Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

chiar NIMENI pe aici?

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

;)) lavi, exact asta ma intreabam si eu.... e o linisteeee...
io astept sa se trezeasca fi-mea sa facem baie. in max 15 min trb sa deschida ochii,. ca doar are ceas in stomac...

trebuie sa anunt ca azi am reusit sa ajung si eu la biserica sa-mi citeasca popa... ei da, asta succes pt mine, ca de cand ma chinui! noroc ca nu era prea rece si-am iesit in familie...
inschimb io nu mai pricep ceva... acelasi popa. acum 2 ani, aveam nevoie de copil. acum, nu-mi mai trebuia copil, da'mi trebuia un prosop! nu mai pricep... care e pana la urma obiceiul...

partea buna e ca se pare ca suntem singuri sambata. adica nu mai e si alt bb de botezat, ceea ce-mi place. macar nu va mai fi nebunie la biserica. ca la andrei nu s-a inteles mai nimic din slujba.

vad ca fi0-mea nu misca.. ma duc sa vad daca andrei a mancat, si poate apuc si-un dus.

fetele, maine iesim in IOR, da? daca ati mai schimbat ceva dati de veste.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna seara-noaptea!

Ehe, se vede ca a dat caldura - ati dat roiul in parc toate! E drept ca si noi am stat azi 3 ore afara!

Despre noi: lapticul parca este in crestere. Parca. Seara asta i-am dat completare 100 ml de Bebelac, pe care-l primeste la inceput inainte de san, apoi papa sanii, apoi iar completare cat vrea. Insa nu ma las si tot dau inainte cu stimularea laptelui. Macar de am ramane cu fomula numai seara sau poate sa ramanem exclusiv laptic...desi asta nu cred.
Adevarul e ca am avut revelatia: ei nu-i mai ajungea lapticul cam de vreo 2 luni - luna trecuta a luat putin - 475 grame, iar luna asta avem doar 100 grame in plus, in 3 saptamani. Si a slabit vizibil - nu mai avem sunculitze deloc. Dar las' ca se fac ele la loc!

Sucul de mar pare sa-i placa -azi i-am dat 10 ml si l-a lipait cu placere. Alte vesti n-am, deci ma apuc sa raspund:

Anda-mama poetului- lasa ca nu e chiar dezastru! io zic ca e bine ca functioneaza toti trei. Iar suflul, am mai scis io ca pe sarah au diagnosticat-o in a doua zi, i-au dat propanolol si cica i-a trecut. deci, Dumnezeu cu mila. Chiar cred ca e o chestie uzuala la bebelaci! si nu mai fi suparata!

Ilenutza -

quote:
Cu lapticul s-a vazut la cantar ca a fost lipsa in ultimelle 2 saptmani: 600 g in ultima luna, dar 400 a luat in primele 2 sapt. din luna, asta e!

Eheheheeeee, pai io ma pupam singura sa fi stat asa de "rau" cu lapticul la varsta asta! Mult succes in continuare!

Pischi- bila neagra-bila neagra lipsa de program, dar cine are si o maaare bila alba = laptic din belsug?E drept ca e de preferat laptica din belsug...la program fix, dar tu de vorba: "nu le poti avea pe toate" nu ai auzit?Din pacate...

Silvia- deci nu stiam de ce sufera Sarah...e clar, asa si la noi cu refluzul asta: arcuit, capul pe spate total, plansete, preferinta catre stat la verticala o jumatate de ora buna dupa papa, regurcitari dese. Vezi, cauta printre notite si tratamentul, ca aicea te-ai impotmolit...Doar Debridat?

Cine gaseste porcarie de-aia de Galega, sa dea un racnet de lupta! Ca si noi vrem....

Gata, ma duc sa strang bucataria, post-baita ca deja m-am lalait suficient!

