Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
Denisam spune:
MONI-pupicei si mersi de aprecieri! Dia e o dulcica!
Cuscra-unde esti?
Deci nu va plac pozele cu batrina de mine si emma
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Bee spune:
MOni, nu-ti fa prea mari probleme cu vaccinul. E foarte posibil sa nu aiba absolut nimic dupa el. Si decat s-o tii tu, mai bine rogi o asistenta.
Nicole, nu mai fi asha panicoasa cu placintica ta! A dovedit ea din burtica faptul ca e o fetitza rezistenta. POtzi s-o tii linistita afara si mai mult de o ora. EU de la doua saptamani tot calesc fata. Am iesit afara si pe un ger, de mi se face parul maciuca (doar acum cand imi amintesc). Iar la botez mi-a tinut-o preotul in prosop toata slujba dupa scufundare.. Iar cu mucisorii, am vazut ce ziceau si Ralu si Tatiana si iar ma vad mama denaturata.. Si noi avem mucisori in unele zile mai rau decat in altele, uneori mai si tusim ca poate ne inneca astia rai pe gat, dar nu mi-am facut probleme. E vioaie, mananca binisor, nu face febra, inseamna ca e sanatoasa.
Mirela, se pare ca odata cu achizitionarea aparatului, intri si tu in topul pozele, asa ca baga mare. CUm mai e Dani cu kk?
fetele ca ma duc sa vad ce face tocanita
monica70 spune:
BEE tocanitza
Voiam sa-ti zic ca,dupa ce a venit de la plimbarea de cca o ora, Diana s-a aruncat direct la tzatza (eu ma pregateam de urlete ...).Apoi a dormit un pic si dupa ce s-a trezit a apucat si tzatza ailalta si a tras nene de nu-i mai dadea drumul,abia am scos-o! Mai poti s-o intelegi???
Si fetele, iar a fost tanti aia pe aici,am si o veste rea,sta in Italia doar pana la Pasti si prin 23 aprile e inapoi Nu mai sta trei luni in Italia,nu stiu ce chestii cu actele pe acolo ... Deci am baby sitter in plus dupa Pasti Macar daca as putea-o pune sa faca ceva conta pe aici in locul meu
Dar macar fetele ei saracele, sunt linistite ca stiu ca ne are de companie...This is the situation
MONI si DIANA (01.01.2006)
Bee spune:
DEnisa, am vazut imediat ce mi-a permis si mie net-ul asta. Dar trebuia sa completezi cand ai zis de tine ca esti batrana: grasa, lenesa, etc. . Mie mi se pare ca ai slabit considerabil. IAr Emma vad ca e nedespartita de suzeta.
Irina, vezi ca tu trisezi cu sucul/pasta de morcovi de la Hipp! Pai e corect? Aici trebuie sa ne chinuim sa radem morcovi seci, sa-i stoarcem si sa vanam lichidul ramas, nu asha una doua fuga la borcanash. Unde e spiritul de sacrificiu pt binele odraslei? Ce-o sa-i spui tu fiului tau cand va fi mare si nerecunoscator? " Fiule dac-ai stii cat de departe e magazinul de unde luam eu borcanele cu : pasta de morcovi, de mar, de spanac, de cartofi. SI cate pericole si greutati am infruntat ca sa am ce sa-ti bag in gura!".
Mama, am pus un vin la tocanitza, yammy. SI cum citeam eu in DR Spock, ca nu-i asa bai la 1-2 pahare de vin sau 1-2 pahare de bere, chiar la mamele care alapteaza, am zis sa troscanesc si eu o gura de Merlot. . SI cum sunt nebauta de atata vreme, mi s-a urcat la cap.
Denisam spune:
BEE-pupicei si pofta buna si bea un pahar si pt mine, ca iti aduc eu vin de casa, facut de sotz si alb si rosu, sper ca vii la intalneala in iunie in parc?
MONI- traiasca babetele-stii ca glumesc
Denisa
Emma Andreea
monica70 spune:
DENISA ai uitat ! Babetele naspa!
Va sa zica o puneti de intalneli ! Pe la Arad nu vine nimeni??
monica70 spune:
DENISA am uitat,cuscra-ta dupa ce-a dat cu bata-n balta ,s-a dat la pentru o vreme! Cica-i socrosenia de vina,ca-i prin zona
Denisam spune:
MONI- pe undeva pe la mijloc nu potzi sa vii, ca tare as vrea sa va vad
Denisa
Emma Andreea
monica70 spune:
DENISA Hai tu de la Ramnicu Valcea la "mijlocul" TIMISOARA,mai departe nu pot spera,doar in august am concediu...si nici n-avem masina.