Gradinita Mica Printesa - gradi cu program LUNG

Gradinita Mica Printesa - gradi cu program LUNG | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Tot cautand gradinite cu program cat mai lung am gasit si aceasta gradinita, care se afla pe linga mall-ul din vitan si care mi-ar fi relativ in drumul spre servici. Dat fiind ca e printre putinele gradinite cu program destul de lung as opta pentru ea. Mi-ar fi de folos daca mi-ati povesti experiente legate de aceasta gradinita, parti pozitive si negative, ca sa stiu ce am de facut pe mai departe.
Multumesc mult!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

eu am auzit lucruri bune despre ea; cunosc pe cineva care are fetita acolo si e multumita

am vizitat si eu gradinita in ideea unei eventuale inscrieri pentru anul urmator si mi-a parut ok; era seara si nu am observat curtea, despre care am impresia ca este cam mica, dar in rest nu stiu sa-ti spun nimic de rau; mancarea se gateste acolo si copiii dorm in alta incapere decat cea in care isi desfasoara activitatile

poate te ajuta mai mult mamicile care au deja copiii acolo

succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

nu pot sa divulg informatia, din cate stiu este posibil sa fie membra... mai departe nu depinde de mine, ci de ea si de cat de des intra pe forum :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cam putine pareri vad....nu sunt copilasi de-ai vostri acolo? Ca odata mai demult mi se paruse ca sunt mai multi copii ai membrilor DC la acea gradi. M-o fi lasat memoria pe mine?!

Oricum eu mai astept ceva pareri. Deocamdata nu pot ajunge sa o vad...poate sapt viitoare.

Haideti, urniti-va si mai dati-mi si mie detalii.....

Pup iu.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ai dreptate, Dana, s-a tot vorbit de gradinita asta. Am gasit citeva topice cu google (la "cautare avansata" specifici ca vrei rezultate numai din domeniul www.desprecopii.com); eu am incercat sa scriu aici linkurile gasite, dar, odata copiate, multe nu mai merg, poate pentru ca erau "in cache", nu stiu....

Marina are fetita acolo, si era multumita.

Mult succes!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nu am vazut subiectul , scuze mami frumoasa,

Eu am in continuare copilul acolo si in ciuda unor evenimente in care unii copii au fost retrasi eu sunt multumita. Maria a facut super progrese, anul asta nici nu a mai prea racit, conditiile sunt bune, programul ma avantajeaza, copilul e multumit si se duce cu placere asa ca sincer o recomand cu toata increderea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bine ca ma agata Marina sa-mi zica de discutie, ca io dormeam in front.

Si copila mea e tot acolo. Noi am intrat in colectiv cam odata cu deschiderea gradinitei. Adica pe la 1 an si 10 luni. Chiar am fost surprinsa ca mi-a primit-o cu pampers pe ea si fara sa manance singurica. Asa ca suntem acolo cam de 2 ani juma'te, timp in care am vazut si bune si mai putin bune. In sfarsit, ce pot spune este ca au grija de copilasi asa cum trebuie:
- mancarea se pregateste acolo si daca a mea este in stare sa o manance (care este o sclifosita), inseamna ca e ok;
- cu ei se lucreaza destul de mult: au 3 serbari pe an, dosare cu fise in care se vede cat si cum lucreaza, saptamanal parintii primesc raport de activitate pe saptamana incheiata;
- dormitorul este la ultimul nivel, comun pentru toti copiii, dar asa cum zicea si Marina, nu este in locul in care isi fac activitatile;
- programul a fost primul lucru care m-a atras acolo, ca tin copilul pana la 7;
- ii duc la circ, la teatru, la zoo, mi-a spus copila ca in cateva randuri a venit acolo o trupa de scamatori sau clovni ca nici eu n-am priceput si s-au distrat (asta se intampla iarna cand nu-i poate scoate).
Cam asta este.

Dana daca vrei sa afli mai multe zi-mi si iti raspund cu placere.
Singurul lucru despre care nu stiu sa zic: numarul de copii intr-o grupa. In teorie sunt cam 12-15, dar in practica uite ca n-am nici cea mai vaga idee. Cand am fost la serbarea de 8 martie am vazut doar grupele mijlocie si mica la munca si erau destul de multisori...sincer chiar nu i-am numarat.
Despre probleme eu atat am de zis: de racit mi-a racit mai mult in perioada 2-3,5 ani. Anul asta a fost mult mai bine. Nu-mi convine faptul ca pana acum s-au schimbat educatoarele in fiecare an (sa zicem ca inteleg fenomenul, dar nu e prea grozav pentru copii, pentru ca ei stiu cum sa se ataseze si le e greu).

Succes!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

multi multi dar serbarea a fost super faina...muncita, moderna ce mai am pus vreo 2-3 kile de mandrie in sala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

...aaaa, deci tu erai cu mandria, ca io ai vazut ca mi-am luat rolul de bocitoare in serios. Frate, cate serbari mi-or trebui sa pricep si io ca nu trebuie sa miaun la fiecare "de ziua ta mamicooo"?! si ce mandrete de costume au avut! a mea si acum se viseaza "primavara"

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Fetele, stie careva cit costa pe luna la Mica Printesa?
Pupici

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput