nisipurile de aur-bulgaria 2006-recomandari

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Revin din nou cu ceva completari.Deci atata timp cat era Alexandru cu noi si vedeau ca nu exageram cu ce puneam pt plaja , adica 4-5 fructe si o sticla de suc nu s-a uitat nimeni urat la noi si oricum cand treci pe langa barul care e deschis toata ziua puteai sa iei lejer 3 -4 fructe in mana si pe urma sa le pui in sacosa fara probleme.Sincer eu mai colectam si pentru seara in camera si nu a zis nimeni nimic.Inghetata nu era de tipul ambalata ci un frigider cu mai multe cutii de inghetata de unde luai si iti punei in cornet de care si cata doreai.Iar la capitolul prajituri nu erau nemaipomenit de multe sortimente dar era in permanenta o salata de fructe, si cate 3-4 sortimente de prajituri.Eu prea mult nu m-am bagat in acest capitol pentru ca am preferat fructele .
Laura anul acesta nu stiu daca ajungem pe acolo , dar tare asvrea.Oricum concediul nostru tot dupa 25 august este si pentru ca nu mai vad pe la nimeni reducerea de care am beneficiat anul trecut astept sa vad mai gasesc.Oricum anul aceasta suntem convinsi daca va fi sa mergem sa alegem 3 stele pentru ca aerul conditionat nu l-am folosit deloc.Pot sa va spun ca noi cand am platit pentru Alexandru ni s-a spus ca avem pat suplimentar in camera gratuit si asa a fost : adica un pat dublu, inca un pat simplu si chiar si un fotoliu care se facea pat.Anul acesta vad ca nicaieri nu este specificat acest lucru chiar daca stiu ca exista asa ceva.Oricum poreturile in Euro nu difera fata de anul trecut din ce oferta am vazut noi.
Succes in alegerea locului cel mai potrivit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Irina, multumim pentru detalii.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danclau25 spune:

intr-adevar merita banii. cel putin daca esti un pic descurcareata. de pilda nu plecam de la masa fara o punga "de un leu" burdusita cu fructane si suc. cineva mi-a zis ca e urat ca luam la pachet, dar nu consider ca e urat pt ca am platit pentru ele, nu? si apoi in occident asa e, nu e rusinos sa iei acasa ce nu ai mancat la restaurant. adica nu zic sa iei acasa oasele la peshte si ultima gura de suc obosit, ca nu suntem animale, dar daca tot este all inclusive, de ce sa ne fie rusine ca suntem romance? odata baietelul meu (tibi, 3 anisori) a vrut inghetata, si erau tot felul de inghetati, dar el voia cu cirese, si nu mai era decat una, si a luat-o, desi fetita prietenilor mei luase 4 (pentru ei 4 adica), si o "doamna", cel mai probabil din bucuresti, a comentat ca dupa ce ca alina a luat4 bucati, de ce mai ia si tibi exact ultima cu cirese?? m-a indispus grozav ce a zis si nu mi-a mai ars de plaja in ziua aia. am stat in hotel si am mancat asa, din simpla dusmanie. (ps- glumesc, bineinteles ) dar chiar m-a deranjat comentariul aceleia. daca e all inclusive, adica platit, de ce sa te duci in statiune si sa iei sucul de alimentara cu 20.000 (cam atata vine)??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

noi ne-am facut rezervari aici, ce parere aveti? a fost cineva?

http://www.holidaywatchdog.com/Astera_Hotel-Video-Clip-1032.html - prezentare video TUI

aici puteti vedea si alte hoteluri agreate de TUI

http://thomson.webromtv.com/

Poze cu toata Familia

Astera Hotel
Bulgaria,Golden Sands

Excelsior Hotel
Bulgaria,Golden Sands

Helios Spa & Resort
Bulgaria,Golden Sands

Odessos Hotel
Bulgaria,Golden Sands

Primasol Sunrise