Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana eu folosesc odata servetele, odata apa si baita seara. si eu stiu ca doar cu servetele se inroseste si se irita. pana acum nu am avut probleme cu iritatii.
Tatiana ma bucur ca mai intri, banuiesc ca e mai greu cu 2 bebei si o fetita mai maricica.. imediat intru sa vad pozele.
Bee la mofturoasa.Asa repede vrei bebe 2?

Am vorbit cu Liliana. totul e bine, nu au patit nimic, doar ca nu a mai avut timp sa intre. va intra azi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE si eu la fel patesc cu ea,dupa somn,cand e pe jumatate adormita suge din prima si en gros,iar cand e treaza ... circul de pe lume! Eu zic ca s-a obisnuit cu biberonul,eu i-am cam dat ceai,dar acum max 50 ml pe zi ii dau si pe bucati! Eu am reusit s-o fentez,ii bag degetul in guritza si cand ii e foame incepe sa suga pe el si tzushti tzatza in locul degetului Asa am facut si mai inainte! Si a functionat.Mai e si cand nu vrea nici asa si ii bag tzatza mai cu forzta in gura,sta asa cu ea si plange siintr-un tarziu se apuca,linge intai si pe urma incepe si suge!
Intr-un fel imi pare bine ca nu-i mai asa de turbata dupa san,pe cand merg la servici,dar pe de alta parte ma enerveaza cu plansul ala aiurea Nici nu m-am mai muls de cateva zile!
Si azinoapte a dormit de la 21 la 4! Atunci a mancat bine,la 7 cand s-a trezit iar a papat dar deja mai cu circ,si de atunci doar acu la 12 a mancat. De cand mananca mai rar (si mai mult odata,mi se pare) nu mai am nici eu asa inflatie de lapte!
TATIANA imediat ma uit si eu la poze!
GIOVA mersi de vestile de la TEOLINDA!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Tatiana, imi pare tare rau pentru neplacuta aventura cu baietii! Sper sa fie bine sa nu mai ajungeti cumva in spital. CE asistente ingrozitoare.
MOni, eu nu stiu ce sa mai zic legat de "invatatul cu biberonul"? Fata mea a facu figuri de cand s-a nascut! De asta nici nu lua in greutate. DAr am aflat din familie, de bucnica-mea, ca nu a putut sa alapteze nici un copil din 3! Ba nu avea lapte, ba nu sugea copilu. CIca pe unchiul cel mic il lega la ochi sa suga!. Va dati seama: si infasat cum se infasau copiii pe vremea aia si legat la ochi! Si tot nu sugea. Urla din gura de sarpe cum vedea sanul. O fi genetic. Mama macar a alaptat pana la 4 luni. EU zic ca si cu muls si tot o mai duc asha cat m-o tine rabdarea si lapticul. Eu sper macar inca 2 luni.
Stiti cum doarme acum bebele meu? Cu nasul bagat intr-un iepurash de plush! . Nu dati cu rosii ca nu-i pericol de sufocare! Doar am invatat-o noi prost. ZIua o mai luam in brate si doarme cu capul bagat cumva in noi. DAr n-o tine mult: maxim jumate de ora. In curand papa si iesim la aer.
Ursoaico, tu cand plimbi fata in Tineretului? Eu in general ies dupa masa de la ora 1.TU vii dinspre Berceni, iar eu in maxim 40 de minute ajung din casa la Polivalenta, pe jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

mesaj de proba..

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mirela a trimis 2 poze pe contul comun.
a zis ca nu-i merge parola.
Tatiana, doamne prin ce ai trecut. eu le spanzuram pe alea.
eu iau tratament homeopat, mersi ca mi-ai zis, am luat si pt. anestezie si dupa interventie pt. refacere rapida.
si la bebe i-am dat ceva, sotul nu stie.. mai bine zis mama i-a dat, sa nu mai verse asa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

TATIANA imi pare rau de tine prin ce ai trecut cu cretinele alea!
MIRELA nu stiu ce are DC-ul ca si eu trebuie sa ma loghez de fiecare data sa pot scrie ,de azi l-a apucat
BEE deci genetic????? Pai si mami zicea ca noi am supt doar pana le 2-3 luni ca n-am mai vrut,ca nu era bun laptele (asa presupunea ea!) etc. Om fi facut si noi asa nazuri???
FETELE acum m-a sunat asistenta pediatrei maine intre 8 si 12 la vaccin
Diana e la plimbare cu mami,acum am coborat-o cu caruciorul.
Eu ma pun sa mai fac repede niste chestii la conta,pana mai pot,dar acum ma tot gandesc la vaccin pe maine,cum naiba reusesc s-o tin la cat se misca??? Poate daca ar fi adormita ar fi mai bne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor multumim pentru aprecieri. Zambiliciul meu doarme asa ca nu cred ca o sa iesim afaruca. oricum imi e lene si somn ca asta noapte m-a cam tzitzilit.....
Tatiana, ai tras cu puiutii, of biata de tine. E greu cu unul dar cand amandoi sunt bolnaviori.....
Giova, ce i-ai dat lui Mario sa nu mai verse?
Irinooooooooo, iar chiulesti fata hai!

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Moni, nu cred ca e o solutie saii faci vaccinul cand doarme. Am o prietena care a facut asa si s-a speriat fetita cumplit, iar dupa vaccin cateva zile bune a facut circ, cum atipea cum sarea ca arsa(se gandea mititica la vaccin, ca o sa-i faca iar daca adoarme), iti dai seama ce i-a chinuit pe bietii parinti, ca pe negrii pe plantatie!

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Fetelor, am vazut o greseala in mesajul anterior si am vrut sa o corectez dar nu ma lasa, nici macar nu mai exista optiunea de editare. Oare ce se intampla cu DC-ul? Iar il hakershte careva?

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

IOANA asa am patit si eu toata dimineata.Dupa ce m-am logat de vreo 10 ori au revenit optiunile alea!

Mergi la inceput