The best of aug-sept-oct 04 (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

V-am scris un mesaj lung care nu s-a trimis .
Deci - aseara am tras o sperietura groaznica. Vorbeam la tel si Dodo se juca cu tata cand deodata am auzit nsite tipete ingrozitoare, un plans sfasietor cum nu am auzit niciodata. Am inghetat, am inchis tel si m-am dus la ei.
Micuta se agatase de pantalonii lui tata, care nu si-a dat seama si s-a intors nu stiu cum si ea si-a sucit manuta.
Cred ca o durea ingrozitor, se si inrosise si nu ne lasa sa punem mana pe mana ei.
L-am chemat repede pe Octavian s-o ducem la spital, eram convinsa ca si-a scrantit-o.
Din fericire in 15 minute s-a potolit, a inceput sa miste mana, apoi sa se spirjine in ea, sa tina cu ea - nu are nimic.
Probabil ca si-a sucit un muschi, ceva.
Slava Domnului ca nu a patit nimic.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Naty oooffffffffffffffffffff Doamne ce sperietura cu Dodo scumpica.... mai bine ca a trecut, oamne fereste de ceva in ghips la varsta asta... of, asa fac toti baga mainile si degetele pe unde nu te astepti
Mada merci mult o sa intreb la ppsta sigur Pup Ilinca somnoroasa, a mea dupa o oa jumate de inecrcari nereusite a adormit pe scaunell ei cu capul cazut in piept, paat ca nu mai aveam bateriile incarcate s-o pozez

Ma duc pe afara sa cunparam peste.. pup dulce, pa!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Raluca ma bucur ca a fost numai sperietura si ca nu a patit nimic Dodolina!

Andreea eu am zis ca nu i-am vazut putza nu ca am vrea sa fie fetita, ci pur si simplu ca asa ii zic eu si la putza de fetita si de baiat(si Alesio are tot putza).....asa ca serios habar nu avem ce sex are bb mic.....nu avem chiar deloc preferinte....deci asteptam rabdatori pana in 3 mai!

Ma duc si eu la nani ca pic de somn....

Pupici!

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Naty pupici Dodolinei, bine ca nu a patit nimic.

Andora ca bine mai zici cu bagatul degetelor te miri pe unde, al meu acum o luna, poate si mai bine, nu s-a lasat pana nu si-a trantit un sertar peste un deget desi ii aratasem ca poate face buba iar azi ce credeti ca am constatat, ii cade unghia .

Mada tu vorbesti de minuni, Dami abia acum a inceput sa chitaie tare dupa mine, iar noaptea se trezeste si vrea sa ma tina de mana. Cum sa-l mut in alta camera? Daca ma prinde de mana, adoarme fara probleme aproape instant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut si de la noi!!

Uite ca a venit soarele, tati cu Stefan bat mingea pe afara si eu profit din plin cu o cafeluta cam tarzie cei drept si cu DC-ul in fata.Am tot avut probleme cu netul si abia am reusit sa va citesc daramite sa mai si scriu....

Stefan de 2 zile e matinal rau de tot...se trezeste la 6 jumate, din cauza de lumina care bate si prin jaluzelele inchise...
Nu mananca, e si el in greva foamei de duminica sper sa nu-l mai tina mult...ar manca numai iaurt daca vin cu alceva in fata lui e jale mare...se duce la frigider si isi ia singur iaurtul....asa ca ieri m-am enervat rau de tot si i-am zis sa manance ce vrea el numai sa manance....

Noutati mai haioase ar fi ca daca il intrebam cum il cheama zice "Shan" si la intrebarea cati ani are zice un fel de "aproape 2" "aproape" asta nu-l pot scrie cum il zice el...haha...dar e haios rau, oricum dupa chef, uneori are un an alteori aproape 2

Ioana bine ca e bb sanatos si asteptam si noi cu interes sa vedem ce va fi

Mada super ca ai luat initiativa de a o muta pe Ilinca singurica, e un pas mare, si noi ne tot gandim dar inca nu am rasucit toata casa mai asteptam.

aissa, voi ce mai faceti dragelor???

Va pup si va urez WE frumos, cu soare si sa auzim de bine!

Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ana eu din cauza ca umbla goanga la frigider si se autoservea, am demontat manerul si acum nu-l mai poate deschide...!

Si pe noi ne uimeste piticotul de Alesio in fiecare zi cu cate ceva. mai ales cu vorbitul;vineri pe masina in tp ce ne intorceam acasa zice catre mine: "cine-i maaeeeeee? Aeio"(cine-i mare?Alesio)....am ramas masca cand l-am auzit....isi aduce aminte de cine stie cand si zice si el cand e pregatit...e un scump!

Fetelor ce-i cu linistea asta pe aici?

Pupici!

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Ioana
, noi suntem super ocupate pe motiv de tati prezent acasa.Imediat plecam sa cautam o poarta pt gradina ca sa nu dispara Alma.Apoi ii trimit pe "copii" la plimbare ca sa pot termina de tradus
A propos de frigider, acesta e sus, neaccesibil Almei,dar domnisoara deschide congelatorul care e dedesubt si se apuca de golit sertarele.
Va pup pe toate si va doresc nweekend placut,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna seara fetelor!
GEO,hahaha,asa face si Robert...ma tine de manuta si doarme tare fericit..cum sa-l mut singur cand el nici in patul lui nu vrea daca nu e mami...am ajuns sa am un copil dependent de mama...si cand e la bunici daca nu ma vede dupa 5-10 minute incepe sa strige"mama,mama!!!"...offfff...mie tare drag dar mie groaza ca va fi mamos...desii unii imi zic las ca o sa creasca el si o sa aiba alte preocupari si o sa uite de mama,iar atunci sa vezi gelozie pe capul meu.

NATY mandra mica si scumpa,bine ca nu e nimic grav.

ANA si Robert e matinal,din acelasi motiv,lumina mare cu tot cu jaluzele...azi la 6,30 era in picioare..abia l-am mai tinut pana la 7 in pat...offffff...si mie imi picau in gura ochii de somn

la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mirela ai mai zis tu ca baietii nostri seamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata - cam la amiaza, dar eu si Vlad am dormit si ieri si azi pana la 9,30...azi, cu ora noua, era deja 10,30...
nu ma invidiati prea tare, cred ca e de la nurofen, mi-a facut febra joi noaptea si ii dau la 8 ore cate 5 ml.
de obicei doarme "doar" pana pe 8,45...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput