se mai pot "dona" puncte?
cred (nu sunt asa sigura) ca exista la un moment dat optiunea de a "dona" din punctele acumulate unui alt membru DC... m-am uitat azi si n-am mai zarit... nu se (mai) poate?
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Raspunsuri
iren spune:
Cristina, nu se mai pot dona puncte, da de mult
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
cristinamh spune:
merci pt raspuns.
punctele alea nu m-au stresat prea tare pana acum, atat ca voiam sa-i fac cumva un cadou sa se coloreze nitel...
de curiozitate... de ce s-a renuntat?! ca era o idee draguta...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
iren spune:
S-a renuntzat din cauza ca cineva shi-a facut al doilea cont shi shi-a donat punctele primite in urma inscrierii in primul cont.
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
addinel spune:
am tot auzit vorbindu-se de puncte si chiar nu m-am prins despre ce e vorba. deci: ce sunt alea puncte, cine/cum le primeste si mai ales ce putem face cu ele?
multumesc
nunta mea
diadaniela spune:
Addinel ,pt fiecare mesaj primesti 2 puncte,pt fiecare subiect nou deschis primesti 4 puncte.Cu un anumit nr de puncte iti poti cumpara un efect glow(nick colorat) sau o titulatura asa cum am eu(dana banana).
Pricepusi?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
for2nity spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Da inimioara de unde o ai?
despre inimioara poti citi aici
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)