The best of aug-sept-oct 04 (110)
Raspunsuri - Pagina 13
Naty spune:
Am vazut poze frumoase cu Alesio iubitor de bani de pe acum (s-o tina tot asa!) si cu doua domnisore frumoase, Alma si Freya.
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
nature spune:
Buna dimineata mamici,
Ma mai primiti inapoi? N-am mai intrat de f. mult timp pe aici, am tot avut necazuri in familie...Din 8 martie si pana acum am avut 2 decese in familie si sapt. trecuta a murit o prietena buna de-a mea, avea doar 28 de ani...Nu reusesc sa ma obisnuiesc cu ideea...
Dar sa va zic si de bine: ILinca e vesela si scumpa, danseaza si canta toata ziua, papa bine, intelege tot si a inceput sa si raspunda la intrebari....Toata ziua e cu mana in buzunar si zice "bani, bani", si s-a prins ca si pe card tot bani sunt... Asa ca mami a pacalit-o si i-a dat ei un card expirat de Metro, si ea e f. fericita ca are card-ul ei cu bani :))
Noi suntem bine, tot speram sa apara si un fratior, dar vad ca se lasa asteptat....
Sper ca sunteti OK, o sa incep sa citesc macar ultimele pagini, sa aflu noutati.
Mi-a fost dor de voi.
PS: de unde gasesc o tricicleta la un pret mai acceptabil?
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
elyanne spune:
Noi nu mai avem noutati... n-a mai stricat nimic mandra mea
... am intrat sa vad ce mai faceti ...
Kiss, bine ai venit!
O sa va trecem imediat si in listuta.
Naty multa sanatate si felicitari... in sfarsit faceti nunta
... tin minte am avut cununia civila in aceiasi zi ... Mai tin minte discutiile legate de cununia religioasa... mai ales ca si eu eram cam in aceiasi situatie, dar noi am continuat cu nunta...
Avantajul tau ca o sa fi o miresica slaba... far burtica... iar mandra ta domnisoara de onoare, nu? ![]()
Nature, Loreema, bine ati revenit
Nature condolenate.
si o saptamana frumoasa!

CRISMIR spune:
Buna fetelor!
E super fain si la Brasov azi...e soare si cica vor fi 17 grade
...Robert deja a fost o tura afara cu bunicul..super fericit a alergat de a venit ud de transpirat...acum mai iesim dupa masa dar ma tot gandesc cum sa-l imbrac![]()
,sa fie mai lejer dar sa nu-i fie nici frig....om vedea noi...acum doarme gandacelul meu iubit
ANDREEA
esti o scumpa cat entuziasm ai la postat
...mie asa de mult imi place cum scri, ca-mi vine sa scriu si eu
...Robert a fost tare incantat ieri cu fetitele...dar culmea,ii place sa se joace cu cea mare,de 4 anisori,pe cealalta mica de 1 an si 3 luni o bate![]()
...m-am cam suparat pe el....dar sper sa-i treaca fazele astea.
Am vazut pozici frumoase cu ALESIO si ALMA,
pe frumusei...ce mari s-au facut mai fetelor,uneori nu-mi vine sa cred ca avem deja asa copilasi mari

NATURE bine ai revenit!...condoleante si imi pare rau de atatea probleme...
micutei!
KISS bine ai venit!...sa-ti traiasca puisorul
si asteptam mai multe detalii despre nastere si pozici![]()
fetelor si pe mai tarziu!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Naty spune:
da, eliana imi amintesc si eu discutiile!
Cat te-am invidiat ca ti-ai gasit rochita de gata - eu aveam burtica mai mare si nu am reusit ![]()
Categoric voi ati procedat mai bine, dar la mine nu a vrut soacra-mea cu nici un chip nunta
ca murise maica-sa anul ala.
Mi se pare tare ciudat sa mai fiu mireasa acum dupa atata timp si cred ca lumea o sa se uite cam chioras cand o sa auda. Nici nu mai am cheful si entuziasmul pe care l-as fi avut atunci.
Dar, vorba ta, avantajul e ca sunt mai supla si am cea mai scumpa domnisoara de onoare.
Apropos, parca tu i-ai luat Elenei rochie de domnisoara de onoare de la BE, nu? Iti mai amintesti cum se numea firma?
Oricum, ma bucur ca voi sunteti entuziasmate de ideea mea!
nature bine ai revenit, ne era dor de voi.
Si condoleante! Nu cumva prietena ta era aceeasi de care ziceam si eu saptamana trecuta?
Raluca si
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
elyanne spune:
Naty nu mai tin minte
... stiu ca am vazut-o, mi-a placut si era ultima
si masura ei... asa ca n-am mai stat pe ganduri ... si nici rochita nu mai are eticheta 
Uite aici poza cu rochita...
Si nu-i baga in seama pe aia care se uita chiorasi... e problema lor... Cat despre entuziasm... o sa vezi ca o sa apara cand te vei apuca de pregatiri ![]()

pufymic spune:
LA MULTI ANI DANA(DAANY28)
!!!Sa fii sanatoasa si fericita....iar cand mai ai timp mai intra si pe aici sa ne zici cate ceva de voi!
Patricia bine ai revenit!Ma bucur ca e bine Ilinca
!Sincere condoleante pentru pierderile suferite....cate despre fratior vine el....acusica!
Loreema bine ai revenit si tu!Ma bucur ca esti ok acum!
Kiss bine ai venit!Asteptam mai multe detalii despre voi!
Eliana e bine cand nu aveti noutati
.....ca nu cred ca-ti lipseste vreo tastatura stricata (de ex.)prin casa
!
Mirela nu te mai necaji....si Alesio bate copilasii de-odata cu el....si chiar mai mari.....eu sper sa le treaca apucaturile astea....
!
Andreea lasa ca pupa Alesio burta non-stop ca acusi raman fara piele pe ea
!
Fug sa-mi culc banditu!
Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Naty spune:
eliana e super misto rochita!
La multi ani, Dana!
Raluca si
poze si mai noi
georgiana.david spune:
Sa va povestesc ultima descoperire a lui Damian, BIDEUL
. Cum prinde usa deschisa la baie, se urca in el (se baga cu totul ) si dupa ce se aseaza confortabil isi da drumul la apa. Fain, nu?
Dana LA MULTI ANI!
danyce spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
Sa va povestesc ultima descoperire a lui Damian, BIDEUL. Cum prinde usa deschisa la baie, se urca in el (se baga cu totul ) si dupa ce se aseaza confortabil isi da drumul la apa. Fain, nu?
Dana LA MULTI ANI!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
http://community.webshots.com/user/cristidavid70

Sorry ca rad asa, dar in mintea mea se deruleaza filmul asta cu Damian.Mamma mia!!!!Eu ma stresam ca Alma sarea sa curete "bideul" cu peria de cate ori era usa intredeschisa...dar nu se compara cu ce face Dami.Fetelor, va multumim de aprecierile voastre vis-à-vis de pozele domnisoarei nazdravane!
Va pup si va urez noapte buna!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoowww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei