nisipurile de aur-bulgaria 2006-recomandari

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Asteptam , asteptam LauraT, poate se indura Irina si de noi sa ne povesteasca in amanunt despre cum a fost anul trecut....
Sunt foarte curioasa ce feluri de mincare dau astia la mesele principale, ce poti alege pt copil....de-astea.
Hai Irinaaaa!!!!!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna ziua la toata lumea!
pe cat posibil o sa incerc sa va mai lamuresc cam cum sta treaba cu mesele pe acolo.
Dimineata: poti servi orice de tipul: iaurturi cred ca sunt cate 6 tipuri, lapte , lapte batut si orice iti doreste sufletul in farfurue: unt, dulceata, oua ochiuri, omleta, branza( e f buna branza feta), cascaval, diferite tipuri de salamuri.Pentru cei mici sunt oricand diferite sucuri cu si fara acid, pentru noi oricand o cafea de mai multe tipuri de la dozator sau facuta acolo ( chiar si expresso).
La pranz eu am apreciat pentru copii faptul ca aveau in permanenta cate 2 tipuri de supa crema ( de legume, cartofi, ciuperci, pui) care erau f gustoase si la care Alexandru s-a indopat cu paine prajita .La felul doi ai f multe tipuri de salate , cu multe tipuri de uleiuri si arome deosebite, carne de toate felurile: pui, porc , vita pregatita in cate 2 feluri si la care poti folosi mai multe tipuri de garnituri : cartofi natur , orez care sunt f bune pentru copilasi.
Seara cam la fel se poate alege.
Si la pranz si seara ai cel putin 2 feluri de peste , fructe cel putin 8 feluri, dulciuri, compoturi.
Intre aceste meseeste un bufet deschis toata ziua cu pizza ( nu m-a incantat pe mine), cartofi prajiti cu niste carnaciori buni si binenteles fructe.
Toata ziua aveti sucuri de unde sa luati, cafea , bauturi bulgaresti: bere , gin , rom .
pentru cele care aveti copii mici lapte oricand puteti cere de la barul din holul hotelului chiar si seara pana la 23.00 cand se inchide cat vreti fara probleme( asta o spun pentru ca la noi Alexandru atunci nu dormea fara biberonul de lapte si la fel cerea si dimineata-si noi luam jum de litru intr0o sticla si o imparteam, si incalzeam biberonul cu apa calda de la chiuveta).
Deci eu zic ca nu prea aveti de ce sa va faceti griji dar astept intrebari daca mai aveti.
Aporpo de parola secreta : este o bratara care se pune pe mana fiecaruia cand preluati cartela de la camerasi poate mai tarziu mai am timp sa va scriu si de asa ceva.
Succes si sper sa nu va plictisiti!

Mergi la inceput

Revin inca cu cateva detalii care zic eu ca poate ar fi interesante.In primul rand eu zic ca ar fi bine de ales un hotel mai departe de plaja ca sa fiti siguri ca nu veti avea camera pe langa o alee pe unde lumea trece catre plaja, eliminati din start problema zgomotului.In rest nu trebuie sa va faceti probleme ca pana si plimbarea prin bazarul din Albena pot spune ca nu este obositoare si stresanta cam cum este pe la noi, nu te calca nimeni in picioare, nu e zgomotul pe la localuri cu care sunteti obisnuite.
In plus cele care aleg all inclusive au transport gratuit cu niste autobuze la fiecare jumatate de ora incepand cu ora 9.30 pana la 17.30.E drept ca orele nu sunt chiar cele mai nemaipomenite si noi am mers dimineata pe jos la plaja : 40de min. la mersul lui Alexandru si era tare placut ca mergeam pe langa rezervatie si era placut , nu cald , aer curat si nu aglomerat.Sincer e un loc in care nu te imbranceste nimeni pe strada , nu se circula cu masina ca la noi, sunt multe locuri de joaca pentru copii si binenteles si multe tentatii pentru copii si cu plata specifice pentru fiecare varsta.
Oricum daca aveti inca intrebari astept!

Mergi la inceput

Multumim Irina de raspunsul complet! Acum si eu, ca tzaranul, daca mi-ai dat un deget iti vreau toata mina mai am ceva de intrebat:
- cereale nu au la micul dejun?
- ce sucuri se servesc in timpul zilei de la bar?
Presupun ca noi, daca mergem pe plaja (pentru ca cel mic e innebunit dupa joaca in nisip) nu putem avea acces la sucuri sau fructe in timp ce suntem la plaja?! Sau cum se poate proceda? Iar pe plaja exista umbrele sezlonguri? Cat costa?

Multumesc inca odata pt lamuriri, si poate iti mai faci timp sa ne povestesti cum e cu bratara zici ca suntem catelusi! Hihi!

Mergi la inceput

Uite ca uit daca la mine nu foloseste cereale pentru ca nu le-a agreat niciodat.Sunt dimineata si seara cateva tipuri asa ca poti sta linistita, iar suc si fructe noi luam dimineata de la masa.Luam si umpleam cate o sticla de 1 l si luam cu noi sau 2 de jumatate pentru ca deja avea preferinte odata vroia galben odata verde.Sincer nu se uita nimeni urat la voi ca luati asa ceva, doar la usa sta cineva ca sa vada daca aveti sau nu bratara.Noi umblam toata ziua cu un rucsac dupa noi unde aveam fructe si suc iar cand am plecat in Varna, Balcik siNisipurile de Aur am facut dimineata chiar si cate un mic pachetel pentru drum pentru ca nu stiam cat stam pe acolo.

Mergi la inceput

Mercic Irina de raspuns!
Deci nu se uita aia urit ca iei in sticlutza sau sacosa?????? Ma mir ca am auzit ca la greci sau turci se cam uita chioras...e bine asta, mai ales ca nu am sta pe la piscina prea mult.

Acum mai am o "problema": mama mea ar vrea sa vina si ea cu noi, intr-un fel poate ar fi mai comod si pt mine, ar mai sta ea cu baietelul nostru, insa nu stiu pt ce fel de cazare pot opta? Aveti idee? Ca sa platesc 2 camere, e aiurea...Variante? O dubla si o single? Sau apartament? Stiti cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Irina, multumesc mult pentru raspunsul detaliat. Abia astept...Tu mai mergi si anul acesta la bulgari?

Danat, cred ca poti cere camera tripla, ca am vazut parca si optiunea "al treilea adult in camera dubla" si pentru acesta, al treilea se plateste mai putin decat pentru cei 2 "principali". Uita-te la www.vacanteinbulgaria.ro , acolo ai tarifele pt toti.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Irina, mai am o intrebare "delicata": era si inghetata? din cea impachetata sau la cornet/cupe? era de buna calitate? dar prajituri? ce fel, bune? Scuze daca exagerez cu amanunte, dar fetitele mele sunt cu "ceva dulce"...desi nu-s prea sanatoase...iar in concediu, pap si eu, desi...ingrasa ...

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pun aici link la subiectul vechi despre Albena
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51119
care poate se va pierde in "negura forumului".

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Puteti incerca si la www.carpediemtravel.ro. Acolo am gasit tarife mai mici decat la vacanteinbulgaria.ro. Adica acelasi pachet l-am cumparat cu 7 Euro mai ieftin/persoana.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput