neglijare feminina
Raspunsuri - Pagina 3
michelle7 spune:
Nadyana -sunt de acord cu Lorelei Anca. Incepe sa iei vitamine pt ca te vor ajuta sa scapi de depresie. Iti mai recomand ceva -fa sport. jogging in jurul blocului, fitness , aerobic , ce vrei tu. Vitaminele si sportul te vor ajuta sa iti cureti corpul si spiritul. Dupa aceea toate vor veni natural, te vei imbraca , te vei machia , te vei simti frumoasa si multumita. Si cel mai important, nu astepta rezultate peste noapte. Fiecare pas e important( eventual noteaza-ti pe o hartie ce te multumeste in ziua aia de exemplu "imi sta bine parul" sau "am slabit 500 de grame" repeta-ti in fiecare dimineata lucurile pozitive scrise pe foaie , incet incet atitudinea pozitiva va fi parte din tine). Succes!
nadyana spune:
quote:
Originally posted by michelle7
Nadyana -sunt de acord cu Lorelei Anca. Incepe sa iei vitamine pt ca te vor ajuta sa scapi de depresie. Iti mai recomand ceva -fa sport. jogging in jurul blocului, fitness , aerobic , ce vrei tu. Vitaminele si sportul te vor ajuta sa iti cureti corpul si spiritul. Dupa aceea toate vor veni natural, te vei imbraca , te vei machia , te vei simti frumoasa si multumita. Si cel mai important, nu astepta rezultate peste noapte. Fiecare pas e important( eventual noteaza-ti pe o hartie ce te multumeste in ziua aia de exemplu "imi sta bine parul" sau "am slabit 500 de grame" repeta-ti in fiecare dimineata lucurile pozitive scrise pe foaie , incet incet atitudinea pozitiva va fi parte din tine). Succes!
Buna Michelle!ma bucur sa te avem din nou printre noi si ca te simti bine in urma operatiei.sper sa te faci bine in curand si sa te intorci acasa.iti multumesc ca, desi esti operata, mi-ai raspuns si tu si mi-ai dat un sfat.apropo de vitamine:eu am 84 de kg.oare pot lua vitamine?pt. ca stiu ca vitaminele ingrasa.si cu sportul stau prost pt. ca pana si pana la facultate, adica 15 minute pe jos, imi este greu sa merg din cauza lenei care a intrat in mine.dar, citind mesajul tau si a fetelor care mi-au scris, cred ca sunt hatarita sa fac o schimbare, ca daca merg in ritmul asta nu stiu unde am sa ajung..va tin la curent despre cum merge schimbarea..va pup.multa sanatate iti urez
michelle7 spune:
nu vitaminele te ingrasa( e mit) ! si nici nu cresc prea mult pofta de mancare. In schimb lipsa lor aduce o gramada de probleme !( nu uita sa bei multa apa,cel putin 2 litri,vei reduce mancarea astfel )
Multumesc pt urari. azi ma externez. am avut noroc si nu am avut complicatii.
lena spune:
nadyana toata lumea are perioade in care are mai mult mai sau mai putin chef de "aranjat"...asa cum zici tu, dar macar minima rezistenta
?? adica asa cum te speli pe dinti, macar seara sau dimineatza, asa poti sa-ti pui si o crema pe fata seara si una dimineatza, eventual in baie, e mai rapid si nu uiti, sa zicem dupa ce te speli pe dinti...nu e chestia de frumusete, la tinerete nici macar nu se pune problema, fiind ajutate de natura, dar mai tarziu incep sa se vada semnele, si nu e pacat??
...stii tu eu prefer mentalitatea aia: mai bine mai putin dar mai elegant, un ruj frumos, rujul si hidrateaza buzele, un blusher (daca esti palida, daca nu, nici nu e nevoie), daca ai ochi frumosi, nici macar nu e necesar un rimel sau fard, mai ales ca ochii sunt cea mai sensibila zona si cu potential mare de ridare
...un par ingrijit, adica nici nu trebuie neaparat coafat mereu, un pic mai natural, dar o crema protectoare...si iesit mult in public, asta te va stimula sa te aranjezi macar un pic!!
numai bine
t-rex
lorelaim spune:
Nadyana - doesc sa-ti urez mult curaj īn viata si sa stii ca fiecare femeie trece prin stari ca ale tale acum. Eu m-am casatorit la 35 de ani si am un sot minunat care ma iubeste si pe care-l iubesc. Am trait si eu momente de depresie dupa despartirea de cel pe care-l credeam "dragostea vietii mele"... da' sa stii ca acum, privind īn urma, zāmbesc si-mi spun: Doamne-Doamne stie ce-i mai bine pt noi īntotdeauna. Cānd o usa se īnchide alte zece se vor deschide - tu doar trebuia sa stai atenta si "pe faza" sa vezi care-i pentru tine :-) In alta ordine de idei - uite aici site-ul pt Yves Rocher unde gasesti si produsele pe care ti le recomand: http://www.yves-rocher.fr/shop_app/app_FR/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=1&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_2&nav=search&searchstring=adn&go.x=19&go.y=12. Sunt si magazine Yves Rocher īn Romania - dar nu stiu unde. A fost si un subiect Yeves Rocher la Femina Intim pe desprecopii.com. Poate reusesti sa contactezi pe cineva care deja a cumparat direct de la magazin si nu on-line, astfel pot obtine info despre locatia lor.