Pupici multi si noapte buna!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Nu mai am timp de editare. scuzati voi greselile!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Mama mia, n-am intrat o zi jumate pe dc, si greu mi-e sa citesc din urma!
Va invidiez ptr BE, vreau si euuuuuuuuuu!
NEGARA Cristina subscriu si eu la sperieturi, si adaug in lista de motive: momentul "t" cind deskidem pampersul!
Melku eu am gasit o alta super utilitate a Uleiului Johnson: DEMACHIANT!Curata foarte bine toate resturile de dermatograf si rimel!
Dordia, ai primit n raspunsuri vis-à-vis de rutina zilnica spalatul biberoanelor: eu (daca mai vrei sa stii) , in principiu, le sterilizez dupa fiecare folosire si in prealabil le spal cu detergent fairy, dar problema mare e, ca uneori n-am chef, si ce facem? Recurgem la planul 2, dupa ce papa bb , in urmatoarea secunda l-am si spalat , (pe biberon, se subintelege), fierb apa in cana din aia cu fierbator( am uitat care e neologismul ptr asta), in 3 min, si clatesc bine biberonul si tetina cu acea apa!
Gindacel, multumim ptr postare “ shema diversificare”!
Propun , sa punem “mina de la mina” si sa-I luam Cristineimh , “pe datorie” , un monitor!
Maria sau Noki, trimiteti-mi si mie pe pm instructiunile de folosire ale laptelui praf!Sunt tare obosita si mi-e lene sa ma uit in urma!Iertare, Mariilor voastre!Vedeti la ce ora scriu!
Corap, si eu am inkis balcoanele personale, mai curg doua trei picaturi , stii cind? Cind fac amor!
Pischi, al meu Simon le savureaza pe amindoua: si suzeta si degetezelul!
Ina, ce rau imi pare ptr bunicutza ta!Incearca sa vii in tara mai devreme, daca spui ca si ea isi doreste asa de mult!Si lasa, ca aveti voi timp sa sarbatoriti, ideea e, sa fi alaturi de cineva care te iubeste, in astfel de momente!Sa te ajute Dumnezeu sa iei o decizie inteleapta!
Lavi2 , n-am nicio intrebare ptr tine dar am un ! Ce mult apreciez faptul ca aigrija de doi copilasi si tii minte asa multe detalii despre noi(fetele de pe forum)!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

In mesajul meu apare ora 0.40, dar la mine e 2,41 am!M-am timpit, cred ca sunt dependenta de dc!
Azi , am reusit sa ies si eu la plimbarica cu mr Simon!A fost putin mai greu,cu procedura de coborire carucior, apoi intors in camera luat una bucata bb+ bagajul termos, lapte, servetzele, pampers!Dar a fost super,am mincat la mac donald, si apoi a venit tati sa ne revendice! Lui tati ii era foame si cum puturoasa de nevasta nu gatise nimic, am plecat downtown sa ne ospatam la un restaurant japonez.A mincat puiul meu acolo o masa,deci am cam fost pe drumuri vreo 6 ore!Ne-am intors acasa, i-am facut baitza, si a dormit instantaneu!

