TERORISM RELIGIOS?????

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

quote:
Originally posted by greieras
. Faza dura e ca desi va stricati de ras inca nu ati venit cu nici un raspuns concret, si nici nu m-ati contrazis.

poze

Nici ele nu stiu exact .E mai usor sa jignesti decit sa vorbesti concret si la obiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

mai, fetelor se vede ca plictiseala duce la sterss mare..

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by KSorana

quote:
Originally posted by greieras
. Faza dura e ca desi va stricati de ras inca nu ati venit cu nici un raspuns concret, si nici nu m-ati contrazis.

poze

Nici ele nu stiu exact .E mai usor sa jignesti decit sa vorbesti concret si la obiect.

Ei nu ma`nebuni si tu ce-ai scris concret si la subiect?
Sau ai simtit nevoia sa te bagi in seama?

-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)

Mergi la inceput

Eu nu sint " experta in tari arabe " ca tine .Deci nu am cum sa raspund la subiect.
Ma deranjeaza cind se vorbeste mult si ...
M-ai lasa-ne, ca ne obosesti.

P.S Nu stiu cit de adevarat sau nu este subiectul ,dar nici cu rautate nu ar trebui sa se raspunda.

Mergi la inceput

quote:

Eu nu sint " experta in tari arabe " ca tine .Deci nu am cum sa raspund la subiect.
Ma deranjeaza cind se vorbeste mult si ...
M-ai lasa-ne, ca ne obosesti.

P.S Nu stiu cit de adevarat sau nu este subiectul ,dar nici cu rautate nu ar trebui sa se raspunda.

Da` cum se face mai ca pe nici una nu va deranjeaza mesajele conchitei,sau toate ginditzi la fel?
Nu esti experta si atunci ce te deranjeaza?Ca n-am scris ce vroiai tu sa auzi ?Daca ai fi citit primul meu mesaj pe pagina asta ai fi vazut ca am rasouns exact la subiect,deci nu vad de ce a trebuit sa te evidentiezi.Lasa-ma tu ,ca te-ai bagat exact ca musca in ...ciorba

EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.

Mergi la inceput

Daca observai mai bine tu esti singura care s-a bagat cu capul in ...ciorba pentru ca din cite stiu eu nu am dat nici un nume .Deci nu era vorba numai despre tine.Insa esti singura care s-a simtit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanita spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by hannen
...nu or sa inteleaga niciodata ce isi doresc niste parinti musulmani pt. copiii lor.
Asa cum de ex. eu nu pot intelege copiii vedete de la 2-3 ani ,chinuiti ca vai de ei,mascati in ultimul hal,maturizati inainte de vreme, pe care-i vad pe la tv.prin america

ha, ce, cum, care e treaba, s-a trezit iar cineva vorbind in dodii? hannen, ce-ar fi sa te limitezi la comentarii bazate pe "destula ta experienta in tarile arabe" (scuze ca rad, dar suna tare promiscuu, ceva de genul gura pacatosului adevar graieste) si sa lasi copiii americanilor in pace ca nu au venit la usa ta sa-ti cerseasca baclavaizurile din budoar.

diferenta majora intre copiii americani si cei musulmani este ca aia musulmani cresc in cultul crimei si educati pentru a deveni ucigasi in numele lui allah. dar ca sa afli asta, tre sa schimbi postul de pe al jazeera, daca tot te limitezi la cultura de televizor. si daca o sa ajungi vreodata la nivelul in care sa mai si pui mana pe o carte de istorie, te va lua cu junghiuri pe la constiinta ca habar nu ai ce se intampla in arabia saudita si totusi nu te abtii sa vorbesti despre ceva ce nu cunosti si sa iti bati joc de cei care iti dau clasa. tipic, dealtfel.

vezi ca iar viu daca te mai auz ca bati campii despre americani, asa ca ai grija.

Nu stiu cum ti se permite sa folosesti un asemenea limbaj pe forum. Majoritatea postarilor tale sunt "de tabla" si scot in evidenta o josnicie dusa la extrem. Oare de ce te crezi atat de curata? Cum iti permiti sa folosesti aceste cuvinte grele la adresa unor oameni.
Ar fi interesant sa stim cum te-ai simti intr-un topic in care ai fi intrebata tot la doua postari :" Te satisface grandfatherul-ul ala" sau "Nu i se moaie" si de ce nu, "Iti place plastilina?"

Sa-ti fie rusine, soarele a apus demult pe strada ta si tot nu vrei sa recunosti. "Spovedania" ta e doar o chestiune de timp.

Mergi la inceput

Daca cumva memoria iti joaca feste iti amintesc eu de ce m-am simtit.
Cit despre restul ,incluzind faza cu jignitul ,ai dreptate nu stiu exact la cine te-ai referit

Edit:ca sa specific ca remarca ta pe care eu am bolduit-o era adresata direct lui greieras care afirma ca noi ,cele care ne tavaleam de ris n-am adus dovezi "palpabile",cu alte cuvinte ca nu eram in acord cu informatiile aflate la discretie pe net.

quote:

Nici ele nu stiu exact.E mai usor sa jignesti decit sa vorbesti concret si la obiect.

Si hai ca am obosit eu ,sa vorbesc cu surzii.Paaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanita spune:

quote:
Originally posted by hannenSi hai ca am obosit eu ,sa vorbesc cu surzii.Paaaa

Si eu care credeam ca doar conchita nu e inebunita dupa hitul ala de la Holograf: "Stai in poala mea!".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ups, deci ramane cum am stabilit, ca "experienta multa in tarile musulmane" s-a consumat de fapt in ferentari. Tanita, bine ai venit si tu in poala regulamentului, singurul menit sa te satisfaca pe deplin, sunt convinsa.

Hannen, te-a lasat memoria? ai intrat pe topic hlizindu-te necontrolat la mesajele lui Greieras pe care ai balacarit-o cum ti-e felul. ca sa recunosti dupa aia, incoltita de casandra, ca nu stii nik despre arabia saudita. cand ti s-a inchis gura cu nestiinta, te-ai repezit sa emiti adevaruri supreme despre copiii americani si-ai sarit fiarta cand te-am tras de maneca ccc ca asa ceva nu se face - generalizari dupa show-ri teve la al jazeera. si tot tu cu nevricalele pana in tavan? mey, fata, de cate ori sa-ti reamintesc ca nu esti de capul tau pe dc si ca tu cu gasca ta chiar nu va puteti face mendrele de fiecare data cand va sculati nesatisfacute dupa experienta araba, sa dati pumni in stanga si in dreapta cui nu va canta in strune. pe langa ca e jalnic, io va zic si-un sa va fie rusine pentru prestatie, ca taman ce-ati mai facut inca o data Musulmania de ras.

Mergi la inceput