Mamici de iulie - august 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
nicole25 spune:
buna fetelor
Harnicute ,harnicute.Lipsesc trei zile si cand ma intorc am de citit trei ore sa recuperez.Va multumesc mult pentru urarile de ziua mea.
.Eu mi-am tinut ziua sambata si vreau sa va spun ca bb meu a dansat toata seara.Duminica am fost plecata la botez la o nepotica.La biserica nu a plans deloc nu a scos nici un sunet iar dupa acea a luato toata lumea in brate , a dansat cu ea ,muzica era foarte tare dar a dormit non stop.Asa copil cuminte sa tot avem.
Ce mai e cu bulinuta ca am vazut ca nu a mai scris nimic de cateva zile.Speram ca esti bine si te asteptam pe la noi.Stiti cumva daca BaBy Expo de la cluj are aceeasi expozanti cu cei de la bucuresti?
Super pozele de la intalnire.Pacat ca multe dintre noi nu putem veni.
nicole 25
24 s
Amabella spune:
fetelor, voi v-ati intrebat, cand a inceput bb-ul vostru sa se agite mai tare, de ce s-o agita asa? in dimineata asta, mi-am pus niste muzica, carlos santana, moment in care beblinul meu a inceput sa se agite si nu se mai oprea. m-am gandit ca poate nu ii place muzica si am zis sa o schimb. am urmat sfatul de pe site-ul nostru si i-am pus vivaldi - anotimpurile si se pare ca s-a linistit! 
pumpkin spune:
Salutari, 

si 

pentru toate 

!
Cristina_Ioana cea frumoasa foc, ti-am puz pozele in albumul mamicilor. Ce burtica faina ai...
Pupici 

