TERORISM RELIGIOS?????
Raspunsuri - Pagina 6
tanita spune:
quote:
]Originally posted by conchita Tanita, bine ai venit si tu in poala regulamentului, singurul menit sa te satisfaca pe deplin, sunt convinsa.
Vezi ca ti se-nmoaie plastilina si esti nevoita sa o framanti iar diseara.
quote:
Originally posted by conchitape langa ca e jalnic, io va zic si-un sa va fie rusine pentru prestatie, ca taman ce-ati mai facut inca o data Musulmania de ras.
Te numesti cumva Musulmania sau inca nu ti-ai tras combinezonul de pe ochi.
quote:
Originally posted by conchitadiferenta majora intre
copiii americani si cei musulmani este ca aia musulmani cresc in cultul crimei si educati pentru a deveni ucigasi in numele lui allah.
Asta ar trebui sa-ti dea de gandit la noapte, printre aluate.
yank spune:
Din pacate autoarea threadului are nevoie de raspunsuri nu de iesirile in decor ale conchitei si nici de parerile evazive si balbaite ale musulmancelor emigrate printre budhisti.
Sa punem lucrurile la punct,ca sa inteleaga si femeia aia amarata ceva.Sint convins ca situatia in care se afla e 100% reala.
Stefany3,daca sotul tau este de partea ta,singura ta solutie este sa plecati de acolo oriunde in alta parte,si in cazul vostru singura alternativa viabila este Romania,cel putin pentru moment.Daca totusi influenta familiei este mai mare asupra lui decit influenta ta sau decit dragostea ce ti-o poarta,atunci e dificil.
Hannen spunea ca nu crede ca sint presiuni in ceea ce priveste convertirea.Esti naiva rau,scuza-ma ca iti spun.In primul rand ca familia la musulmani este foarte importanta,si parinti au mare inraurire asupra copiilor,si respectul pentru parinti este imens.Dupa moartea parintilor,fratele cel mai mare se va bucura de acelasi respect ca si tatal,iar dorinta familiei este lege pentru fiecare membru.Femeia nu are nici o putere,femeia trebuie sa se supuna,sa faca copii si treaba in casa,cam la atat se opresc drepturile ei.Sint tari musulmane un pic mai liberale,dar e cam tot acelasi lucru.Oricum din nefericire te afli intr-una din cele mai conservatoare tari musulmane,mai rau nu putea fi decit in Iran.
In concluzie,daca sotul iti e partizan,nu ramane decit sa va luati copii si sa reveniti in Romania,iar de acolo daca mai vreti sa plecati,mai vedeti voi.
Conchito,nu mai veni pe aici cu regulamentul DC-ului in bat,ca tu esti prima care il incalci.Nu ai mai gasit Prozac fara recipe? Poor you!Ai venit aici in aparerea americanilor asa deodata? Cum dracu toate pasaportistele,cum ajung in America se simt obligate sa ii pupe in dos pe americani,mie imi e neclar!Cultura americana are lacune mari si programele la tv sint din ce in ce mai cretine.Cum spunea Oscar Wilde.."natiunea americana a trecut de la barbarism la decadenta fara nici o etapa intermediara".Pe undeva Hannen are dreptate,dar doar in privinta asta.Nu as face gresala sa compar conditiile in care cresc un copil american si unul musulman intr-o tara islamica.
conchita spune:
hehehe, si s-au scos taratzele din meniu de la bodega Cocina si-am incalecat pe-o sha si v-am zis deja ca sunteti previzibili, ca nici macar nu v-am citit ultimele mesaje, doar nickurili, si tot stiu ca numai porckarii debitati. aveti grija de voi si luati-va medicamentele la timp. ca nu plec de tot, mai viu io pe post de shoc electric, asa ca, atentie la buhuhu.
God bless America.
yank spune:
quote:
Originally posted by conchita
hehehe, si s-au scos taratzele din meniu de la bodega Cocina si-am incalecat pe-o sha si v-am zis deja ca sunteti previzibili, ca nici macar nu v-am citit ultimele mesaje, doar nickurili, si tot stiu ca numai porckarii debitati. aveti grija de voi si luati-va medicamentele la timp. ca nu plec de tot,
God bless America.
Intelijenta interventie,parol.Sufera doar de lipsa de continut,ca de altfel toate "creatile" tale pe forumul asta.Oricum nu te mai obosi,ca nu asteptam din partea ta nimic interesant si inteligent.In afara de citeva jocuri de cuvinte puerile,nu te pricepi la mai mult.Bune si astea,e un pun inceput.
quote:
..mai viu io pe post de shoc electric, asa ca, atentie la buhuhu.
Norocul tau ca america e pe 110V,la cit esti de "curentata" pe o tensiune europeana nu mai apucai sa vi pe post de buhuhu (da cine te-a pacalit ca esti vreo sperietoare?)
dodo spune:
quote:
ups, deci ramane cum am stabilit, ca "experienta multa in tarile musulmane" s-a consumat de fapt in ferentari. Tanita, bine ai venit si tu in poala regulamentului, singurul menit sa te satisfaca pe deplin, sunt convinsa.
