Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova 5 lingurite deodata? Astept sa-mi zici maine, daca a reactionat bine Marco..eu asa sper. Ma bucur ca i-a placut! Angelos are niste strampi super..eu nu i-am luat inca nici o pereche Biei! Am vrut ieri dar singurii pe care i-am gasit erau de nou-nascut!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI nu stiu de ce nu mi se deschide albumul cu ANGELO! Ca celelalte se deschid!
DENISA MORCOVMANIA? Diana a fost f. cuminte azi: a dormit,a papat,a zambit ... pana acum seara la 19,cand a apucat-o burtica ,sa nu-i pice bine stirile lui Ghita,dupa cum vezi nu face discriminare: pe mine ma saboteaza la LOST si la somnul de dimineata cateodata,pe el la stiri Am calmat-o cu ... ceai si mi-a adormit in bratze cu suzeta (am inlocuit biberonul cu ceai cu ea,cred ca ar fi baut un litru daca ii dadeam).Acum am pus-o in carucior,sper sa mai doarma macar pana termina Ghita de mancat,apoi trecem la baie,papica si somn de voie...Ca maine dimineata... EMMA zici ca mai ia cate o pauza de masa? Pai poate tine si ea regim, ca s-a gandit ca a ajuns prea si o fi ambitioasa ca tine!
PUSI!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Denisa logica cu sucul de morcov dat in jur de 9-11 este urmatorea: cu timpul locul sucului de morcov va fi luat de masa de fructe, care este considerata a2-a masa pe zi (cel putin dupa spusele mamei)..deci, dupa prima masa de lapte, a-2a- in jur de 9-11 va fi cea de fructe!Ralu sa stii ca ma hlizesc la ea si zimbeste, dar pina sa-i fac poza, pac s-a si incruntat!Da Giova, in poza aia Marco doarme de zici ca-i beat crita, si mie mi se pare mortala poza!Si eu am un robot dar habar nu am la ce e bun, ca de cind l-am primit, de vreo 2 ani jumate, am incercat de citeva ori sa fac cu el, m-am enervat si nu am reusit nimik, basca murdaria care am facut-o, si sper sa incerc cu Dan sa-i dam de cap, ca in curind va trebui sa umblam cu el..Dar parca vad ca am si eu un robo breaz...al tau incepe cumva cu M..?

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

MONICA
Las ca si Bia a facut nitel concert vreo juma de ora si i-am bagat tita in gura asa ca acum se face ca doarme..dar e cu ochii pe mine..si mai urmeaza baia si masa de seara, aia la care la finalul suptului face scandal si ma tine 1 ora cel putin treaza cu ea leganata pe picioare sau in brate si cu 3 tentative de culcat in patul ei, pina in sfirsit trece in lumea viselor frumoase!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

MARAKI,gata am vazut si pozele cu Angelo! Pai de aia nu mi se deschidea mai! 167 de pozeeee Te miri ca-l pupa biata socrosenie pe ANGELO,ca eu l-as papa acum tot!!!!!Normal ca-i topita dupa el! Ce-ti mai fac cumnatii cei invidiosi?
CATA poate daca ai citi instructiunile de la robotul ala,ai reusi sa scoti macar picaturile alea necesare! Daca nicicum nu merge stii ca e o vorba (inventata ad-hoc!) nu-ti cumpara niciodata robot mai destept ca tine Astept sa vad cum te superi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Cata nu cred ca o sa ii faca rau lui Marcolinos morcovul ca el e deja obisnuit cu ceva arome. Pai eu inca stau si ma mir si ma gandesc la picatura ta. Ca nu am citit sau nu am auzit niciodata. Faza e ca nu am vazut sa fii explicat care e logica . Poate imi zici ca pe bune ca am ramas tablou. Stiu ca s eincepe cu o linguritza dar cu o picatura mi se pare cea mai mare aiureala. Nici nu o inghite pe aia doar.... o rujeaza.
Giova pai tu vii cu expresii de astea , mai? Pai porcoase? Pai nu ai voie. Aici e cresa sectanta. Ia vezi...sa nu incep si eu.
Raluca sa stii ca Mario e intelept ca vad ca ca nu pune botu' la prostiile lui masa. Iar eu sunt campioana... la facut prostii...as putea scrie romane.
Maraki 48 ore de la desfacere.
Hai ca fug ca am treaba si revin mai tarziu un pic

Mergi la inceput

Monica as citi eu instructiunile, daca le-as mai avea!Cit priveste priceperea lui, mi l-au luat colegii!Ei sa vina sa-l foloseasca!Irina hai sa te lamuresc cu picaturile, ca sa poti dormi la noapte...se da cite putin la inceput pentru ca sunt bb care fac diaree sau varsaturi de la sucul de morcovi!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oricare ar fi logica sucului de fructe, eu tot ii dau cand am chef de razuit.i-am dat la ora 19 si la 20 mi-a supt 20 min. de la tzitzi.
Cata inca nu prezinta nimic, dar te anunt eu.
Marco are o pereche de strampi albi. Nu cred ca-i mai iau altii ca si asa il imbrac rara cu ei. si oricum tat-su a comentat ca ce ii iau la baiat strampi. dar ce vroia izmene??????
Irina ai dreptate, eu i-am dat si nectar de pere, porto, mere si chiar branzica dulce. asa ca... al meu e obisnuit cu astfel de delicatese.
am plecat sa papam si noi si pe urma baita la strumf.dar mai incolo sa-i tihneascva lapticul asta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

GIOVA izmene
CATA zi-le colegilor data viitoare sa inceapa cu ceva mai simplu: o razatoare...ceva acolo...sa o iei treptat! Si nu mai pierde instructiunile,uite ce patesti cu sculele astea moderne nici dracu nu le mai descurca! Oare imi sterg astia cu DC-ul pe "dracu" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Catalina era clara explicatia toata lumea o stie insa logica nue buna . Ca nu vad cum dela o picatura sa vezi dc face alergie sau nu. Ca doar nu e furnica. Pai atunci de ce toti urla peste tot sa se inceapa cu o linguritza. Crezi ca sunt prosti?
Eu una nu mai mir ca si aici mie pediatra mi_a zis ca portoc si banana sunt alergogene si nu sunt recomandate in primele 12 luni. Deci ...atatea bordeie ....atatea obicee.
Giova chiar ca mi_ar fi placut sa il vad in izmene. Mie imi place de mor cum ii sta in strampi ca ii face c... ca a lui Jenifer Lopez

Mergi la inceput