The best of aug-sept-oct 04 (110)
Raspunsuri - Pagina 3
lorena_andreianu spune:
Fetelor, va pupacim. Cam o luna suntem fara net...
Sper sa citesc numai lucruri bune despre nebunaticii vostri!
Pe curand.
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
aissa spune:
Imi face in continuare febra, am zis iar ca am scapat cand a dormit 3 ore si apoi s-a trezit fara febra. A mancat si am iesit afara, iar la putin timp dupa ce ne-am intors (nu am stat decat jumatate de ora) avea 38,1, putin mai incolo avea chiar 38,7. I-am pus supozitor, suntem cu antitermice la 4 ore, dar cred c anici acum nu a scazut de tot. L-am sunat si pe dr de familie si a zis ca daca respira bine nu am de ce sa merg la spital (imi puneam problema sa merg sa o vada cineva de azi) ca e o viroza si ca o vede el maine. Mi-a zis sa ii dau antibiotic...cam ezit dar cred ca incep sa ii dau la ora 10 pentru ca deja de 2 zile nu o lasa febra.
E agitata si nervoasa, dar rade si se joaca si in afara de febra si agitatie (care cred ca e de la febra) si bale nu are nimic. Pe cuvant daca ma duce mintea ce ar putea avea.
Gata, ma duc sa o schimb, sa ii iau temperatura si poate reusesc sa o adorm..... Tineti-ne pumnii.
Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete
herra spune:
quote:
Originally posted by ionella3003
herra, ce mai face frumusetea ta de baiat?
multumim de intrebare! ce sa faca, mai nou face alpinism: www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">poti sa-l vezi pe-aici!
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte
danyce spune:
Aissa, ce mai face scumpa de Ale?Sper ca i-a mai scazut temperatura.
Herra, e tare scump piticul tau!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
elyanne spune:
Aissa Ce mai face Ale?
Pufymic mandra mea e rotunjora doar la fata... in rest, o slabanoaga ... Am vazut pozele cu burta.... wow ... ce burtica mare ai (pt. cate sapt. are sarcina). La mine abia se cunoastea in perioada asta.
Danyce eu ce am scris legat de lapte era ca e bine sa fie dat lapte integral (pt ca este gras)... nu ca e singurul de unde isi poate lua grasimile, ci SI lapte este un astfel de aliment...
Mandra mea de ex. bea doar 150 ml de lapte / zi, in schimb mananca 500 g de iaurt... la capitolul lactate...
Si, oricum, partea cu laptele de vaca la noi e teorie (am raspuns pt. cine intreba, din ce stiam de la pediatrul nostru), ca practic e in functie de fiecare copil in parte... daca nu vrea, normal ca ii dai de care vrea... A mea, de ex., a ramas la laptele praf, Nestle junior. Nu vrea lapte de vaca si gata
Eu am ajuns la concluzia ca de la doi ani, incerc sa dau mandra la gradinita... Incerc... sa vedem daca si vrea... Am observat ca atunci cand e cu mai multi copii, cand e vorba de mancare, nu mai sta pe ganduri, baga repede, ca... cine stie, poate ramane fara... Altfel, face mofturi. Poate in felul asta incepe sa manance si ea... In afara de asta, este f. incantata cu alti copii prin pereajma si n-am bagat de seama sa-mi duca lipsa daca nu's in zona... pot s-o las linistita, immportant este sa aiba activitate, ca nici n-o mai intereseaza cu cine este... Dar mai e pana atunci
si sa aveti o saptamana frumoasa
anielas spune:
Neatza fetele!
Recuperez si eu zilele trecute...am vazut absolut toate pozele...
Pufy-mii de pe burtik..esti o scumpa..si iti sta ff bine tunsa asa
Herra-Vladutzul e simpatic foc..are niste trasaturi tare fine
Am vazut si pozele de la intalneala de vineri cu Elena, Alexia si Ilincutza-niste mandreti de fetitze.
Aissa-sper ca ati trecut cu bine peste noapte..asteptam cu nerabdare vesti de la voi
Ionela, Danina- ieri am aflat si eu ce e in sufletul vostru..cu bb-ii departe..am trimis-o pe Ina cu ai mei la Valcea...e asa goala casa fara ea..si noi nu ne gasim deloc locul...asa ca azi sau cel tarziu maine ma duc la ea..ca nu se poate.
Am vb cu mama..si ea nu are nicio treaba...a papat bine si a dormit destul de bine..doar ca s-a trezit ff devreme..dar probabil din cauza schimbarilor...nu a plans decat dupa ce s-a mazgalit cu o carioca si s-a speriat rau...nu stia ce a patit..in rest nimic..ne mai striga in cand in cand...dar eu ma urc pe pereti de dor
Mada-nu am luat trici de la babyexpo...ca nu am vazut decat una de la babycare si nu era nicio o reducere..bine ca mi-ai spus ca cele de la Carrefour sunt nasoale ca tocmai vroiam sa mergem acolo.
La Babyexpo m-am intalnit cu Naty si Dodolina cea scumpica, cu Aissa si Ale si cu Cristia..mai fetelor...tb musai sa-i ducem in parc sau undeva pe piticii nostri..sa se imprieteneasca...ca mandrele noastre nu au vrut deloc sa socializeze una cu alta...asa ca sper ca atunci cand ne intoarcem de la valcea sa punem de o intalneala...OK?
