Mamici de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Miti, imi pare rau ca esti racita. Stai la orizontala, bea mai multe ceaiuri cu miere si o sa fie bine. De bebe nu-ti face griji. Se odihneste el uneori mai mult ca altadata.
Mey Cristina, da unde-s pozele ca inebunesc cautindu-le?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mamanati te pup ca m-ai mai linistit.
chiar acum beau iar o cana cu ceai, miere si lamaie...

fetelor, m-am uitat la pozicile de la intalnirea de sambata si am vazut ca aveti niste burtici tare frumusele si maricele, a mea nu e asa de mare...dar sunt convinsa ca o sa se faca

Cristina_ioana stiu ca raspund cu mare intarziere, in legatura cu contractiile, mie seara mi se intarea burtica mai mult intr-o parte, dar nu ma durea, practic de la buric in jos jumatatea dreapta era mai umflata decat stanga ( insa din cauza racelii cred eu de vineri seara nu mai simt nimic ).

pupi,
miti 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Ia uitati-va cum am plecat eu la somn. Miine ma preling pe scaun de somn la birou, garantat.

Miti, senzatia care o descrii tu, ca e burtica mai umflata intr-o parte, nu-mi pare ca e contractie. La contractii se intareste/ stringe tot uterul, nu poate o parte sa fie incordata iar cealalta relaxata. Mai degraba ca bebe s-a intors putin si de aia a "iesit" burtica mai umflata pe lateral, sau te-ai lasat tu pe partea aia. Din cite imi aduc aminte burtica incepe sa "se ridice" cind bebe se intinde dar asta are loc mai tirziu prin luna 7-8 si 9 cind bebe nu mai are loc in burtic si incepe sa-si intinda ba minuta, ba piciorusul. Iar la 5-6 luni are destul loc sa tzopaie prin lichid.
Acum chiar plec la somnic. Pupicei la burticute,
Nati 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna burtici!
Ce harnicutze ati fost,m-am speriat cand am vazut ca ati scris 6 pagini intr-o zi!
Miti ai grija de tine,sa treaca raceala cat mai repede .Asa cum ti-a spus si mamanati,nu te ingrijora daca nu il simti mereu pe bb ca misca,inca e destul de mic si are destul loc sa miste fara sa il simti.
Mamanati nici eu nu port haine de gravida,nu imi plac deloc,eu mi-am modificat cateva perechi de blugi cu talie joasa,fuste si pantaloni scurti ca sa nu ma stranga la burtica,mi-au iesit incredibil de bine,nu sunt de meserie.
Asa ca eu sunt fericita ca am haine frumoase si sunt in pas cu moda chiar daca sunt gravidutza
Astazi bb al meu de cand m-am trezit danseaza incontinuu,mi-e asa de drag de el/ea de nu mai pot,acum inteleg de ce se spune ca la a doua sarcina savurezi mai din plin toate senzatiile.
Cristina-Ioana nu te mai stresa cu nasterea prematura,o sa fie bine o sa vezi. Nu strica sa te interesezi de spitale,care sunt mai competente si mai dotate in caz de ceva, dar nu te gandi prea mult!
Babee frumoasa povestea nasterii,iti doresc ca si de data asta sa ia parte de o nastere asa usoara si rapida!
Of cat va invidiez eu pe cele care puteti naste natural! Pe mine nu ma lasa nici macar sa incerc
Va pe toate si poate mai vorbim azi!

Stefania 20 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

AMABELLA sa iti povestesc cum sta treaba la noi cu baby showerul!
Aici in zona mea sunt o multime de romani nu pot sa iti spun cati.Noi avem un cerc destul de marisor aici si fiecare fata cand a ramas insarcinata aproape cand este gata sa nasca atunci fetele ii organizeaza un party fie ca stie fie ca este surpriza.Fiecare contribuie cu cat le lasa buzunarul stii cum este roata se invarte,si uite asa le cumpara la fete tot ce au nevoie incepand de la patut pana la pampers.Si aici nu sunt asa exagerate preturile ca in Ro si reusesti ca sa cumperi absolut tot tot ce iti trebuie.Si eu am contribuit de 2 ani de cand sunt aici nu stiu daca mi-a scapat vre-o fata,si la fel se procedeaza si cand te casatoresti ala se cheama BRIDAL SHOWER te ajuta mult.Sper ca m-am facut inteleasa.Acum asteptam cu sufletul la gura sa vedem cum a fost la party la MIKY.
Fetelor va doresc o zi cat mai buna si eu ma retrag la somnik.
Cate un pupik pt fiecare
18 fix

motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna !
Ce harnicute ati fost aseara! Am citit ce mai scriseserati pe la 20,oo si azi dimineata la 8,30 hop inca vreo 3 pagini!
Arcenciel nu trebuie sa te ingrijorezi ca ai luat prea mult in greutate: eu am luat in 25 de saptamani ~ 14 kg, adica greutatea pe care mie mi-a spus dr. de familie ca ar trebui sa o iau toata sarcina. Si cele mai multe in ultima perioada (adica dupa luna a4-a cresteam vazand cu ochii ). Motiv pentru care ar trebui sa te "superinvidiez" draga Cristina_Ioana: auzi tu la ea: ii vin blugii sau haine de dinainte de a ramane insarcinata!!! Pai eu pantalonii nu ii mai pot ridica mai sus cu mult de genunchi . Cat despre ski cred ca sunt eu mai "dezechilibrata" , dar cine-stie, poate m-o invata fecioru-meu mai incolo .
Fetelor am incercat si eu aseara "treaba cu buricu'", ca ieri a miscat f. putin si ff slab si m-am cam speriat. Dar la mine nu a functionat , oricat mi-am frecat buricu'. Cred ca a fost obosit dupa week-endul pe care l-am cam umblat.. Azi noapte, de fapt dimineata pe la trei, incepuse sa topaie iarasi, asa ca m-am linistit. Cred ca va fi "pasare de noapte", va dormi ziua si noaptea ma va chinui .
Oricum sunteti toate niste frumoase, iar mie nici nu imi pareti deloc grasunele (nu m-ati vazut pe mine la 1,62 ai mei ). Ati fost niste draganele!

25 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata butici, am tecut si eu repede sa va salut. Aici este soare si s-a mai incalzit, se anunta ca incepe sa ploua dar oricum nu va mai fi asa de rece.

Trec si eu la treaba acum ca abi astept sa vina 5 sa merg acasa. Este aiurea cu trezitul asta la 7 si venit la munca

Amabella de undele electromagnetice ar tebui sa-mi fac eu mai multe griji care stau cu orele prin casa la telefon, mai ales cand sunt in medical Si cand nu telefonez pe tel folosesc internetul asa ca tot una

la toate si pe mai tarziu

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Am ramas singurica acasa. A plecat iubi si se intoarce maine....si ce mult mai e pana maine...

19+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

motzata, multumesc pentru explicatie. habar n-aveam ca pe acolo se face asa ceva, dar mi se pare tare util. ar trebui sa introducem si noi obiceiul asta, ca si asa am luat o gramada de la americani, obiceiuri care nu au nici un sens si nici o utilitate, dar le facem si noi.

cristina_ioana, mi-am adus aminte ca atunci cand am fost la cursul ala de sarcina de care am mai povestit eu, ne-a zis ginecologul care il tinea ca spitalele (sau mai exact maternitatile) la noi au diferite grade, in functie de aparatura cu care sunt dotate sa faca fata la diverse situatii. nu mai stiu daca gradul 1 era cel mai bun sau gradul 3, dar parca gradul 1 era cel mai slab si gradul 3 celmai bun. ei bine, maternitatile de gradul 3 difereau de cele de gradul 2 prin aceea ca puteau aduce pe lume si ingriji prematuri. zicea ca daca o gravida vine la un spital de gradul 2, prin luna a 7-a, gata sa nasca, si au timp sa o transporte la unul de gradul 3, asa fac. acolo o preiau numai daca ar fi mai riscant pentru ea sa o transporte decat sa nasca acolo. el zicea ca spitale de gradul 3 in bucuresti sunt municipal, polizu si nu mai stiu care (pe astea le-am retinut ca astea ma interesau) si am intrebat eu de elias, ca mi se parea ciudat ca nu l-a enumerat. si a zis ca elias e de gradul 2.
ti-am zis doar asa, informativ, pentru ca ai intrebat, dar sunt convinsa ca tu vei fi in situatia de a naste unde vrei, pentru ca o sa nasti la termen si fara probleme.

amabella 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, m-ati dat gata! nu mai reusesc sa tin pasul cu voi;
25 miky, scuze, cred ca m-am uitat aiurea, era nicole, tot cu 25 si m-am incurcat;am fost ieri si la dr meu, totul e ok, dar am uitat sa-l intreb ce analize trebuie sa mai fac;ma gandesc ca de-acum o luam in ordine descrescatoare: au mai ramas 20 sapt.
pupici
anasia 20+

Mergi la inceput