www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71774" target="_blank"> capitol nou
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Neata burtici
Bun venit la noile burtici
! Ne inmultim mereu, ce frumos!
Paps te admir cu abdomenele.
Si eu eram mare amatoare de abdomene dar de cand is gravida mi-e teama sa fac. Incerc si eu sa ma plimb mult, numa ca pe aici e inca zapada.
Ale esti o scumpa. Tare frumusica esti si pari asa de tanara, adica chiar esti.
Fetele cand mai mergeti la controale in alta parte decat la medicul vostru strigati sus si tare ca sunteti gravide sa se poarte cu voi ca si cu ouale. Eu nu inteleg de ce va trimite acum sa va faceti testul Papanicolau sa frece cine apuca pe col. Poate stie Try mai multe , de ce trebuie facut in timpul cat esti gravida ca mie nu mi-a zis sa-l fac? Oricum eu mi-l fac o data pe an, dar acum ma gandesc sa-l fac dupa perioada asta.
Fetelor ieri am avut si eu revelatia de a-l simti pe bebe cu toata forta lui
. Am avut un moment emotionant, tocmai primisem un e-mail de la sora mea care plecase in Franta de vreo 2 saptamani si nu primisem inca nici un semnal de la ea (s-a dus la o specializare si ea locuieste in RO)si m-am bucurat, emotionat cand incep sa simt niste miscari de trupe la mine in burtica, o agitatie puternica. Va dati seama ca i-am transmis totul si lui bebe. Mi-am adus aminte ce citisem intr-o carte sa pun ambele maini pe burtica si intr-adevar s-a linistit imediat. Am fost asa de fericita ca acum stiu sigur ca l-am simtit

Va doresc o zi superba!
Vauva
17+
http://community.webshots.com/user/Vauva101
fetelor, nu mai scrieti aici, ca si eu am luat teapa. vad ca avem un nou capitol.14. imi copiez rapunsurile si acolo