Silvia, Pharmatexul ala , cu cit timp se pune exact inainte, si ce inseamna mai exact: inainte de act sau inaite de preludiu!Ca daca la mine dureaza prea mult preludiu mi-e teama sa nu treaca efectul si sa ma pomenesc cu barza de doua ori intr-un an!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Meems –
Se pare ca am ramas doar noi doua in schimbul II, celelalte fete au treburi. Mi-e un dor de ele!
Cristina, sint restanta cu un raspuns la tine – imi propuneai sa facem schimb de program zilnic si imi dadeai si un bonus: da, eu vreau bonusul , cu atit mai mult ca este mai maricel si o poate apara pe pufoasa! Cind mi-l trimiti?
Sper sa nu te lase monitorul ala ca tu esti unul dintre oamenii de baza pe aici ( daca nu ai completa tabelasele acelea eu as fi pierduta, daca vreau sa stiu cat a aavut pufoasa acum o luna, doua, ma duc direct la el si datorita tie stiu exact.)
Dordia am facut la sf. sapt. trecute reteta ta cu pastele si tonul si sotul meu a fost foarte incantat.
Lavi, am facut si drobul cu ciuperci dar cred ca nu am pus destule oua ( am pus trei dar si cantitatea de ciuperci a fost mai mare decit in reteta) si nu s-a legat foarte bine. Sau asta pentru ca am pus doua oua fierte inauntru , asa cum recomandase Pisi?
Nu stiu. A iesit comestibila, dar aspectul comercial- atunci cin il taiam- nu a fost ca pentru publicitate.
Anda iti doresc sa-l auzi pe Nichitutul cat mai des razand, asa cum ai spus ca l-ai auzit zilele trecute.
Noki cum mai este Sarah cu greutatea?
Gandacica, eu mi-am printat schema ta de diversificare dar nu-i dau sucuri de fructe ci cerealute si piure de legume pe care le papa foarte fericita si cu mare pofta. Dupa vreo saptamina voi introduce si banane, pere.
Dordia, Joy, la fel ca si bunicutele voastre, sper ca si bunica mea sa mai aiba de trait, chiar daca cu chimio, etc.
Pischi, si pufoasa mea isi baga degetul/degetele in gurita mereu, dar stiu ca-i ceva trecator.
Ripley, of, ambii bunici…este trist de tot.
Ti-a trecut raceala? Cum mai este Ana-clujeana?
Joy, multumesc , sa ne dea la toate Dumnezeu sa ne vedem puii mari, eu imi mai doresc inca unul si apoi imi mai doresc sa fiu bunica (eh, ce salturi in viitor si pe mine..) .
Gandacica, scuze, dar m-a amuzat tare Bogdanelul-capsacelul ( desi nu-i de ras, imi dau seama ca doare).
Of, Anduta-cuscruta, imi pare rau de vestile cu Nichitutul; stiu ca nu-i grav ceea ce are, dar de ce sa le aiba? Ii tin pumnii strinsi pentru luni!
Hildegard, nasol cu papatul noaptea…ai incercat sa-l tii mai mult la baita, la cate ore il alaptezi, i-ai facut program din 3 in 3 ore sau la cerere?
Cu piureul de fructe, incearca sa-i dai doar un pic, pe varful linguritei, atit cat sa guste putin. Pune-i pe masuta o jucariora la care sa se uite si sa-i distraga atentia in timp ce tu ii dai sa pape, poate merge asa.
Lavi felicitari pentru lap-lap!
Joy, saracuta, ce te mai chinui cu ardeiasul, ceva nu-i este bine lui de regurgiteaza atita. Tu il alaptezi la cerere,nu?

Eu sint inca tensionata, asteptam raspunsul de la RMN fiindca acolo se vede totul, pina la nervi, sa vada de ce natura este tumora si apoi se va lua o decizie.
Am aminat 95% din petreceri, invitatii, nu mai am timp/chef/disponibilitate si sint multe de facut, trebuie sa fiu pregatita, daca va trebui sa plec, las tot si vin cu pufoasa cu primul avion.
Deocamdata am inceput sa ma agit dupa cumparaturi, trebuie sa mergem la avocat sa facem un act oficial in care george declara ca este de acord sa plec cu fata- asa e legea pe aici , si intr=un fel este bine, s-au mai vazut cazuri cind mamicile au fugit cu copiii fara sa anunte tatii si nu prea e’ corect, au si ei o contributie, totusi.

Pufoasa mea este atit de cumintica, saraca!
O car cu mine pe la toate magazinele si adoarme linistita. Papa si doarme, atit.
In urma cu vreo trei saptamani gangurea de mama focului, vorbeam impreuna si cantam inca de cand avea doua luni si jumatate, acum nu mai vrea si pace, nu stiu ce s-a intimplat cu ea. Rade, este vesela, da din picioruse, dar nu mai “vorbeste” cu mine.
Asta-seara m-a speriat, a papat 280 ml si ea de obicei papa 180 ml, si la masa de la ora 23 nu a papat decit 20 ml,pai cred si eu, unde sa mai intre atita?

Fetelor, multumesc pentru incurajari,va - icesc dulce pe fiecare in parte.

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

neata fetelor!!
Ina,sa-ti raspund:Uite,eu v-am spus ca am o prietena de.pediatru,de fapt,e "cuscra",si-am intrebat-o si eu de gangurit,de ce nu mai gangure ca pana acum o luna:raspunsul este ca o data cu noi activitati motorii(intors pe parti,pe burtik,etc...) o sa fie o etapa cand n-o sa mai gangureasca asha de mult,ca,na,acu'au descoperit si ei alte treburi,da'o sa-nceapa mai incolo!
ma duc sa calc,si Corap sa fii cu tel.pe faza,ca te scot la un suc,si pe ardeiasu la un laptic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Multumesc Silvia!
Bine ca este doar atit.
Tu nu mi-ai vazut postarea in care te intrebam daca ai facut practica la Floreasca?

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

scutec no.35

Mergi la inceput