The best of aug-sept-oct 04 (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutari si de la noi!

Vad ca va plangeti de lumina....pe Alesio nu-l deranjeaza deloc....daca e sa doarma doarme oricum....iar de trezit la fel....se trezeste si in toiul noptii chit ca e bezna.....daca asa ii vine....

Herra esti o fericita cu un copil asa cuminte cu somnul....

Pupici!

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Salutare am revenit si noi acasa dupa un drum destul de obositor.
Deja Dia nu vrea sa mai doarma, azi a adormit pe la 15 cand ea la 13 deja doarme a fost ingrozitor noroc ca dupa am mers in parc si ne-am dat cu masinutele. Acum o luna si ceva am incercat in tineretului sa o pun si a urlat cat colo acum tipa ca nu vroia sa se dea jos si a trebuit sa faca vreo trei ture si sa o pacalesc ca ii cumpar...

Pufymic lasa ca puta si-o arata cand trebuie...

Apropo de puta nepotica mea care are 2 si 5 luni are un vecin mai mare cu un an si cand vine Stefanut la ea isi da chilotii jos si zice "uiteeee" am lesinat de ras cand am vazut-o.

Danina Diana - strengarita familiei
Paula-DianaNoi
DIDIUTZA
PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele,
noi am tot fost prin parcuri si ajungeam acasa obosite, cel putin eu, dar ea se distreaza de minune.
ieri de la pranz cand a mancat 3 lg de supa si un pic de cascaval, pana la 9 cand a baut lapticul, n-a mai mancat nimic.
off ce ma streseaza.
aissa, frosa ce faceti fetele?
de lorema stie cineva ceva? s-o simti bine?
azi vad ca e mai frig, nici soarele nu a aparut inca, asa ca avem zi administrativa, curat si spalat ca nu se mai poate.
vreau sa ma duc saptamana sta la dr sa o mai masor si cantaresc ca din ianuarie nu a mai fost.
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

tot eu sunt
naty, off ce sperietura bine ca nu si-a scrantit mana
m-am uitat la niste poze acuma, ca fi-mea inca doarme
damian, ioana ce copii scumpi sunteti!
herra cum e vladut? mai bine sper
naty, aniela le-ati luat trici la bebei?

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare fetele, aparem si noi doar cand e innorat pe-afara
Citeam ce-ati mai facut si ma gandeam cum vorbeam noi de bebei mici detot, de diversificare, uf ce-a mai trecut vremea.....
Geo of pup dulce degetelul lui Dami, saracutul cum ramane el fara unghiuta, offfff
Pufy ahaaa am priceput cum vine cu putza hahaha, credeam ca am ratat ceva, eu pe la 20 si ceva de sapt am aflat parca sexul, chiar am miram Vorbeam aseara cu nasa din Arad si mi s-a facut un dooor..... abia astept sa venim sa te vad cu burticuta Mai mai dar ce baiat destept ai, auzi la el scumpul ce spune, hihihi, cred c-ati ramas masca
Danyce luarati portita? V-a plecat taticul sau mai sta?
Crismir, Geo, Gogo a mea dimpotriva, e tare independenta si noaptea, de trei ori sapt trecuta am prins-o pe la 3-4 dimineata coborand din patutul ei intr-al nostru si apoi jos si cand am intrebat-o unde se duce mi-a zis ca "ata apa" adica alt lapte ca se terminase. M-am si speriat.
Herra ce bine ca a dormit Vladutul .. ce mai papa? e ok cu burtica?
Danina hehe bine ai revenit, si noua ne place in masinute tare, aseara am gasit metoda sa nu mai planga cand o luam" ne dam in ultima tura cadn se inchide si atunci nu mai vede alti copii urcandu-se. Tare fetita de 2,5 ani cu puta Asa facea nepoata-ma pe la aceeasi varsta, a tinut=-o vreo 2-3 saptamani, hihihi
Mada hai ca sar eu cu raspuns cu trici, am inteles ca trici de la Baby Expo nu erau f ieftine, ne-am luat noi in schimb de la Orhideea trici aia la oferta, asa fragila mi s-a parut, dar Gogo e fericita in ea si sper sa tina cat mai mult... am inteles ca serup manerele alea acre cotesc jos la baza,.. dar poate rezista, vedem noi. Chiar o sa punem poze cu ea.