Miky
25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
Kehleyr spune:
Buna fetele,
Sabana stii SIGUR ca se face baie in Creta la sfarsitul lui aprilie? Nu e totusi prea rece apa? Unde mergeti voi, in sud sau in nord?
Cristina_Ioana nu stiu ce-ti veni acum de te gandesti la nasteri premature. Vrei sa atragi ghinionul, sau ce?
Eu am de ales intre a naste la Municipal sau la Elias si doctorita mea mi-a zis ca daca e sa fieprobleme cu bb (sper sa nu!), mai bine la Municipal, ca sunt spital de urgenta si au sectie foarte buna de neonatologie. Cam ce zicea si Amabella cu gradele la maternitati.
Bulinutza cum te mai simti?
Cosmmyr tu ce mai faci? Stiu ca trebuia sa iti iei rezultatele de la TT.
Ce bine e sa fii la a doua sarcina
. Nu am cumparat nimic, si nici nu am ce. Daca am si patut, si carucior 3-in-1, si masa de infasat, toate de la primul...
Dilema cu patut de lemn vs. patut de plasa am avut-o si noi si am ales patutul de lemn. M-am gandit ei su sa se tina bb de bare cand se ridica, si mi s-a parut ca la cel de plasa ii cam fug ochii si poate o sa o deranjeze la vedere. Plus salteaua, care este mult mai solida la cel de lemn.
Noi ne-am luat patut pliant pentru la tara, unde mergem destul de des. Daca va hotarati sa va luati, singurul sfat pe care vi-l dau este sa luati unul cu doua nivele, cand este bb mic este foarte comod sa nu te apleci pana la podea sa il scoti de acolo. Noi avem unul Brevi care are si usita in lateral si acum fi-mea este foarte incantata cand intra si iese pe acolo din pat, iar mie mi-e usor ca nu o iau in brate.
Eu am fost astazi si mi-am cumparat pantofi cu talpa plata. Mie imi plac foarte mult cei cu toc si am numai de-astia, dar din pacate acum mi-e cam frica sa merg cu ei, si cred ca nu sunt nici prea sanatosi. Oricum, sunt multumita si de astia, sunt eleganti si de calitate si arata bine...
Sunt convinsa ca bb-ii nostri cand misca mai tare sau mai incet o fac cu un motiv. Dar nu cred ca daca misca inseamna neaparat ca ii deranjeaza ceva. Aseara am facut ceva ce nu trebuia, am facut o baie in cada (nu cu apa fierbinte), si fi-mea s-a agitat tot timpul. Eu cred mai degraba ca i-a placut senzatia
.
Kehleyr
24 fix
cinta spune:
buna, fetelor
mumoaselor 
cu ceva pagini in urma se dezbatea subiectul vergeturi. initial io am folosit o crema de la Gerard care se numaeste "Beauty Mama". Destul de maruts flaconul, dar s-a dus in cca 1 luna, fara ca macar sa o fol mereu de 2 oripe zi cum scria pe instructiuni.
acum folosesc un gel damez - l-am gasit aici la o farmacie din intamplare la reducere 50%. Aproape termin primul flacon [de fapt dadeau 2 la pret de unul] si inca nupot sa imi dau seama de si cum. oricum, pielea mea nu se simte uscata sau ca se intinde, cum se simtea atunci cand uitam sa ma dau cu crema de mai sus.
si apoi, din dorinta de a experimenta, dupa cele citite pe forum m-am aprovizionat si cuulei de masline - nu mi-e totusi clar daca sa fie din ala numai din pulpa sau si din sambure de maslina -. Si am cumparat de la farmacie capsule de vit E. asa ca atunci cand voi termina flacoanele cu gel o cotesc pe ulei de masline imbogatit cu vit E. farmacista mi-a zis ca e f bun pt piele.
si noua ne-au cam crescut aripi si ne dorim o mini vacanta inainte de bebe. si tot pt Sicilia ne orientam. Mai ales ca mama mea locuieste de jumatate de an la Palermo. as profita sa o vizitez, sa ne mai cumparam lucrusoare pt mine is bebe si sa ne relaxam.
problema e ca am vrea in iunie - la inceputul conceidului meu de maternitate. acum vin intrebarile: stie cineva daca se poate inca zbura cu sarcina asa de avansata, daca doctorul imi da tidula la mana ca e ok? ca de soare ma feream oricum si oricand ca nu prea facem casa buna.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
nicole25 spune:
ce e cu voi mai fetelor ?ati plecat cu toate la plimbare?As pleca si eu dar am un control de la itm si cred ca mai au de gand sa mai stea.
anasia spune:
Cristina ioana, ai probleme de vrei sa nasti prin cezariana? l-am intrebat pe dr ieri si mi-a spus ...natural (nu am obiectii atata timp cat fac epidurala);
bulinuta, esti in concediu? cum te simti?
amabella, bebelina mea era ieri cu piciorusele in sus si funduletul in dreapta, azi am simtit-o in dreapta, ce-mi place cand se misca!
anasia 20+ 
she_wolf spune:
Buna fetelor!
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Pardon, She_wolf e in Dublin, nu in Londra, iar eu sunt o gravida aiurita tare, hihihi!
Nici o problema...e pe aproape. Am o prietena care are gemeni si a nascut la 32 de saptamani. Ea a mers la Elias, acolo a nascut, dupa care a fost transferata la Grivita pentru ca la E. nu aveau sectie de prematuri, dar la G. da. A stat cam o luna in spital si a fost destul de multumita. Asta se intampla acum aproape 3 ani, poate ca intre timp are si Elias, habar n-am. Gemenii sunt cat se poate de bine, sanatosi, au recuperat si arata perfect normal pentru varsta lor.
25miky, sa ne povestesti cum a fost la babyshower, ca sunt tare curioasa.
mada_mxm, eu sunt un mare fan al magazinelor Early learning centre, i-am luat lui Cristi multe jucarii de acolo si sunt grozave.
Imi place ce i-ai luat lui bb, sa le poarte sanatos, imi faci pofta, dar inca ma mai abtin. Babee, imi dau seama ca am vazut si aici bere Radler, dar n-am luat niciodata. Pana acum mi-am mai satisfacut pofta de bere cu dintr-aia fara alcool, dar nu ma prea dau in vant dupa ea. hihihi, tu ai stat tot timpul cu ochii pe ceas cand ai nascut?
Map, vacanta placuta in Sicilia, sunt sigura ca o sa-ti placa si ca o sa gasesti resursele necesare pentru plimbari.
Claudia
(18+) si
Cristi (16.12.2002)
oana2002it spune:
Buna la toate burticutele.
Ma numesc Oana, va citesc de cateva luni si acum am reusit sa-mi fac si eu un cont sa pot vorbi cu voi.Eu sunt tare dezorientata cu saptamana de sarcina, ca se pare ca nu prea se potriveste cea de la ecograf cu cea calculata normal. Se pare ca trebuie sa nasc pana in 01.08 si avem un baietel.
Va pup pe toate si ne auzim.

, hihihi!