Vitaminele nu īngrasa - ceea ce māncam se depune :-) Deci daca tinem o cura de slabire super-severa cu salata (Beeee sau poate Meeeee :-) - ca vine primavara si imediat ies la pascut) - atunci īn mod sigur nu prea are ca sa se "lipeasca". Vitaminele adecvate vārstei ajuta la mentinerea echilibrului atāt de fragil al nostru - care suntem tracasate īntre servici si casa - toate pe fuga - cu sendviciul īnca īn gāt, cu māna pe fierul de calcat, cu un ochi la copil, cu altul la aragazul pe care fierbe ciorba, etc :-)
lorelaim spune:
Uite aici s-a vorbit despre Yves Rocher: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66685&SearchTerms=yves,Rocher
Happiness_4_us spune:
Eu cred Nadyana ca undeva in subconstient ai o problema care te macina si ca asta este cauza dezinteresului tau pentru felul in care arati.
Trebuie sa fii optimista si sa vezi partea frumoasa a lucrurilor intotdeauna.
Toti trecem prin momente grele in viata insa de fiecare data trebuie sa avem puterea sa mergem mai departe.
Iti doresc din suflet mult succes!
Nana Motoc
nadyana spune:
quote:
Originally posted by LORELAI ANCA MORARIU
Nadyana - doesc sa-ti urez mult curaj īn viata si sa stii ca fiecare femeie trece prin stari ca ale tale acum. Eu m-am casatorit la 35 de ani si am un sot minunat care ma iubeste si pe care-l iubesc. Am trait si eu momente de depresie dupa despartirea de cel pe care-l credeam "dragostea vietii mele"... da' sa stii ca acum, privind īn urma, zāmbesc si-mi spun: Doamne-Doamne stie ce-i mai bine pt noi īntotdeauna. Cānd o usa se īnchide alte zece se vor deschide - tu doar trebuia sa stai atenta si "pe faza" sa vezi care-i pentru tine :-) In alta ordine de idei - uite aici site-ul pt Yves Rocher unde gasesti si produsele pe care ti le recomand: http://www.yves-rocher.fr/shop_app/app_FR/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=1&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_2&nav=se
arch&searchstring=adn&go.x=19&go.y=12. Sunt si magazine Yves Rocher
īn Romania - dar nu stiu unde. A fost si un subiect Yeves Rocher la Femina Intim pe desprecopii.com. Poate reusesti sa contactezi pe cineva care deja a cumparat direct de la magazin si nu on-line, astfel pot obtine info despre locatia lor.
Vitaminele nu īngrasa - ceea ce māncam se depune :-) Deci daca tinem o cura de slabire super-severa cu salata (Beeee sau poate Meeeee :-) - ca vine primavara si imediat ies la pascut) - atunci īn mod sigur nu prea are ca sa se "lipeasca". Vitaminele adecvate vārstei ajuta la mentinerea echilibrului atāt de fragil al nostru - care suntem tracasate īntre servici si casa - toate pe fuga - cu sendviciul īnca īn gāt, cu māna pe fierul de calcat, cu un ochi la copil, cu altul la aragazul pe care fierbe ciorba, etc :-)
Iti multumesc draga mea pt. mesajul tau.Vreau sa spun ca mi-ai ridicat f. mult moralul.Ai dreptate:cand o usa de inchide se deschid multe altele.poate ca ar fi cazul sa incerc sa ies in lume pt. ca probanil statul in casa nu ma stimuleaza sa imi revin si nici sa cunosc persoane noi.Am sa pun in aplicare sfaturile voastre fetelor dulci.va pup pe toate si va urez si voua toate cele bune si mi-ar face placere sa vorbim.
nadyana spune:
Va multumesc pt. sfaturi i pt. sustinere fetelor.De fapt, incep sa-mi dau seama ca problema pe care o am nu e chiar asa de grava, ci eu am facut-o asa in mintea mea.Chiar am inceput sa fac progrese:mi-am facut o programare la un salon si am inceput sa ies din casa:):)va tin la curent cu schimbarile pe care le voi face.mi-ati fost de mare ajutor si..tinem legatura.