The best of aug-sept-oct 04 (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu stiu daca netul meu sau forumul are ceva dar tare greu am reusit sa ajung in pagina de raspuns, sper sa pot trimite mesajul.

Ale avea azi noapte la 12 38,2 desi parea rece (in afara de frunte). Cred ca toata noaptea fost la fel pentru ca o simteam la mana la fel, rece la corp inclusiv la fata mai putin la frunte. Dimineata la trezire 38. I-am dat panadol si dupa vreo ora 5 pic de nevralgin iar peste o alta jumatate de ora avea 38,6. E adevarat ca imediat ce facuse kk.
Dr a venit si a zis ca nu are rosu in gat, nu are semne de viroza, nu tuseste, nu are muci, nu are diaree...nu poate decat sa zica eruptie dentara, antitermice, masaj cu calgel pana maine cand vedem ce are de gand. Daca tot nu cedeaza reevaluam. Ce inseamna asta nu stiu, probabil analize.
Puncte pro eruptie dentara: bale garla (o schimb ca se uda), geme in somn ca atunci cand ii ieseau dinti, cand i-am dat cu gel a urlat rau de tot cand am atins-o la ginige, mai ales la unul din caninii care acum cresc unde e si f rosie gingia.
Puncte contra: la nici unul din dinti nu mi-a facut febra, 39,3 e cam mare pt a fi pusa pe seama dintilor, ultimul canin a spart gingia de o saptamana, iar cel care pare inflamat a spart de 2 sapt deja.
Boala din asta rujeola, rubeola am intrebat eu si a zis ca nu. Ca la rubeola merge pusa temperatura asta mica a ei, dar ca nu crede. Ca la rujeola ar fi facut febra mai mare. Oricum, daca opresc antibioticul ar trebui sa erupa azi fiind a 3-a zi de febra.
Nu mai stiu fetelor, pe cuvant de onoare, ce sa fac si ce sa cred. Acum doarme asa linistita si aseara parca avea foc sub talpi, atat a plans si asa greu a adormit.... Si e atat de schimbata la fata, are ochii mici si eu plang.....

Naty la http://www.babycarero.netfirms.com/ e un numar de telefon (mobil) si suni acolo. Tipul care raspunde iti aduce trici acasa.

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

In primul rand Cris multa multa sanatate lui Ale!!!Si sper sa-i treaca odata saracuta...iar tie multa putere!Nu mai plange mamica draga ca se face bine piticot repede!Asa-i cu piticii astia....offf!

Naty Multumesc de compliment!

Eu deja nu mai am stare ....am emotii pentru miercuri....si pentru ecografie si control, si pentru drumul pana la Cj.....(+raul de masina de rigoare...)!Offff!

Pupici!

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Buna fetele,
Aissa: Multa sanatate pentru Ale
Pufy: super burtica (II) ; isi sta tare bine noua freza; mie imi placeai tare si cu parul lung
Eu sunt trista ca l-am intarcat pe Andrushca si-mi pare tare rau; mi se rupe inima cand pune buzitza de bb suparat si striga "mama tatza"Stiu ca lumea are probleme mai grave dar uite ca eu sunt bleaga si ma omor din pricina de intarcat copil.De fapt mie imi pare rau ca am actionat impulsiv.Nu am apucat sa va spun ca bona mea si-a rupt piciorul (de fapt are glezna dislocata si tre sa stea 3 saptamani in ghips).Drept urmare am stat noi cu Andrei - mai mult sotul meu ca eu am avut niste chestii de neevitat la sv.Urmarea statului sotului cu copilul a fost o mare dragoste intre ei care a culminat Vineri seara cand, la culcare, copilul meu m-a impins de langa el si l-a chemat pe tat'su.Reactia mea a fost una tzaranista de genul " il vrei pe tata-tau atunci cu el sa ramai" si dusa am fost - in alt dormitor - le-am lasat placerea dormitului impreuna.In momentul ala m-am decis sa-l intarc si am si luat pastile de oprire a lactatiei.Si de a doua zi a inceput calvarul.I-as mai fi dat sa suga dar nu mai puteam din cauza blestematelor de pastile.Of ca greu imi e.Nu vrea lapte cu nici un chip; nu mai mananca si nu ma doarme, suspina si ma striga in somn (dupa ce adoarme cu greu).Mi-e tare greu si plang ca o bleaga.Imi pare ca i-am facut copilului meu un mare rau.
Mina: vezi asadar ca nu ai fost singura care are copil cu preferinte (temporare?) ptr tata

Cristiana mama lu' Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salut fetelor!
ELIANA,scumpa mea,flaconul cu vaccin l-au desfacut in fata mea,ca exact asa fac si aici,cheama mai multi bebei deodata sa le faca vaccinul...asa ca scuze din astea pe mine ma lasa rece...eu nu mai am incredere in ce zic medicii astia,din pacate,fiecare are o parere diferita...ca sa nu mai zic ca daca citesc eu ceva pe aici sau prin reviste de specialitate ma zapacesc mai tare de cap...asa ca mai bine fac dupa cum cred eu ca e mai bine,si Doamne fereste pe toata lumea sa nu se imbolnaveasca ca e jale sa ajunga la doctor.
AISSA,micuteti,sa sti ca Robert a facit febra 39 si chiar 39,2,cam 3 zile inainte sa erupa bubele de la pojarel(rubeola)...eu va doresc sanatate si sa fie totul bine!

Am vazut poze cu gaza Elianei si burtica Ioanei,frumusele dragi.
Am vrut sa va mai zic ceva dar am uitat,m-am enervat cu doctorii astia...

si sanatate la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by ionella3003
herra, ce mai face frumusetea ta de baiat?

multumim de intrebare! ce sa faca, mai nou face alpinism: www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">poti sa-l vezi pe-aici!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

pe bune ca e o frumusete baiatul tau! O sa franga multe inimi la viata lui! Sa te tii bine, mamica, cate fete o sa stea la coada la usa ta!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Mirela !Si multumesc de compliment!

Cristiana e urata rau perioada intzarcarii.....dar trece si asta!Am uitat sa te intreb azi(sau te-am intrebat? ca nu mai stiu): ai incercat sa-i dai lapte din canita cu cioc,sau cu paiul sau direct din pahar?Poate asa il bea.....
Va tin pumnii sa treaca repede perioada asta!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Offf fetelor sunt uituca rau de tot!
De 2 zile tot vreau sa va spun ca am vb cu Cali si tot uit...!
Zicea ca fetita e bine, suge, creste, si ca va merge la Bucuresti dupa ce face macar o luna....iar de Menny zicea ca nu-l poate lasa nici o secunda cu micuta ca numai prostii face!
Eu sper sa fie bine si sa nu aibe nimic....

Andreea pe unde ai disparut?Da un semn de viata sau !

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by danyce

Eliana.Am inteles ce ai vrut sa spui.Cu toate acestea, eu repet ce spun pediatrii de aici:"laptele integral e recomandat atunci cand copilasii sunt bolnaviori sau/si au perioade cand nu mananca bine (mai multe zile la rand)si nu isi iau necesarul de grasimi din alimentatia generala".Acum nu zic eu ca sunt astia mai breji.Eu asa am procedat si pt ca Alma papa relativ bine si prefera oricum alte lactate:iaurtul cu fructe, pasta de branza cu vanilie (quark/kwark ii zice pe aici si seamana mai mult cu un iaurt mai grosut, dar care duce la gust cu branza de vaci romaneasca;de fapt varianta in franceza a produsului e chiar "fromage blanc"), cascaval cu/fara chimen,branza de uns pe paine.Si nu numai grasimile de natura animala (vezi ca aici intra si untura si grasimea de la carne, pe care eu totusi le evit ) sunt necesare sau permise si cred ca toata lumea stie in care categorie intra uleiul.(asta à propos de postul tau de ieri).Gata, am terminat discutia:)))Sper sa nu te fi suparat cu ceva ca nicidecum nu asta era intentia mea.

Eu am citit pe fuga ce si cum legat de lapte si grasimi, dupa aceea... asa ca nu mai retin exact cine a spus... si ca sa nu incurc borcanele nu o sa scriu cine am retinut eu ca ar fi scris, de fapt, nici n-are importanta...
Ce am retinut eu, asa pe fuga... cineva a spus ca stie de la dr. ca se recomanda laptele integral, ca este gras si de acolo bb isi ia o parte din grasimi... la care altcineva a raspuns ca dr. i-a recomandat sa-i dea mai putine grasimi (nu mai retin care era explicatia)... I s-a raspuns ca daca nu-i da lapte integral, de unde isi ia grasimile respective... si rapunsul a fost: din uleiul de masiline pe care ii pun in piure...
De aici reactia mea, ca doar nu-i acelasi lucru uleiul de masiline cu laptele... Nu se pot compara una cu alta, pt. ca fiecare are rolul sau... nu inlocuiesti laptele gras cu ulei de masiline... Il inlocuiesti, sa zicem cu unt, cu cascaval...
Si ideea e ca se da lapte gras ca sa se compenseze cu faptu' ca nu le dam carne grasa... pe care, normal, ca nici eu nu i-o dau...
Si nici n-am vrut sa se inteleaga ca numai grasimile de origine animala sunt necesare, ci SI acelea...
Apoi legat de ce parere are fiecare pediatru... nu au aceiasi parere pediatrii de aici, dar sa aiba aceiasi parere cu cei din Olanda...
Si... nu m-ai suparat... n-aveai de ce...

Cristia sa-ti treaca supararea repede-repede... candva tot trebuia sa-l intarci... s-a intamplat acum... Si eu rectionez foarte des impusiv... fara sa ma mai gandesc la ce urmeaza ... O sa fie bine

Aissa sanatate multa.

Crismir am zis si eu... Ce face Robert?

Herra ti-am vazut alpinistul... Deja ?
Ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta... a mea se cocoata pe scaune si apoi pe masa, daca e in zona... dar pe rafturi.... nu vreau

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Elyanne eu nu reusesc sa vad pozele tale. Le-am vazut pe cele puse de Mada super fete. Fete cu lipici ce mai.

Ioana pupiq pe burtica dragalasa imi aduc aminte cu bucurie de acea perioada tu esti fericita sa o retraiesti din nou toate cele bune in continuare.

Aissa pupp si la Ale sa treaca febra, uff sper sa fie ceva nesemnificativ.

Anielas e greu intradevar eu una gata maine plec din nou la ea si ma intorc cu ea acasa. Nici femeia din casa nu mai poate de dorul ei asa ca merge cu mine ca se usuca. Deja nu mai vrea sa manace si plange la tel. mama a zis ca i se pare ca slabeste cred ca de la dinti si de dor.

Cu lapticul ce sa zic si eu acum ii dau Dorna de 1,5 de la 1 si 2 luni si bea in medie cam un biberon plin pe seara acum depinde ca se intampla sa il bea si pe jumate mai rar dar ....

Am fost si eu la Baby Expo sambata pe la 14 cu fina pana si am crezut ca mor o aglomeratie dar nu am venit cu mana goala binenteles ca o parte nici nu le-am mai scos sa le vada Paul ca ne fugarea...Am gasit un magazin interesant care chiar mi-a placut insa pacat ca sunt din Targoviste si am reusit sa ii iau doar un sacou cu hanorac in el e haios mie mi-a placut. I-am luat numai hainute ca de jucarii ma impiedic in toata casa.

Danina Diana - strengarita familiei
Paula-DianaNoi
DIDIUTZA
PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by elyanne
Eu am citit pe fuga ce si cum legat de lapte si grasimi, dupa aceea... asa ca nu mai retin exact cine a spus... si ca sa nu incurc borcanele nu o sa scriu cine am retinut eu ca ar fi scris, de fapt, nici n-are importanta...
Ce am retinut eu, asa pe fuga... cineva a spus ca stie de la dr. ca se recomanda laptele integral, ca este gras si de acolo bb isi ia o parte din grasimi... la care altcineva a raspuns ca dr. i-a recomandat sa-i dea mai putine grasimi (nu mai retin care era explicatia)... I s-a raspuns ca daca nu-i da lapte integral, de unde isi ia grasimile respective... si rapunsul a fost: din uleiul de masiline pe care ii pun in piure...
De aici reactia mea, ca doar nu-i acelasi lucru uleiul de masiline cu laptele... Nu se pot compara una cu alta, pt. ca fiecare are rolul sau... nu inlocuiesti laptele gras cu ulei de masiline... Il inlocuiesti, sa zicem cu unt, cu cascaval...
Si ideea e ca se da lapte gras ca sa se compenseze cu faptu' ca nu le dam carne grasa... pe care, normal, ca nici eu nu i-o dau...
Si nici n-am vrut sa se inteleaga ca numai grasimile de origine animala sunt necesare, ci SI acelea...

Pufy era "cineva-ul", iar eu "altcineva-ul .
am uitat sa precizez ca Vlad mananca 2-3 iaurturi pe zi, cu 3,3% grasime; ca lapte bea nan junior, iar branza calcica (inca ii mai dau!) ii fac zilnic din 400 ml dorna albastru...
astea pe langa uleiul de masline.

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput