Bebelusi de iulie-august 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 2
Albinutzza spune:
Buna dimineazta fetelor
Multumim pt felicitari, ma bucur ca v-au plakut pozele. Simona nu stiu dc te plangi ca arati fff bine, inalta si fff bine proportionata. Mario e un dulce, asa mult mi-a plakut ca a ras din prima, de parca ma vazuse de nu stiu cate ori pana acum
Luca, asa zic si eu ca e mai frumos in realitate, ca nu prea e fotogenic si in poze nu-i prinde charisma lui. Cioara ce sa zica si ea
Briana ms pt regim, l-am salvat, sper sa pot sa-l tin
Nu v-am zis ca dupa ce am plekat de acolo, Luca a facut un intreg spectacol, cu urlete, ca nicioadat nu l-am vazut asa. Am vrut sa mai stam in park dar n-a fost chip, cred ca a fost obosit, de zgomote si agitatie. Nu stiu, dar a fost ff nervos, incerca sa adoarma si se trezea in urlete, am zis ca si raguseste la cat a urlat. Asta e!! Treb sa-l scoatem mai des in locuri aglomerate, ca sa se obisnuiasca
Abia astept sa se incalzeasca sa ne vedem in park, ca tare imi sunteti dragi.
Spor sa aveti si o sapt frumoasa plina de
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
caterina71 spune:
Nu se pot face din degetel. Eu am incercat acu 1 saptamana sa-i fac fetei analize ca-s probleme cu fixatul calciului, si a cautat asistenta vreo 3 minute vena fetii sa-i ia sange... Si pentru ca n-a reusit s-o prinda in ac, si pentru ca mititica transpirase toata de plans, am renuntat sa-i facem analize. Si facem tratament doar dupa simptomatologie clinica, nu dupa rezultate stiintifice...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
andatudor spune:
Caterina-eu i-am facut toate analizele,inclusiv calcemia cu sange luat doar din degetel!
Kasi-si pe al meu l-a tras curentul si a facut conjunctivita-ii curgea ochisorul si facea o secretie galbena,asa ca-l spalam cu ser fiziologic si i-am pus timp de doua zile Genticol in ochisor,dar numai la recomandarea dr!
anis spune:
Buna mamici si pitici
Pentru hemograma se ia din deget.
Pentru restul din vena.
Stiu ca asa e ...ca micutza mea , asa a fost chinuita in spital.Chiar hemograma i-au facut-o si la intrarea in spital si la iesire..iar despre luatul din vena , e cumplit..plangea mititica..nu vreau sa-mi mai aduc aminte.
Dar din ce stiu eu, analizele se fac la 1 an obligatoriu.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ella2000 spune:
Am inviat si eu! e prima zi in care nu ma supara spatele!dar cred ca mi-am invatat prost fetele... se trezesc pe la 11-11.30...
Corbioana, las ca sta Paula in 4 labe... si Andrei ...in cate trebuie!
Asa va ziceam si eu ca se ia din vena de la manutza!
Brianamica, multumesc ptr regim.... urmeaza sa vad cum o sa-l tin! Altfel, bine sanatoase?
Albinutzza, e fotogenic draga! oricum e vedeta! la Pro tv arata bine !
Ella2000
anis spune:
Buna mamici si pitici
Pentru hemograma se ia din deget.
Pentru restul din vena.
Stiu ca asa e ...ca micutza mea , asa a fost chinuita in spital.Chiar hemograma i-au facut-o si la intrarea in spital si la iesire..iar despre luatul din vena , e cumplit..plangea mititica..nu vreau sa-mi mai aduc aminte.
Dar din ce stiu eu, analizele se fac la 1 an obligatoriu.
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
caterina71 spune:
Dede, ai ficior mare... sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa se distreze la party! Schior il face mami, ca tati pare fricos, daca nu si-a pus schiurile...
Pupici,
www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Albinutzza, am vazut pozele bondarului. Dar ar trebui sa fie limita de varsta la concurs, ca bondarul tau era cel. mai pitic. Cu toate astea, e ditamai flacaul, gata, nu mai ai bebelus. Daca mai vrei trebe sa faci altul...
Pupici,
sunt mare...
ema.nu.ela spune:
cati,
de ce ti-a zis dr ca nu i se fixeaza bine calciul? de unde si-a dat seama? mie mi-a zis pediatra ca si a mea are ceva lipsa de calciu pt ca ii transpira picioarele...dar mi-a zis ca isi ia din lactate...ca nu se da supliment la bebe. nu mi-a dat nimic sa-i dau si nici sa-i fac analize.
oricum analize as vrea sa-i fac si eu pe la 9 luni - 1 an ca sa fiu impacata ca n-are vreo problema ceva. cand o sa-i fac o sa ma duc la medsana ca acolo au niste ace mici de bebei cu un furtunel lung care se ataseaza la eprubeta. stiu pt ca mie cu d-ala mi-au luat de fiecare data pt ca eu am venele tare subtiri. plus ca asistentele alea iau asa de misto ca nu sparg vena.
ca ziceti de copii vioi. si a mea este vioaie dar pt ca nu prea mananca imi fac probleme tot timpul sa nu devina anemica. am o prietena cu fetita de 3 ani acuma. eu copil mai vioi ca ala n-am vazut in viata mea. si la 1 an s-a ars cu niste ceai si-a ajuns la urgenta...si i-au descoperit super anemie ca nu se mai vindeca arsura si i-au facut niste transfuzii cu proteine parca - nu imi mai aduc aminte exact. si au certat-o ca de ce nu i-a dat copilului carne de vita in sange. si-acuma este in continuare anemica desi tare vioaie. eu cred ca unul din motivele pt care e anemica este ca ea nu prea avea laptele bun (pt ca-mi zicea mereu ca avea copilul colici) dar s-a ambitionat sa-i dea pana la 1 an de la ea. dar nu sunt sigura daca asta e cauza.
de-asta eu nu prea cred in vorba "daca copilul e vioi atunci n-ai de ce sa-ti faci probleme". pt ca mie si pediatra mi-a zis ca pana la 1 an e f important ce si cat mananca si cum ia in greutate ca sa fie un copil fara carente pe viitor.
mamica de maria, 7 luni si 3 saptamani
anis spune:
Cand ziceam si io ca am scapat...
E a 3-a zi, seara cand Ingrid e f agitata si adoamr tarziu.Si pe la 3 incepe sa planga, reusesc s-o linistesc doar la san.Si de la ora 7 o i-au cu mine in pat ca tot nelinistita e.
Nu mai stiu ce poate fi, de mancat mananca ok, inca de regim.Ziceam ca o doare burtica...nu mai imi dau seama.
Acum am reusit sa vad ca sus incisivul stang creste in gingie, e crescut jumate,langa el ul altul e crescut bine..(dar ala e mai demult asa)...Sa fie iarasi dinte?? Ma sa fie...chiar se tine d ecuvant, din 2 in 2 saptamani...
Ar fi al 7-lea..si vad ca si al 8-lea..nu mai stiu..ca deja e prea mult...
Macar de ar fi de la dinti..si nu altceva..de aia mie frica mie.
Voi ce ziceti ca poate fi??