Endometru, ovulatie, monitorizari - 115
Raspunsuri - Pagina 12

katthy spune:
Miro, Tabitha multumesc pentru raspuns, sunteti niste dragalase.
Eu am fost astazi la monitorizare, si:z12 end.8.3mm, f.20mm numai ca vascularizarea endometrului "se putea sa fie mai bine" -citez. Asa ca am facut pregnyl 5000 si maine seara . Nici nu pot sa ma bucur de valorile relativ bune dupa chistul format luna trecuta. Ma rog ca luna asta sa fie mai bine.
Acum pe partea cu foliculul am intepaturi si intrebare: nu e cam tarziu maine pt ?
katthy

KITTA spune:
Madanadaca ar fi dupa teorie ar fi bine, dar uite ca si chiar cu valorile astes de invidiat ale noastre nu iese nimic...
Tabithaeram si eu una dintre cele care am subscris sa nu iei AC.
Adriana micasa stii ca nu am folosit inca testul de la tine. Ma cam mananca buricele degetelor dar ma mai abtin vreo 2 zile.
Fetelor eu sunt Z26, iar in ultimele luni de cand ma tot stimulez si inseminez am CM la 26 - 28 zile. Luna asta m-am inseminat pe 08 si 09.03, deci azi fusera 14 zile de la a doua ISA. Acu vreo 3 zile aveam prevestiri de CM, adica dureri de mijloc mai ales noaptea in somn, dar de ieri trecura. Nici o pata maronie la orizont dar nici un alt simptom de gravi (nu ca le-as stii), numai sanii umflati si durerosi. Acum e cea mai grea perioada a asteptarii, ca pana acum eram tare tare, ma faceam ca nici nu numar zilele, dar cum se apropia Z26 numai cu ochii pe slip stau...
Ce ziceti sa ma risc un test inainte?

KITTA spune:
Fetelor tot eu sunt. Azi de dimineata am vrut sa imi aiu TB, nu ca mi-am luat-o pana acum in fiecare zi, doar asa de control. Doar ce imi pusesem termometrul cand ma apuca o burta de n-am mai putut rezista 5 min. sa nu ma duc la WC asa ca s-a dus naibii toata TB.

Bianca B spune:
Meda28 LA MULTI ANI
cu intarziere dar din tot sufletul
Tabitha ma bucur ca nu ai luat AC, sa auzim de bine si foarte bine
Catrinel17 FELICITARI
Bianca

Liana30 spune:
felicitariii catrinel sa'ti traiasca fetitza.
mada28 "La multi ani"
moldoveancooooo ma bucur..mult..mult..zxiceam si io asa de discutie sa ma bag in zeama cu tine ma crezusi?????
Madanooooooo io te tin de mana...
asi io..
KITTA TIN PUMNII!!!!!
Bianca
Mirooooo betoanaaaa te saluta
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
katthy: tinem pumnii sa iasa cu ochisori. Si spor la prestat!
Kitta: multumesc mult. Iata ca sugestia voastra a fost de minune. In ceea ce priveste nevenirea rushilor: "No news, good news!" Iti tin pumnii sa fie totul bine
Bianca: Multumesc frumos!
Liana: oricum eu tot te astept la o discutie pe msg, daca ai chef Te pup dulce
O zi super la voi, cu tot ceea ce va doriti

Madana spune:
Kitta tin pumnii stransi, si poate zilele astea ne dai o veste mare. Ce rau imi pare ca nu-mi merge net-ul acasa ca abia luni o sa vad ce-ai mai facut.
Liana
O zi buna fetelor.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

melutzica spune:
Buna dimineata si o zi super la toate.
Liana,mersi de urare;ti-e clar ca acum cand mai vii pe ale mele plaiuri,nu mai scapi de mine,hi hi hi
,ca vin cu masina si te iau ori unde ai fi
tabisi bafta pe mai departe;ce mai zice chistul?l-ai bagat in sperieti?
Kitta,mult mult noroc si sa fie cu okisori
Catrinel,sanatate multa si sa-ti traiasca comoara

Tabitha spune:
melutzica: s-o fi speriat saracul de mine si a decis sa ma paraseasca, fara insa ca acest lucru sa ma intristeze. Sper sa nu-si fi lasat nici un puisor. Si chiar de-o fi asa, tinctura mea ii omoara pe toti. Tu cum mai stai? Ceva vesti bune?

melutzica spune:
Tabi,garantat nu si-o lasat chistul ala urmasi.Iti zic io,la cat o fost de mare,prea rau l-ai bagta in sperieti
.Eu altfel sunt f bine ca de obicei
,mai am 1 2 zile de asteptat,pana atunci nu ma pronunt nici cum;dau un diagnostic relativ