hair stylist in Iasi
fetelor, va rog sa-mi spuneti daca stiti un hair stylist\coafeza profesionist bun in Iasi si unde il pot gasi?la ce salon v-ati coafat si ati fost multumite?
Raspunsuri
diaan spune:
Eu merg la Cristi Freestyle se cheama salonul lui si e undeva langa vama in Nicolina la 100 de metrii pe strada care duce spre piata nicolina(nu pe Nicolae Iorga ci o straduta mai mica paralela care iese in spatele pietii)
Daca vrei iti pot da numarul de tel doar sa imi zici
Eu sunt multumita si nici nu dau o caruta de bani ci doar un caricior
kriss79 spune:
Eu merg de peste 8 ani la Monica de la Sergio Nails, deasupra la Unicredit,pe A.Panu.Preturile nu sunt mici, dar nici exagerate,sunt multumita de "prestatia" ei. Daca vrei sa mergi da-mi mesaj pe PM si iti dau mai multe detalii..
Cristina S.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by diaan
Eu merg la Cristi Freestyle se cheama salonul lui si e undeva langa vama in Nicolina la 100 de metrii pe strada care duce spre piata nicolina(nu pe Nicolae Iorga ci o straduta mai mica paralela care iese in spatele pietii)
Daca vrei iti pot da numarul de tel doar sa imi zici
Eu sunt multumita si nici nu dau o caruta de bani ci doar un caricior
este super salonul este chiar la scara unde stau eu si am mers de vreo 2 ori la el si am fost tare multumita preturile sunt ok...adik nici scump nici ieftin...am inteles ca tipul a lucrat ceva timp la carmen stil
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
nadyana spune:
fetelor va rog sa-mi dati si mie nr. de tel. al lui cristi.lucreaza cu vopseaua lor?ce fel de fopsea foloseste?va da el sugestii sau trebuie sa mergi cu ideea ta?
cam cat va costa un tuns si un vopsit?astept raspunsul vostru.eu ma feream de saloanele astea care sunt mai ascunse dar numele asta imi suna cunoscut.
diaan spune:
0740461157 asta e numarul
vopseaua lor din cate stiu eu folosesc gama profesionala de la schwarzkopf
daca stii ce vrei ii zici si se rezolva daca nu toty se rezolva el propune si tu vezi ce ti ar place
iar pretul...e in functie de ce vrei de cum e parul(mananca multa vopseasau nu,lung scurt)un par mediu tuns vopsit arenjat pana la un milion ti am zis depinde de par si de ce vrei
sper sa fii multumita pt ca eu sunt
Veve spune:
Vara'mea si inca o prietena(carmenp-daca vrei sa-i afli parerea) se tund la el.La recomandarile lor am ajuns si eu la el in toamna.Salonu e ok (nu grozav),tipu' la fel,tunsoarea mi-a placut,o am si acu'...Ce NU mi-a placut:desi-mi facusem programare cu cateva zile inainte era foarte aglomerat.Atat de aglomerat incat dupa ce-am stat si m-am fript un ceas la casca aia in timp ce-o manichiurista de 15 ani imi presta cea mai proasta manichiura posibila,tipu' inca mai avea de gadilit o alta tipa si pentru ca eu ma grabeam (oricum cand am iesit de acolo abia am avut timp sa merg acasa,sa ma-mbrac si sa fug la nunta respectiva,desi ii spusesem la cat tre' sa fiu gata),a pus o asistenta sa ma finiseze (daca nu cumva era chiar manichiurista,nu-mi mai amintesc) si cand termina aia i-am zis ca eu nu ma ridic de acolo daca nu-mi descalceste claia aia pe care mi-o tapase don'soara.Atunci s-a simtit el si m-a finisat,da' pe fuga ca avea si cealalta clienta pe scaun.Intr-adevar,pretu' fu mic (cred ca 570 pe tuns,coafat si manichiura),de-am intrebat de doua ori daca atat costa tot,tipul tunde foarte bine,am inteles ca si aranjeaza bine,desi nu face cocuri si iti spune din start ce te avantajeaza si ce nu.Am fo' io ghinionista (nimic nou!)
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
diaan spune:
ei da sambata e aglomerat ca toata lumea are nunti si petreceri...
si nu e singurul loc unde stai de mori eu pana sa merg la el mergeam la carmen si vreau sa iti zic ca si acolo stateam de inebuneam
in timpul saptamanii e leger
daca iti faci programare nu stai mai mult de 15 min(poate nici atat)
si sa fim seriosi ca la salon se intarzie mult pt ca lumea suna si zice ca vor sa se tunda si ajung si zic ca vor si vopsit etc.
asa ca...totul e relativ
Veve spune:
quote:
Originally posted by diaan
si sa fim seriosi ca la salon se intarzie mult pt ca lumea suna si zice ca vor sa se tunda si ajung si zic ca vor si vopsit etc.
asa ca...totul e relativ
Asta nu-i problema clientului,e numai a lui!Daca nu face fata,poate sa refuze clientele care vin cu dorinte extra programare.Da' deh,asa-i romanu':le gasim scuze,chiar dac-o luam ne mai ducem acolo si-a doua oara,ca deh,altu' mai bun nu se exista,spaga tot o lasam si rezultatul e cel care se vede...
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
diaan spune:
imm ai si tu dreptate dar daca am incerca toti sa fim mai buni mai respectosi unii cu altii toate astea s ar schimba