Zona salatelor

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

OAUUU !!!Cate salate bune.
Mi-am salvat toate salatele in PC ca sa pot sa le gasesc mai usor.Am sa incerc in fiecare zi cate una.Sper sa si reusesc.
Mai pune-ti si altele , am si eu cateva si o sa le postez.


Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mmmm...ce bun, va multumesc, si eu am salvat in pc toate salatele si o sa incep sa le fac.


Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salata Vifon

2 pachete fidea instant de tip Vifon, Rollton, etc.
4 linguri smintina
4 linguri maioneza
1 cutie porumb
100 g parizer
1 ceapa (se poate si verde)
2 oua
2 rosii

Fideaua se marunteste intre degete intr-un castron, se toarna maioneza si smintina (eu am mai adaugat si un pic de lapte batut), se amesteca bine si se lasa la umflat vreo jumatate de ora.
Intre timp se fierb ouale, se curata si se taie cubulete. La fel se taie cuburi parizerul, rosiile si ceapa. Se scurge porumbul. Toate componentele se amesteca cu fideaua. Se adauga pliculetul cu condimente din pachetul cu fidea, se amesteca si se serveste.
Ca o varianta a salatei: in loc de rosii sa se puna castraveti.
Poza

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:


acum mi le-am salvat si eu...ce bunataturiabia astept sa le fac insa acum sunt la dieta...multumim mult fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anael71 spune:

azi am descoperit si eu salatele voastre minunate!sunt vegetariana si am de unde alege, chiar eliminand carnea;vin si eu cu o reteta usoara, de vara;
ingrediente: 6 rosii,3ardei,250gr. branza telemea,maioneza clasica sau light;
mod de preparare:se taie 3 rosii felii si se pun pe un platou;1,5 ardei taiat rondele subtiri se presara peste rosii;apoi 2/3 linguri de maioneza se intind peste cele 2 straturi si se finalizeaza cu telemeaua rasa; se reia cu primul strat de rosii;se tine la frigider 1/2 ora, apoi se poate servi;este usoara si racoritoare!daca vreti puteti sa-i puneti si un strat de carne, in functie de ce va place!pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Salate

Ficusia
Trimis la - 07/12/2006 : 19:08:34
--------------------------------------------------------------------------------

Simbata asta am invitat un coleg si cu sotia lui la mine si mi-a zis ca ea maninca vegetarian.
Nu stiu ce sa gatesc vegetarian si m-am gindit la salate.

Ce fel de salate imi recomandati?

Am luat 2 verze ma gindeam sa fac o salata de varza cruda, parca se pune piper, otet, sare, ulei marar, si ceapa toata tocate marunt.
SA mai adaug ceva?

Ma gindeam si la salata de fasole verde, la del cu marar, otes si usturoi, si ulei la ambele.

Mai aveti idee si de altele?


mirelaispir
Trimise - 08/12/2006 : 00:39:08
--------------------------------------------------------------------------------

este un vetetarian care mananca numai verdeata sau mananca branza, oua, (unii mananca si peste)? ii poti face o salata orientala (cu cartofi fierti, oua, masline, ceapa verde si salata verde):
sau o salata de ciuperci cu maioneza si castraveti murati; salata de boeuf (parca asa se scrie), dar fara carne;

mirela si ana monica (8 dec 2005)


Ficusia
Trimise - 08/12/2006 : 00:58:14
--------------------------------------------------------------------------------

multumec de idee.

maninca si oua si brinza, am intrebat, dar pe fuga m\nu mi-a venit nimic in minte cind eram la market ce sa cumpar si sa gatesc.



daca mai aveti idei mai spuneti


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Wow, Roxana, multumesc ca ai scos subiectul de la naftalina. Chiar acum de sarbatori aveam nevoie de surse de inspiratie.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

scosul de la naftalina e specialitatea mea, da' esti prima care imi multumeste. same to you dragutzo

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2mamy spune:

quote:
Originally posted by akella

Salata mexicana

Ingrediente: 1 piept de pui, o punga de leguma congelate(mazare, morcovi, conopida, brocoli), 1/2 varza proaspata, 2 rosii, 2 ardei grasi, maioneza, sare, piper

Se lasa la decongelat legumele; ardeiul gras si rosiile se spala si se taie cubulete. Varza se toaca si ea marunt. Piepul de pui, fiert si dezosat in prealabil, se toaca cubulete mici. Totul se amesteca cu maioneza, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Optional, se poate inlocui maioneza cu iaurt.
Se serveste rece, pusa peste frunze de salata verde.




Mexicanele nu le fierbi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Balbina, te rog mult de tot da-ne si noua reteta de torturi aperitiv. Arata de-a dreptul minunat si delicios!!!Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput