Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cuscra mi-am vazut nora si sant super incantata de eaEste o dulce( nu degeaba e dulcineea ) si o scumpica frumusica De tort....m-ai lasat cu pofta-n cuiVad ca Emma se i-a de mana cu Agelos, au luat in greutate la fel de mult intr-o luna
Catalina ai dreptate cu sucul de morcov, tin minte ca asa am inceput si eu cu Robert,acum cand i-am dat prima data lui Angelo l-a varsat dupa vreo 3 minute, bause cam 10 ml.
Ana la inceput si eu timp de o luna l-am spalat la fundulet de fiecare data cand il schimbam, asa mi.a spus moasa, sa nu folosesc servetele umede ca se irita bebele.Dupa o luna am trecut la ele si imi este atat de usor si nu s-a iritat niciodata de la ele,o singura data am incercat sa renunt la crema Bephantene si l-am dat doua zile cu cea speciala pt. bebei( cu zinc ) si se iritase, plus ca se curata greu de crema la fiecare schimbat...am revenit la Bephantene...
Giova superb este Marcolinomi-a placut mult salopeta in dungi
Mirela l-am vazut si pe fratelo Danise vede ca a crescut mult mi-am dat seama in poza in care e in brate la Iulian! E un frumos micul spaniol
Monica multumim de aprecieri,cumnatii tot asa in starea aia sant, nu ne cunoastem nu ne cunosc.... Am vazut-o pe Dia in rochita galbena, este de revista
Ralu, domnita Anastasia o sa faca multi furori cand va mai creste
revin....s-a sculat bebu....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

CUSCRA- inainte sa plec, ginerica e un scump foc, itzi vine sa il papi, observ ca are aceasi ochi si nas ca si emma, deci se potrivesc inca odata, nu numai la greutate
Cata- astept cu interes meciul, asa ca vreau sa vad replica acuma

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutece 12

Mergi la inceput