Hannen, te-a lasat memoria? ai intrat pe topic hlizindu-te necontrolat la mesajele lui Greieras pe care ai balacarit-o cum ti-e felul. ca sa recunosti dupa aia, incoltita de casandra, ca nu stii nik despre arabia saudita. cand ti s-a inchis gura cu nestiinta, te-ai repezit sa emiti adevaruri supreme despre copiii americani si-ai sarit fiarta cand te-am tras de maneca ccc ca asa ceva nu se face - generalizari dupa show-ri teve la al jazeera. si tot tu cu nevricalele pana in tavan? mey, fata, de cate ori sa-ti reamintesc ca nu esti de capul tau pe dc si ca tu cu gasca ta chiar nu va puteti face mendrele de fiecare data cand va sculati nesatisfacute dupa experienta araba, sa dati pumni in stanga si in dreapta cui nu va canta in strune. pe langa ca e jalnic, io va zic si-un sa va fie rusine pentru prestatie, ca taman ce-ati mai facut inca o data Musulmania de ras.
Nu pot sa comentez decit atit: ESTI ABJECTA!!!! N-am crezut ca am sa ajung sa citesc astfel de cuvinte pe un forum despre copii si mai ales scrise de o femeie cu pretentii universitare!!! Dar ce ma mir, doar tu nu ai copii,putin iti pasa de cei din jurul tau, cu atit mai mult se pare ca nu ai cel mai elementar bun simt! Ma gindesc ce educatie vei da copiilor tai, daca vei avea, bineinteles, asta numai Cel de Sus stie ce ne este harazit fiecaruia! Rusine sa-ti fie!!! Nici macar nu astept vreun moderator sa te atentioneze, se stie ca tu ai un statut aparte pe forum, esti ca Hopa-Mitica!
Edit:
P.S. Inainte sa zici ca nu numai tu ai folosit limbaj neacademic (suna pompos, nu?) te sfatuiesc sa-ti citesti postarile anterioare...
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by yankquote:
hehehe, si s-au scos taratzele din meniu de la bodega Cocina si-am incalecat pe-o sha si v-am zis deja ca sunteti previzibili, ca nici macar nu v-am citit ultimele mesaje, doar nickurili, si tot stiu ca numai porckarii debitati. aveti grija de voi si luati-va medicamentele la timp. ca nu plec de tot,
God bless America.
Intelijenta interventie,parol.Sufera doar de lipsa de continut,ca de altfel toate "creatile" tale pe forumul asta.Oricum nu te mai obosi,ca nu asteptam din partea ta nimic interesant si inteligent.In afara de citeva jocuri de cuvinte puerile,nu te pricepi la mai mult.Bune si astea,e un pun inceput.quote:
..mai viu io pe post de shoc electric, asa ca, atentie la buhuhu.
Norocul tau ca america e pe 110V,la cit esti de "curentata" pe o tensiune europeana nu mai apucai sa vi pe post de buhuhu (da cine te-a pacalit ca esti vreo sperietoare?)
Life`s a bitch and then you die
Nu inteleg de ce simtiti nevoia sa va jigniti atat de mult.
Vorba americanului: "daca nu ai ceva bun de zis atunci mai bine taci"
Yank pe tine nu te tine nimeni fortat in America, (sper deosebire de Stefi3) daca nu iti place aici poti sa pleci.
"nu musca mana care te hraneste"
hannen spune:
Yank,eu am fost destul de clara cind am zis ca familia nu ar trebui sa se amestece sau sa o forteze in vreun fel.Sa-i explice ,sa-i arate ,sa o indrume ,dar nu sa-i impuna.
In rest ramai si tu la parerile tale,nu pot eu sa schimb mentalitati.
Conchita,debitezi numai prostii,se vede ca nu citesti mesajele ci doar nick-urile.asta e american,pe el
-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)
yank spune:
Da,e foarte curios ca inca e tolerata atitudinea asta de zbir pe care o afisaza.Nu o sufera nimeni,e lipsita de caracter,a si dat dovada de lipsa de caracter si tzatzisme si in trecut,se face mereu de kko dar obrazul gros e de nepenetrat.Pe mine sincer ma amuza,cunosc genul asta ferm convins ca e number one,ca le stie pe toate,ca e dreptatea intruchipata si e fara de pata.Oricum e tinta mistourilor de tot felul,singurele partizane pe care le are sint pe la ortodoxie.Deh,copilarie zdruncinata,repercursiuni tarzii,tratamente inutile...
Studi universitare??? ... that`s the good one
yank spune:
quote:
Originally posted by hannen
In rest ramai si tu la parerile tale,nu pot eu sa schimb mentalitati.
Eu nu am mentalitati,eu am pareri care se bazeaza pe experienta de viata.Cu toate ca sint evreu am avut multe contacte cu lumea araba,chiar daca ti se pare paradoxal.Cunosc in amanunt stilul de viata din tarile islamice,si cum se pune problema in asfel de cazuri
hannen spune:
Yank,eu nu neg ca ai experienta si nu neg ca din nefericire sunt si astfel de cazuri,poate prea multe.Dar in toate este vorba de mentalitate ,de traditie asa mai trasa de par nicidecum de religie.
Islamul chiar nu are nici o vina in tot ceea ce este deviant si daca e sa luam la bani marunti toate religiile monoteiste nici una nu sta grozav la capitolul asta,nu sunt diferente.Nu e corect sa blamam o religie pt. ceea ce fac adeptii ei,nu mi se pare corect.
Ceea ce este deranjant sunt generalizarile si parerile astea de "eu stiu tot si nu exista alt adevar decit ceea ce stiu eu".
Dar nu-i locul si timpul sa ne lansam in discutii teologice ,nici n-ar dura prea mult un astfel de subiect
-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)