Hai ca va pupacesc si va lasa ca am palavragit o groaza singura aici. O zi suoper va doersc tuturor! Norii astia aduc ploaie in Buc au ba? Hmmmmmm

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Andora, portita, de fapt o ditamai poarta solida sa nu o poata demonta domnisoara, nu am luat inca, desi am fost in vreo 5 locuri.Abia la o fabrica de prelucrarea lemnului am gasit cam ce cautam noi, dar nu aveam cum sa o transportam, asa ca o sa intram in posesia ei peste vreo 3 saptamani cand facem rost si de remorca si are tati al nostru mai mult.Acum o sa facem cumva si sa punem un gradulet intre noi si vecini ca-s ceva copacei printre care Alma trece fff usor. Pana atunci trebuie sa dispara bradul si cred ca asta se va intampla in weekendul care vine ca al meu sot revine pt 2 zile pt cheful de la firma.Deocamdata trebuie sa tin usa din spatele casei inchisa.Si da...tocmai a plecat tati, respectiv sotiorul.
Si noi am avut parte de un weekend placut. Am fost ieri toata ziua la niste prieteni, la mamica pe care o stie si Naty si ne-am simtit asa de bine ca nu mai dadeam sa plecam de acolo.Alma s-a jucat cu Freya si a fost tare vesela, atata ca s-a lovit la un moment dat langa ochisor, cazand peste lada cu jucarii.Dar nu mai are aproape deloc urma (ieri i se umflase portiunea).Eu am fost cu capu'n traista si am uitat sa aduc CDul cu cantecele romanesti pe care il primisem.Dar asta e motiv pt o alta intalneala.
Sper sa fi avut toate parte de un weekend minunat.Acum fug la Alma (franta cum a fost aseara, a dormit pana mai inainte,iar acum da semnalul de alarma).O saptamana excelenta va dorim,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Fetelor, azi noapte pentru a doua oara in viata a dormit Dodona neintrerupt de la 10,30 seara la 6,50 dimineata. URAAA!

Mada nu am luat trici, cred ca pana la urma iau de pe site-ul recomandat de aissa.

Eu nu ma simt prea bine, miercuri o sa ma duc la doctor. Am niste dureri articulare cumplite, de cateva zile aproape nu pot sa calc de durere si acum ma doare si o incheietura a unei maini si un umar. Asa patesc de regula primavara, dar acum e mai rau ca oricand. Sper ca nu am reumatism sau ceva de genul asta!

Ioana la bb mic. Ce bine ca l-ai vazut ...

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

GEO,doar ca Dami e scumpic foc cu ochisorii lui albastrii...Robertica al meu nu a vrut sa-i mosteneasca pe ai mei,tot albastrii,degeaba s-a rugat tati....dar e scumpic si el ca doar e al meu,nu?

NATY sanatate multa si gazutei cumintica

Si Robert face nani toata noaptea de la 9,30 pana la 6,30 cand papa lapticul,dar problema la noi e ca apoi nu mai doarme decat 1 ora si e sus....iar eu sunt distrusa sa ma trezesc la ora aia,dar deja asa m-am obisnuit ca nu stiu de ce ma mai plang,cred ca din obisnuinta

DANIELA,bafta cu poarta... Almei nazdravane

E urat azi la Brasov...ploua si e innourat...nasol ca nu putem iesii afara ,dar vom merge in vizita,sa se joace Robert cu fetitele

si o zi buna in continuare!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am fost acum la dr ca am avut drum pe acolo. Mi-a dat o gramada de analize de facut.

Fetele, eu si Octavian ne-am hotarat sa facem nunta pana la urma (ca suntem casatoriti doar civil - cand am facut cununia nu au vrut ai lui sa facem nunta ca murise bunica-sa, apoi a venit Dodo ... in fine).
Asa ca va rog ziceti-mi si mie niste restaurante in Bucuresti.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Hehe, Naty super veste, felicitari , pai sa ne apucam de cautat, ma gandesc oare cand vreti sa faceti nunta? Sau mai exact cadn oare se gasesc restaurante disponibile? Depinde de multe, sunt si pe aici subecte cu topul restaurantelor si cu pareri pro si contra, eu nu prea stiu ca nuntile mele au fost prin alte orase.... ASi felicitari pt somnic neintrerupt, noi doar o data am reusit 7 ore neintrerupte.... Dar dr ce a spus? Poate fi un reumatism? Si sotiorul meu se plange de dureri articulare mereu si nu vrea la doctor Tin pumnii sa iasa ok analizele.
Danyce super ca v-ati vazut cu Frea si pup langa ochisorul nazdravanei !!! maim dar deja=mi imaginez portoiul vostru, hihihi, vreau poze din gradinaaaaaa Si ce bine ca serviciul il mai cheama pe tati si acasa!
Robertel mama, te-a dus mami la fetite? Ehehe ce viata pe tine
Noi am fost afara la nisip ca pana la urma s-a indurat soarele si de noi.. Ne-a calarit o fetita de vreo 3-4 ani tricicleta de ziceam ca se dezmembreaza, am supravietuit si ne-am facut o prietena de 1 an si 11 luni care vorbesteeeeee de m-am speriat, mai fetelor, pe bune, nu cuvinte, numarat etc, ci conjugarea verbelor de m-a lasat masca Si repeta tot de ma gandeam la Alesio si la Stefanut cum vorbesc ei dragii de toate!
Mina ce-ti mai face vizi???
Acum suntem in curs d adormire, va pupacim mult, stam prin zona!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput