The best of aug-sept-oct 04 (110)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

andora deocamdata nu a zis nimic doctorul, doar s-a mirat ca am asa dureri la varsta asta. A zis sa facem analizele si vedem dupa aia - trimite-l neaparat pe tati la dr. nu-i de gluma cu asta, pot sa dea complicatii serioase. De asta mi-e si mie frica. Eu ma duc miercuri dimineata sa-mi iau sange.

daniela si ce mai face Elena? Si Freya tot asa nebunica?

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Raluca felicitari pentru nunta!!!!O sa ai o domnisoara de onoare pe cinste!

Noi tocmai am venit de afara , bazucu e in patut vorbeste cu ursuletul, ii canta, se rasuceste pe toate partile....pana adoarme....eu pe aici....

Va mai citesc....

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am pus niste poze mai noi in albumul de pe Yahoo!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

fetele, primiti-ne si pe noi...eu sint mami de pui Eric, nascut pe 23 sept. 2004, ora 10.45, la Bucuresti...cu 2920 grame, 47 cm. imi pare rau ca n-am intrat in grup mai repede, dar am tot stat pe la "parintii intreaba, parintii raspund", si gata timpul liber ce-l puteam acorda DC...desi, probabil ca o sa va citesc mai mult decit o sa scriu, pt ca vad ca voi deja va cunoasteti mai bine ...am vrut sa recuperez si sa citesc din urma, dar n-am timp, stiti si voi cum e...apuc doar sa o intreb pe aissa daca vrea sa-i zic cum se numeste medicamentul homeopat pt rau-de-masina...adica daca o intereseaza...pupici la toate si puiutzi frumosi si sanatosi...o sa pun si eu poze, dar sa vad cum

mami de pui (23 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

bun venit!
puii nostri sunt nascuti in aceeasi zi!
Vlad e mai mic cu aproape 7 ore!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Avem si noipoze noute incepand de aici.
Naty, Elena e bine, vesela si scumpa ca de obicei.Freya e o dulce si o smechera.Chiar a fost super cuminte ieri si o instruia pe Alma ce e bine sau nu sa faca.Pozi sa vezi in poze ce ne-am distrat pe seama lor cand au luat cina. Bineinteles ca bautura si paharele au fost de forma, doar pt pozat ca tare bine le statea impreuna.Iti urez mult succes cu pregatirile de nunta!
Kiss, bine ai venit in club!
Ioana, e un scump Alesio!
Andora, ca bine zici!Norocul nostru ca se mai tin chefuri la firma sotului si e chemat inapoi.
Fug sa pun de cafea ca peste 5 minute apar niste musafiri.O seara placuta!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Kiss bun venit! Asteptam detalii despre voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Buna fetelor, in sfarsit mai intru si eu .

Acum ma simt bine si pot sa stau si eu mai mult la calc.
Noutati nu prea avem, poate decat ca am gasit un loc de joaca super in City Mall, cu plata- 16 RON/timp nelimitat, cu supraveghetoare si mama sta linistita la o masa si se relaxeaza. Mergem saptamanal acolo,maine e ziua de distractie pt Loreema. Abia astept sa "scap" de ea vreo 2-3 ore si sa ma relaxez si eu.In cursul saptamanii pana la ora 15 e liber acolo si se joaca linistita.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(13+)Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata fetelor!
Pufy oo am vazut un Alesio iubitor de "money" ca gogoasa mea, cum ii zic ca plecam incepe sa caute "maniii" Eu acum abia ti-am vazut si burticaaaaa scumpa de ea, hihi la mine n-a fost niciodata asa sus, sa-l pui pe flacau sa pupe beeb mic din partea mea pe buric
Danyce Alma e la fel de haioasa ca intotdeauna hehehe si sunt mmorale amandoua maimuticile la masa cu paharele si sticla no more comments
Naty mama ma speriasi cu complicatiile, o sa incerc sa-l fac pe Miti sa mearga la dr desi nu agreeaza deloc spitalele.... uff tin pumnii la analize!
Ramona super loculd e joaca ami ales ca e nelimitata perioada. Lori ce zice d burtica? Dar bebe mic iti mai da batai de cap?
Kiss BUN VENIT si nu te simti prost ca nu en cunosti, da-i inainte cu povestitul despre Eric si cu pozici sa vedm flacaul, mai ales mamicile de fetite
fug pana la bucatarie.. raman in zona va pup paaaa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna dimineata,

tare in viteza exist io zilele astea da tot nu ma poci abtine sa nu pun cateva randuri aci

suntem bine, io muncesc pe rupte, vizi e cu mama acasa, fericit bine ingrijit si rasfatat.

Raluca, super, mi-ai facut dor de atmosfera aia speciala de la nunta.

Eu sunt tare bine dispusa azi ca e soare afara si parca alt chef de munca si de viata ai.

va pup si daca am timp revin.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput