Clubul moldovencelor de peste Prut (21)
Raspunsuri - Pagina 15
Lucia_B spune:
Buna, vin si eu cu "prezent"
Nati - super ochelarii, sa-i porti sanatoasa si sa te slujeasca mult.
Rodica - muoama, da cite bunataturi ai facut. cred ca ai stat o ziulica intreaga in bucatarie.
Mi-o inchipui pe Paula cu "animalu" din urma ei, trebuie sa fie foarte mindra.
Doroti - ce harnicuta esti, eu am facut cumparaturile cu cele necesare pentru bb aproape in ultima suta de metri.
Zic si eu ca o sa-ti fie fata manechina, sau cel putin o balerina.
Alina - da pe Deanna nu o doare capul sau spatele de la atita rostogoleala? mi-o imiginez rostogolindu-se ca o gogoasa prin toata casa si afara pe iarba
Daca te rog, ai putea sa te impartasi cu receta tartei cu iaurt si fructe congelate?
La noi nimic nou, am avut citeva zile grele, adic a fost Laurasu cam mofturoasa, azi vad ca da restanta la somn. Noaptea a ploat, poate asta o si trage sa doarma.
la 13:15 cica a fost eclipsa de soare, da nu am vazut nika, era inca posomorit de la ploaie.
Cu ce am vrajit prin bucatarie: un tort cu pandispan facut din prafuri (un fel de semifabricat), chiperi prajiti cu otet, fasole fierte cu ceapa si ulei, salata de rosii si castraveti.
Azi o sa fac salata de rosii, salata din tuna si falole ramase, si mai vad eu.
O zi buna.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Lucia_B spune:
Am uitat, Rodica - pot sa-ti recomand un stomatolog super bun, daca vreai.
Bucate
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Balbina spune:
Merci, fetelor, de urari! Acuma chiar ca ar trebui sa ma tina ochelarii pina la adinci batrineti.
Rodica, Lucia, am facut greseala sa va citesc meniul zilei fiind flaminda, si m-a apucat o durere de stomac , gata, fug sa maninc, apoi revin si deschid capitol nou.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
MamaElei spune:
Acum am venit, vadit usurata de bani. Dar sper sa tina noile plombe
Lucia, sigur as vrea sa-mi spui numele medicului. Acum am fost la unul tot recomandat de cineva.
Nati, pofta buna!
Fetelor, am vrut sa va intreb. Se intimpla ceva ciudat la mine pe siteul culinar. Nu pot vedea nici o tema, au facut ei ceva sau e la mine problema?
Karina, pe unde esti?
Rodica si PAULA (02.09.04)
Balbina spune:
Rodica, am uitat sa-ti zic, si noua ne plac jucariile de purtat pe afara, numai ca Vlad le prefera pe cele de impins.
De mai mult de o saptamina iesim deja fara carucior, e foarte benefic pentru copil, intrucit doarme mai bine.
Pe culinar am impresia ca trebuie sa fii inregistrat ca sa vezi subiectele.
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72291" target="_blank">capitol nou.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
Lucia_B spune:
Nati - fara sa punem poze vad ca ai o buna imaginatie
Rodica - vorbim pe mess.
Mamanati - intrebai daca as vrea sa raminem aici sa traim, sincer - mai frumos oras ca Chisinaul nu am vazut. Asa ca ard de nerabdare sa ne intoarcem ACASA.
Poate ca in Slovacia sau Cehia mi-ar place, dar aici nu categoric.
Bucate