Clubul moldovencelor de peste Prut (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor, da ce asa rea activitate pe la noi?
Eu am motiv, am fost la nenea eco si miam vazut odoru, numaice am venit acasa.Deci fata mea tot fata ramine, e pozitionata cu capu in jos, inima in perfecta regula, 161batai pe min, lunga in picioare, asa si mio zis o sa aveti o dlinanogaia, si am facut pozica fetei, o scanez mai tirziu si o pun in album.Mai in scurt suntem fericiti si eu si tatsu.
In rest sa inceput lucru de primavara si sunt mai mult singura decit cu sot ca merge la tara sa mai faca ce trebuie, cind dormim cind nu, si ne uitam pe net.Sami zica cineva daca stie de unde se poate de scos muzica rusesca ca eu nu prea gasesc.
Dam raport la mincare, eri am facut o zeama si pizza dupa aluatul recomandat de voi, a esit super.
Azi inca nu stiu ce o sa gatesc.
Mamanati am uitat sati zic ca eu sunt deacord cu intilneala, duminica da asa mai dupa 14.00 ca sa reusesc sa vin de la tara si sa ma satur acolo si de somn.
Va si o zi buna!!

doroti_5 33+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hop si eu, mai pe seara.

Doroti, felicitari ca e totul perfect cu domnisoara din burtica! Tati de pe acum sa-si cumpere o pusca pentru a alunga de primprejurul casei viitoarea droaie de cavaleri ai fetei.

Mi-am luat azi ochelarii cei noi, imi plac tare mult. Numai ca pina se obisnuiesc ochii, vad imaginile periferice un pic distorsionate.
La facut mincare mi-a fost lene rau de tot, bine ca mai aveam niste paste de ieri, pentru care am prajit repede citeva snitele de pui. A, si mai am o ciorba de legume pentru Vlad, din care mai mincam si noi, ca nu maninca sarmanu' kopkil singur o cratita de ciorba.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Multumesc Nati, eu ii spun sotului, da el ride, cica si fara pusca isi apara frumuseata!!!
DA fetele unde-s?

evolutia bebe

Mergi la inceput

Am uitat, de gravi, felicitari Nati pentru ochilari!!! Sa-i porti sanatoasa!
Si eu azi cu lenea!!Am ramas doar cu soramea si mai era pizza si zeama de eri si am papat ca eu de la zama nu ma dau in laturi nici daca maninc o saptamina la rind!!
Noapte buna!!!

evolutia bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Salutare,
Am trecut sa zic "prezent"
Hai, fetelor, dati un semn de viata!

Doroti, merci de urari, sper sa ma tina ochelarii cel putin 3 ani, cit au garantie lentilele.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!
Si eu prezenta la apel!!!
Doar ca celelalte fete ioc!!!
Natalia eu sper sa tina mai mult de 3 ani, eu am o pereche(cei drept ii port doar la televizor, dar ii port si din urma mea), saracii cit au indurat, cite ori au fost calcati(de mine), strimbati, intorsi la loc si iar pusi la ochi, cred ca au vreo 5-6 ani, sunt de prin cursu 1-2, nu mai tin minte, mi io cumparat mamica din Moscova, nu stiu cit de scumpi, dar tin, si lu soramea io luat tot atunci, da ea ii poarta in fiecare zi si abia asta vara io schimbat.
Hai ca va pup pe toate!!!

evolutia bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor!
si eu sunt prezenta ...la noi a plouat toata ziua asa ca am avut o zi lenoasa (timpul e de vina
Nati felicitari de ochelari ,iti doresc sa te tina mult.
doroty sa-ti traiasca fetita ,poate o fi un manechin daca are picioruse lungi.La noi a fost invers ,ne-a zis ca o sa fie o piticuta ca si noi
In rest nimic nou ,puiu a invatat sa se rostogoleasca si repeta faza toata ziua .
o zi buna.

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna!
La noi inca nu ploua, dar mie oricum mi-i lene...
Lili, multa sanatate la Amelus! Sa treaca cit mai repede peioada asta grea.
Doroti, sa-ti traiasca viitoarea manechina!
Davina, pupicei la micuta gimnasta!
Nati, sa te tina ochelarii!
Noi sintem bine, e tare frumos afara si mai iesim si cu un animal de companie (avem un fel de vierme cu doua roti, pe care il tragi de ata si el de rostogoleste tare hazliu). Ieri am amuzat toti vecinii.
La mine ieri a fost zi de gatit, am facut zeama cu taitei de casa si pt cina de ieri si azi ardei cu sos de rosii si gratar. Aha, si pt mic dejun - tartine cu brinza cu teceni treski si cornuri cu sunca si cascaval si cu cioco.
Azi merg la stomatolog, cred ca are sa ma alunge la ce grav e la mine... Am emotii...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Rodica la inceput am crezut ca ai chiar vre-un animal ...ce hazlie trebuie sa fie Paula tiraind viermisorul.I-a zi-mi au inverzit copacii la Chisinau ? miroase a primavara si a lilieci sau inca nu ?
ce harnicuta ai fost bravo .de stomatolog nici nu mai vorbesc ca imi vine sa-i iau la bataie ..in 3 luni de zile am nimerit la 3 medici diferiti si eu tot fara dinti reparati .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Alina, e o jucarie care ne-a ramas mostenire de la o familie de americani, asa ca s-ar putea sa fie de origini din America La noi deja miroase a primavara, stii tu, cinta deja pasarelele, bate vintul a primavara, fetele imbraca fuste scurte...
La stomatolog am emotii, ca-s cam nesimtita si am tot aminat-aminat si acum e cam jale... Nu am fost de cind eram insarcinata si dupa sarcina, alaptare au cam degradat, dar nici nu-i aveam chiar buni. Sper sa mineresc peste unul bun, ca de bani stiu ca am de lasat multi, dar nici chiar asa ca tine...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput