drum...
imi pare rau, te-as fi ajutat cu mare placere.
voi mai vb cu ea duminica seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Am venit cu noutati. Dupa 10 sedinte de masaj anticelulitic am scazut 5 cm in talie, 2 cm la sold si 2 cm la picioare.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Felicitari, super rezultate!

Si eu fac masaj anticelulitic si impachetari Parargil la Bellissima. Insa nu am mereu timp sa plec de la serviciu. Cat de des ai facut masajul (cate sedinte pe saptamana) pentru asemenea rezultate miunate? Numai sa nu zici zilnic ca eu ma impusc.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Felicitari, super rezultate!

Si eu fac masaj anticelulitic si impachetari Parargil la Bellissima. Insa nu am mereu timp sa plec de la serviciu. Cat de des ai facut masajul (cate sedinte pe saptamana) pentru asemenea rezultate miunate? Numai sa nu zici zilnic ca eu ma impusc.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)]

Am facut cate 3 sedinte pe sapatamana: luni, miercuri si vineri cate o jumatate de ora. In total am facut 10 sedinte. De azi incep o noua serie de 10 sedinte si acuma as vrea sa fac cate o ora , tot din 2 in 2 zile...sa vad daca rezist

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by Helenutza23

poate sa imi dea si mie cineva numarul de tel al cuiva care face masaj anticelulitic? dar vreau sa vina acasa si sa fie tipa

Helenutza,

stiu eu pe cineva, dar eu nu am apelat la ea, ca eu vreau sa merg la salon;
nici nu stiu cit de "maiastra" este, dar stiu sigur ca vine acasa, asa ca poti macar sa incerci; da-mi un PM.

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Am si eu o rugaminte la fetele care fac electrostimulare si impachetari. As vrea si eu sa fac impachetari cu namol fango...ma intereseaza la cat timp se fac sedintele si cam de cate sedinte este nevoie ca sa se vada rezultate? Este de ajuns sa fac doar impachetari sau trebuie sa combin si cu altceva? Eu fac acasa masaj anticelulitic si as vrea sa-mi fac o idee de cat o sa ma coste tot tratamentul pt ca am inceput si epilarea definitiva care ma cheleste de bani...
Multumesc!

==========
Corina
Albumul meu

corina,scuze ca te interceptez. imi poti spune ce fel de tip de epilare definitiva faci? cu laser? sau de care? as vrea sa incep si eu...si nu prea stiu la care din avriante s ama opresc. nici nu stiu care e mai scumpa ....;merci anticipat!

fetelor, ma scuzati ca am fost off topic. merci pt intelegere!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna.Fac epilare cu lumina intens pulsata(IPL).Da o cautare cu cuvintele EPILARE DEFINITIVA ...este un subiesc creat de mine unde am explicat mai mult.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Buna.Fac epilare cu lumina intens pulsata(IPL).Da o cautare cu cuvintele EPILARE DEFINITIVA ...este un subiesc creat de mine unde am explicat mai mult.

==========
Corina
Albumul meu

ok corina.merci! am sa caut sa ma edific!
pupici! si succes in continuare cu epilatu` !!!!!

roxi foto

Mergi la inceput