Ajutor! Nu stiu cum am reusit sa imi patez cu clor (cred ca cu Mr Proper)jacheta noua de iarna la care tin f mult. A curs probabil din ambalaj si l-am atins de mine. De-abia am gasit-o acum vreo 3 luni, dupa indelungi cautari si cu bani destul de multi. Stiu ca nu prea mai am iesire dar poate stie cineva un remediu. Eu ma gandeam sa o vopsesc dar prinde oare vopseaua pe pata de clor??? Are si o culoare ciudata un maro cafeniu. Unde e patat a aramas caramiziu. E si in fata si se vede urat la lumina.
Please helpppppp!!!!!
pa
Crinutz codita de maimutz
Offf, am reusit si eu de cateva ori performanta sa patez cu clor cate un lucru la care tin...de fapt mi s-a intamplat si de la Ariel pus pe haine colorate si mi-au iesit in picatele. La vopsit nu cred ca mai prinde culoarea uniform decat dc ar fi una f inchisa, neagra.
La ce am mai putut, am bagat complet haina in clor si s-a decolorat uniform si le-am mai putut purta...desi nu mai era nuanta ce-mi placuse mie candva.
Astept si eu cu interes un raspuns, dc stie cineva un leac.
Clorul nu pateaza din cate stiu eu, ci decoloreaza. Si va prinde vopseaua peste, sigur ca da, numai sa nimeresti nuanta...
Succes!
nunta mea
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
Asa e, clorul decoloreaza, dar nu stiu daca mai ai vreo sansa sa vopsesti jacheta. N-am mai auzit sa prinda.....
Mihaela
Eu mi-am patat o pereche de pantaloni cu clor si petele le-am colorat cu o carioca speciala pt. haine(nu stiu daca se gaseste in Romania)la mine a mers, diferenta aproape ca nu se vede, depinde si cat de mare e pata. Altfel, incearca sa o vopsesti in intregime...
Succes![]()
Cred ca nu se mai poate face nimik. Clorul decoloreaza si decolorat ramane.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
DA! mai ies cu foarfeca ![]()
![]()
![]()
Acele lucrusoare patate cu clor sunt compromise....sau se mai poate face ceva, cum spun fetele sa le vopsiti
dolcebaby
Din pacate ptr tine cred ca nu se mai poate face nimic. Si eu am trecut prin asta si nu am reusit sa rezolv problema. Am si vopsit haina dar dupa prima spalare decolorarea a iesit la suprafata.
Cred ca singura solutie este sa pui banuti deoparte si sa iti cumperi una la fel ca cea pe care ai avut-o ptr ca asta nu mai poate fi ca inainte.
Nana Motoc