Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA izmene roz de poponar nu gasesti? Lasa mai morcovorangemania asta...ca n-au nimic bebeii!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Monica, stai ca eu si la razatoare imi cam prind destele, ca de obicei da Dan legumele prin ea!Asa ca nu cred ca s-a inventat apartul electrocasnic in care sa fiu experta...am si io defectele mele, dar recuperez in alta parte!Irina, daca ti se pare ilogic vorbeste cu medicul meu pediatru care zice treaba asta..desi mie mi se pare super ok tipa!..De restul medicilor nu-i cunosc, asa ca nu-mi pot da cu parerea...fiecare dupa medicul lui, nu? Si daca e sa fac pe cineva prost, trebuie intai sa-l cunosc, asa ca nu stiu despre ce medici prosti vorbesti ca eu una nu i-am cunoscut!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

A..si oricum, cu polonicul nu-i dau sucul de morcovi!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MONI si IRI-super raspunsurile voastre legate de robot si MOCOVMANIA-subscriu la ce ati spus.
MONI-vezi ca se cuminteste si Di, hai ca si Emma facuse mofturi dar s-a dat ep brazda, tot apapat vreo 150 in final si acuma motzaie in leganus, ma mulg un pic si iesim afara ca apoi treb sa merg la gym.
V-am pupacit!Rosalinda zicea ca intarzi, unde o fi?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Rectific- MORCOVMANIA!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni mie nu mi-au scos "coios" dintr-un mesaj, asa ca un draq micut merje.
Cata, eu am pierdut instructiunile de folosirede la rahatul ala de aragaz (nu stiu cate grade semnifica pozitia 1 si cate grade semnifica pozitia 2, la butonul pentru cuptor) si am cautat pe net si am gasit.
Giova, de ce ai inceput asa devreme cu branzica si alte minuni, ca Marco e alaptat exclusiv la san asa ca diversificarea se incepe mai tarziu. Al meu cupil nu are decat 6.050 gr dar tot nu ii dau altceva decat suc de morcov si porto. Ma dispera ca nu mananca inca din ambii sani, mai ales la dreptul, pe la jumate il pocneste o lene....e drept ca dreptul e super plin mereu dar la asta am si ragade

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Catalina nu te ataca de una singura ca si asa vorbesti singura de multe ori . Dc citesti inca o data ce ti_am zis ai sa vezi ca eu doar am intrebat nu am dat cu parul si apoi ti-am dat si exemplul altor doctori care recomnada exact opusul a ceea ce se da la noi. Iar referitor la polonic sa nu ai impresia ca Mario arata bine pentru ca ii dau cu polonicul morcov ... din contra. Insa nici cu picatura ...asta e clar.Si pana la urma urmei nu ai inteles un lucru aici fiecare spune ce face, cum face, toata lumea glumeste si nu ne impunem parerile . Daca vrea cineva sa o faca sa mearga la vecinele noastre ... tu le cunosti bine.

Mergi la inceput

Las Ioana ca si la mine Bia suge aproape numai la stingul, care e mai mare si mai plin, iar dreptul il neglijeaza aproape de tot..noroc ca insist, ca mi-e frica sa nu ramin cu ala aproape gol ca nu-l stimuleaza....citeodata ma intreb cit de mult se poate afla in ala plin, daca numai pe ala il serveste cam la 4 din 6 mese!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Irina

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Catalina nu am chef de galceava si in nici un caz nu iau in seama ca m_ai evaluat la nivelul unei bile negre. Adevarul e ca eu mai merit niste bile negre, dar nu de la tine , ca le trantesc tot timpul dar asta imi e fireea sunt directa. Daca te intereseaza asa tare un meci hai ca eu te astept ca asa se mai distreazea si fetele . Pe ce tema vrei . ar fi indicat o tema despre copii ca doar suntem pe dc dar aici pierzi din start ca tu nu poti misca fara mama... no ofense.
Te astept

Mergi la inceput