Hai ca m-am lngit tare...dar cum nu am copilas dragalas..incerc sa-mi pierd timpul ca altfel imi pierd mintile de dor
Pupici multi de tot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
anielas spune:
Eliana-tare haioasa Meme cu papatul sa nu-i fure ceilalti...si pe mine ma bate gandul de a incrca o gradi..macar cateva ore pe zi...pt a se mai obisnui si ea cu copilashii..Ina de obicei sta intai si ii analizeaza pe toti..si de abia dupa aia incepe sa se joace
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Naty spune:
aissa sanatate multa lui ale! eu as zice sa chemi sau sa o duci la un doctor, se poate sa nu fie cazul de antibiotice si nu are rost sa-i dai degeaba. Pe de alta parte, se poate si sa fie cazul dar cele pe care vi le-a zis la tel sa nu fie potrivite cu ce are.
Imi pare rau ca nu v-am vazut la BE, am fost in acelasi timp!
Cand ai un ragaz, spune-mi si mie, te rog, unde ati comandat trici.
mina cunosc tare bine sentimentul asta de gelozie. Stai linistita, sunt doar etape.
Dodo a mea are in fiecare saptamana cate un favorit si numa pe ala vrea sa-l vada.
De marti incoace sunt eu , ma pupa de ma topeste si ma alinta si ar sta numa la mine in brate.
Pana martea trecuta a avut o perioada cand nici nu ma baga in sema.
eliana am vazut poze de papusa Meme - fotomodel.
ioana iti sta tare bine tunsa! Si burtica e superba!
despre lapte nu stiu ce sa zic, noua ne-a zis dr. de familie sa-i dam de 1,5. M-am tot gandit daca o fi bine sau nu dar am uitat sa intreb si pediatra.
daniela cu bunicii eu fac asa: le zic foarte ferm ca nu are voie una sau alta. Din pacate socrella da din cap ca da, dar cum intorc capul gasesc fata cu produsul interzis in gura . In ce o priveste pe mama, de la ea am invatat sa-mi cresc copilul, are aceleasi opinii cu mine. Totusi daca imi trazneste mie ceva aparte - de plida sa nu-i dea pui din cauza de aviara - nu comenteaza si se executa.
dupa cum zicea si Ania ne-am intalnit sambata dimineata la BE. Ne-am vazut si cu cristia fara andreiul mic din pacate!
Am facut o achizitie - umidificator Chicco cum ne doream de mult si era cu 1.000.000 mai ieftin ca in magazin. In rest, n-am luat decat 2 caciulite de la Piticot si 2 body de la Z - la acelasi pert ca in magazin.
Ieri ne-am intalnit in sfarsit cu Andora si scumpa Gogosica, care e tare, tare draguta, parca si mai frumuisca decat in poze.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Mada spune:
buna fetele,
aissa m-am tot gandit ce ar fi putea fi febra asta fara alte simptome.
sa nu fie vreo boala din asta virotica, gen pojar sau roseola infantum, de regula astea detuteaza cu febra 3,4 zile si apoi eruptia.
mai stai o zi fara sa-i dai antibiotic.
fi-me a facut anul trecut in ajun de Paste asa, de am ajuns cu ea la spital in Vinerea Mare facuse febra de 4 zile si a 5 zi era plina de bube.
desi nu stiu daca a facut rubeola sau ceva mai usor, ca dr nu era lamurita.
strang prin casa de cand m-am, trezit, bleach
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
danyce spune:
Eliana.Am inteles ce ai vrut sa spui.Cu toate acestea, eu repet ce spun pediatrii de aici:"laptele integral e recomandat atunci cand copilasii sunt bolnaviori sau/si au perioade cand nu mananca bine (mai multe zile la rand)si nu isi iau necesarul de grasimi din alimentatia generala".Acum nu zic eu ca sunt astia mai breji.Eu asa am procedat si pt ca Alma papa relativ bine si prefera oricum alte lactate:iaurtul cu fructe, pasta de branza cu vanilie (quark/kwark ii zice pe aici si seamana mai mult cu un iaurt mai grosut, dar care duce la gust cu branza de vaci romaneasca;de fapt varianta in franceza a produsului e chiar "fromage blanc"), cascaval cu/fara chimen,branza de uns pe paine.Si nu numai grasimile de natura animala (vezi ca aici intra si untura si grasimea de la carne, pe care eu totusi le evit ) sunt necesare sau permise si cred ca toata lumea stie in care categorie intra uleiul.(asta à propos de postul tau de ieri).Gata, am terminat discutia:)))Sper sa nu te fi suparat cu ceva ca nicidecum nu asta era intentia mea.
Mada, tricicleta noastra soseste abia maine (ca ziceam ca a gasit-o soacra-mea in alt oras si doar maine vine socrul meu iar pe aici sa mai stea cu Alma).Si eu sunt tare curioasa cum va reactiona domnisoara.
Multumesc, fetelor, pt raspunsurile legate de bunici si comportamentul lor fata de nepoti, mai bine zis fata de "ascultarea" principiilor/regulilor voastre. O sa incerc si eu sa fiu mai "severa", desi cred ca al meu socru doar s-ar distra de "severitatea" mea.
Aissa, asteptam vesti despre Ale.
Noi fugim acum la posta, asa ca va dorim o zi minunata tuturor!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei