Sutien alaptare

Sutien alaptare | Autor: MaryP

Link direct la acest mesaj

Fetelor, ajutati-ma si pe mine! Habar nu am ce cupa am la sutien si va trebui sa imi cumpar si eu un sutien de alaptare (cand va fi cazul), dar daca acum nu stiu ce cupa am, atunci cu siguranta nu voi mai sti (am inteles ca se maresc sanii dupa nastere).
Spuneti-mi cum se masoara sanul, de unde stiu ce cupa am acum b, c, d...???
Help! Pana acum mi-am luat doar "dupa ochi" sutien...

nunta mea

Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ia-ti tot din "ochi". Dar nu acum ci dupa 34 de saptamani, pana atunci vezi cum evolueaza sanii dar oricum o masura mai mare pentru ca atunci cand se vor umple de lapte se vor mari in volum.

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Buna Maria,
Ca sa-ti stabilesti cupa, iti masori circumferinta sub san si peste san iar diferenta dintre cele doua circumferinte da cupa (cu cat e mai mare diferenta, cu atat mai mare e cupa, evident). Si daca te duci intr-un magazin Triumph, chiar daca nu cumperi nimik, in cabina de proba vezi un lista cu cupe (fiecare diferenta intre cele doua circumferinta ce cupa reprezinta).
Succes

Raluca, leoaica cu pui nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Multumesc mult!

nunta mea

Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Mai bine ieti sutien cu 2 marimi mai mari. Eu cam la 5 luni am avut sinii de marimea pe care i-am avut si dupa nastere. Deci de la 5 luni de sarcina mi s-au umplut.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Eu cred ca n-ar trebui sa-ti cumperi de pe acum...sanii se mai maresc mult dupa nastere...cel mult probeaza!
Incearca sutienele pentru alaptat de la Jolidon, sunt in intregime din bumbac si se intind bine...
si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

inca nu-ti cumpara, doar dupa ce ai nascut. S-ar putea sa nici nu-ti placa. Eu am incercat sutienul de la Jolidon, insa nu m-am descurcat cu deschizatoarea, mi s-a parut mult mai comod sa-mi ridic pur si simplu sutienul obisnuit cand alaptam. Am luat tot de la Jolidon, dar sutien de bumbac.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

eu am luat unul inainte de nastere cu o masura mai mare si este bun si acum. Dupa, am mai luat unul ca sa le folosesc pe rand.
Mai bine astepti pana nasti, ca sa vezi cat de mari se fac sanii.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Chiar azi mi-am luat unul de la Jolidon - 193.000. De principiu, eu nu cumpar decit de unde pot sa probez, pt ca m-am fript de multe ori cu sutiene cumparate "la ochi" care pur si simplu nu-mi veneau bine; erau marimea potrivita, dar nu-mi imbracau bine sau nu-mi sustineau sanii.

Eu sunt in 32 saptamani, si sincera sa fiu nu m-am gandit ca mai imi cresc sanii ... ca nu stiu unde ar mai avea loc !!! Si-asa mi-am luat cupa C, care era cea mai mare pe care o aveau ... Stiu ca exista si cupe D si E la Jolidon, dar intra la marimi exceptionale si trebuie sa umbli mult sa cauti ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput