Endometru, ovulatie, monitorizari - 115

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Multumesc pentru urari fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

hai fetelor pe pag.1

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, am nevoie urgent de un sfat: a mai facut cineva stimulare pt IA cu PUREGON??? Eu am facut in octombrie cu menogon( fiole), acum mi-a dat puregon... problema e ca nu le gasesc, si am intrebat de pret... 2 mil una! Pai de unde sa scot atatia bani?
Nu stiu ce sa fac... pe reteta dr a scris " rezistent la clomifem", dar eu nu am luat niciodata clomifem...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Felicia: ti-am raspuns la aspirante optimiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Prima graviduta de pe lista a nascut!
Catrinel17 are o fetita Oana-Alice nascuta in 23 martie.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Felicitari! Multumim, asi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

FELICITARI, CATRINEL!!!!
nu vi se pare ca incep sa rasara si vestile bune, asa, ca ghioceii?ma uitam ca sunt ceva fete pregatite sa ia startul in odisee luna asta, ca m-am bagat pe peste tot sa trag cu ochiu', si la endometru, si la aspirante, si la simptome

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mada28, eu nu sunt experta in teste de ovulatie, dar sa iti spun "patania mea". Dupa un eveniment nefericit anul trecut, ne hotaram noi in ianuarie sa renuntam la protectie. Pentru ca aveam CM de lungime variata, mi-am propus sa incerc varianta monitorizarii ovulatiei cu ajutorul testelor. Vineri ziua a 14a a CM a fost singura zi cand testul(Dr.Sigur) a aratat si o a doua liniuta, dar in mod evident mai palida decat cea de control. In aceeasi seara, sau in seara urmatoare am ramas insarcinata. Bafta!

Pupici la toate fetele!

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Multumesc pentru raspuns Adriana. Mi-as dori sa fie si la mine la fel si sa raman insarcinata luna aceasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Catrinel17 FELICITARI sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si fericita. Bine ai venit pe lume Oana-Alice

Asi

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput