Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetelor noi suntem pe traseu inca. adica ne-am plimbat 3 ore prin oras. am venit la clau la birou si astept sa se trezeasca, sa pape si pe urma acasa cu noi. pe josssssssss!!!!!!!!!!!!!!!
bee si mie mi-a venit un fel de cm la 6 sapt. m-a tinut 7 zile, dr. gine a zis ca e ciclu. acum sa vad luna aprilie daca e sau nu.
cata eu m-am tras pe cur si nu i-am facut suc. dar tot pe razatoarea normala il dau. ce atata sterilizat si fiert. o clatesc putin si gata.
mirela e un scump dani.
moni eu l-am tinut pe marco in brate si dr. i-a dat in sold. si nu a avut nimic, nu s-a umflat, nu s-a inrosit. imi zicea cineva ca e mai bine acolo, ca nu e asa sensibil ca piuciorul. habar n-am. de tinut l-am tinut eu in brate si i-am pus o mana peste spate si una peste picioare, si a stat nemiscat.sa nu-i faca in somn, ca se sperie pe urma.
ioana, denisa .

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

sa mai incerc..va amenint ca o sa pun poze o gramada ca mi-am luat aparat
IRINA,CE MARCA I-AI LUAT SUC SI PASTA?sa merg si eu la tzinta,nu sa caut ca bezmetica
TATIANA,mi s-a pus un nod in gat cand am citit cat au suferit bietii copilasi
NICO,lasa-l incolo de regim,ca tu porti merge listinita la miss.pai eu pe langa tine,parca as fi pui de bogdaproste.
ANA,BEE,CATA,GIOVA,URSOAICA,MONI,DENISA,CANDA,JG,MARAKI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

cata il poti pune si in strecuratoare si apesi cu lingurita, si tot curge ceva.
nico nici vorba de restaurant.doar plimbare si platit facturi, asta pe unde am putut intra cu caruciorul, caci nu-l las afara.sora-mea mi-a zis ca in trento- italia fura tiganii la copii de n-ai treaba. asa ca... tre sa fiu pe faza, ca aici e plin de ei si i-am vazut cum se uita prin mall dupa bebei. la daria.
cand pui poza?????????PLEASE!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

SAlutare fetele.
Va data trecuta ca Anastasia e mai bine, in ideea n care nu o mai doare gatul, dar acum are niste muculeti incat se inneaca si abia respira. Am fost ieri de dimi sa ii aspire la spital si doctorita de garda ne-a zis ca nu are nimic ...atunci de ce e arat de haraita strumfita? Ea incearca ca gangureasca si de la muculeti ii ies niste ''rrr'uri de toata frumusetea. Suntem cu karvol, doua umidificatoare..unul cu aburi reci si unul cu aburi calzi in care pun eucalipt.
Tatiana, imi pare rau pentru ce ai patit, dar uite ca la mine a fost invers. Chiar vorbisem cu Ovi ca daca vor sa ne interneze nu ramanem. Tu de unde ai luat batista bebelusului? Ca eu am facut comanda pe site si nu am primit nici un raspuns..si as avea nevoie cat mai repede de pompita.
Fetele, am pus poze noi, una cu dedicatie speciala pentru ginerica

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ioana, ma topesc dupa Razvanel, e un dulcic si o figura...cred ca ti-am mai spus ca mi se pare ca seamana un pic cu strumfa mea. Sa stii ca daca ginerica se uita la alte gagici ne dam si noi la Razvanel.
Tatiana, am uitat sa iti spun, dar sunt superdulci baieteii tai si ce frumoasa este Clara...o adevarat domnisorica.
Moni, ce figura e Diana si ce mutrite face ea, cred ca o sa va invarta cum vrea ea.. daca ai avea aparat digital ai fi campioana lz poze..sau esti? Si noi avem o rochita cum este cea galbena a Dianei, doar ca e pe roz. Pana aucm am imbracat-o doar in rochita de la botez si intr-o rochita care a fost a mea(am pus si poza).
Fetele, va pupic, ma duc sa mai sap dupa muculeti, dar nu prea am ce ca ii aud pe canal si cu pompita nu iese nimic.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Irina te-a scuipat?????????Pai vezi daca te-ai domnit si nu-i faci tu??asa-ti trebuie.pupicei la strengarel.
ralu e o dulceata anastacia.body cu doudou???marco are o geaca pe care e scris doudou, de la premamon.

sunt cu marco la tzitzi in biroul sefului. cum termina, am plecat in plimbare spre casa.scriu de aCASA.PUPICEI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova cum vine asta ca te-ai tras pe cur??????????????????? Sa morr dc am inteles si al citit de cateva ori.
Tatiana imi pare rau ca ai patit asa . Eu ii pocneam la caracterul pe care il am . O sa trec datele.
Mirela hai loveste-ne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Pai normal ca m-am domnit ca e sun un euro un borcan care tine trei zile . Macar sa vad dc i iplace ca le termina tasu ca e fan porcarii de astea.Da si sa stii ca scuipa smecheria asta baloasa . nu pot sa iti explic cum face cand il pun in fund rade de numai poate cand incerc sa iidau ceva. Sau dc nu inchide gura si o tine inchisa si cand iti e lumea mai draga scoate tot. De asta i-am dat culcat ca asa imediat haleste.
Mirela sunt marca Hipp da sunt o gramada ca nu mai stiam pe unde sa o iau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA super ca ti-ai luat aparat! L-am vazut pe Daniel,m-am uitat iar la toate,ca nu le-am mai vazut demult,ce a mai crescut,are si gusa deja ! Si ce zambeste! Nu pare deloc miorlaitul pe care il descri tu
DENISA astea-a comentariile la pozele tale Si tot ma mir ce seamana EMMA pe taticu'! Doar la pozele din profil mi se pare ca seamana la ochi cu tine!
GIOVA cum am deschis albumul primul gand a fost: acum a primit MARCOLINO si o omida paroasa Cand m-am uitat mai bine ... Dar in ultima poza m-am consolat,pai si tu l-ai denumit la fel
RALU ma uit imediat si la Anastasia,desi merge ca si DC-ul si Yahoo-ul
Plus ca ma ucideti cu pozele,nu mai apuc sa lucrez nimic,toata ziua vizionez...daca uit pe vreunul e bai pe urma

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

RALU am vazut-o si pe Anastasia,imi place ca si ea a trecut la bascutza tip strengaritza,abia astept sa i le pun si eu Dianei pe cele pe care le are.Si deja trimite poze cu gropitze si dedicatie gagiului ,ba mai si puneti ochii pe altul! Nicolas ia pozitie!
Rochita galbena am pus-o ca am mers in vizita la bunici si stiam ca facem poza,plus ca voiam sa le vad mutra cand o vad cu basca! Primul lucru ... "vai cum ati dus fata cu urechile descoperite" ,de parca nu i-o trasesem si pe urechi plus ca avea gluga!
Alte rochitze nu mai avem decat pentru la vara!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput