se mai pot "dona" puncte?

se mai pot "dona" puncte? | Autor: cristinamh

Link direct la acest mesaj

cred (nu sunt asa sigura) ca exista la un moment dat optiunea de a "dona" din punctele acumulate unui alt membru DC... m-am uitat azi si n-am mai zarit... nu se (mai) poate?

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Cristina, nu se mai pot dona puncte, da de mult

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

merci pt raspuns.
punctele alea nu m-au stresat prea tare pana acum, atat ca voiam sa-i fac cumva un cadou sa se coloreze nitel...

de curiozitate... de ce s-a renuntat?! ca era o idee draguta...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

S-a renuntzat din cauza ca cineva shi-a facut al doilea cont shi shi-a donat punctele primite in urma inscrierii in primul cont.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

am tot auzit vorbindu-se de puncte si chiar nu m-am prins despre ce e vorba. deci: ce sunt alea puncte, cine/cum le primeste si mai ales ce putem face cu ele?

multumesc

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Addinel ,pt fiecare mesaj primesti 2 puncte,pt fiecare subiect nou deschis primesti 4 puncte.Cu un anumit nr de puncte iti poti cumpara un efect glow(nick colorat) sau o titulatura asa cum am eu(dana banana).
Pricepusi?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Da inimioara de unde o ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

quote:
Originally posted by silvana_salajan

Da inimioara de unde o ai?

despre inimioara poti citi aici

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput