Mamici din Arad...???(44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dita spune:

Ceau fetelor!
Multumesc frumos pt. urarile facute sotului meu. Felicitari tuturor gravidutelor, ma bucur pt.voi. Din pacate la mine bebe se lasa asteptat, poate voi face o laparoscopie, sa vedem ce se-ntampla.
Intre timp ne stresam cu casa, mai ales Eugen. In decembrie am terminat fundatia acum am inceput cu utilitatile: canalizarea, curentul si bineinteles cu multi nervi, ca altfel nu se poate.
Va doresc un weekend placut, cu vreme buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Dita ma bucur ca mai dai si tu cate un semn de viata....rar ce-i drept....dar tot mai mult decat nimic!
Imi pare rau ca bb se lasa asteptat, si sper totusi sa nu fie probleme prea mari....te asteptam cu vestea cea buna!
Si spor la ridicat casa!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Na hai sa va povestesc...Noi eram deja in parc la nisip si apare o ceta de mamici + pitici, m-am bucurat pt ca avea Melania companie numai ca mi-a atras atentia una dintre mamici care era gravida si semana cu cineva(nu stiam atunci repede , ce si cum).Cand am auzit ca pe zmeu il cheama Vlad , mi-a picat fisa si am studiat-o mai bine pe Diana.M-am apropiat de ea si i-am spus ca eu sunt Nico si zana e Melania .Diana foarte draguta a trecut si ea la prezentari:" Diana si el e Vlad ".Aha ...zic eu , pai de forum ai auzit ? zice Diana , nu mi-am dat seama..... Gata povestea.

Flavia asta-i inceputul....sa vezi cand mai ai carucior+geanta+poseta+sticluta cu apa/ceai/ si ce se mai poate , incepi ca si babele si-ti faci listute cu inventar.... .

Ioana ce se mai intampla in burtica ta ???

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Miscari de trupe , Nico, asta se mai intampla....ieri nu l-am mai simtit pe ingeras dar azi l-am simtit iarasi....!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Ce vreme nasoala e afara!

Ioana ai fost la Teba, ai gasit ceva pentru Alesio?
Eu abia astept sa stiu ce e bb ca sa incep sa cumpar hainute.

Dita, bine ai revenit! Mai intra si tu sa ne mai dai un semn de viata din cand in cand. Iti doresc sa vina bb cat mai repede.

Nico, s-au inteles copiii, Melania cu Vladut?

Flavia, week-end placut!

Fetelor, de cateva zile il simt pe bb forte bine si in mod constant, e super! Pana acum era mai rar si foarte putin.

Alina (16+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

, are dreptate Nico, iaca cu neuronul meu de sarcina injumatatit intre mine si Timea nu m-am prins ce sa da asta asa pe langa mine? Pruncii s-au inteles bine, zic eu, oricum erau buluc in parc la ora aia si nu se plictiseau. Melania e o draguta si o finuta, asa ca nu aveau cum sa nu se inteleaga...

La multi ani Raul! Clau sa-ti traiasca flacaul!

Am fost azi la Timisoara (din nou) si l-am dus pe Vladut in parcul botanic. S-a miscat in continuu, asa ca la 2 cand am ajuns la ai mei nici mancare n-a vrut, somn direct...

La Teba baga marfa cand au chef. Si nu baga mult odata, cate ceva pe ici pe colo. Dar intr-adevar lunea ii mai mare inghesuiala.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (32+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

LA MULTI ANI RAUL!!!!!

Sa cresti mare, sa fii sanatos, cuminte, ascultator(cat se poate), si sa ii bucuri mereu pe parintii tai!
Clau sa va traiasca puiul!

Alinush nu am apucat sa mergem ieri in Teba ca s-a trezit goanga la 5:30(culcat de la 1:30)!....poate apucam azi....!

Diana fain ca v-ati intalnit cu Nico in parc....acum mai aveti o partenera de joaca dc se intelege bine Vladut cu Melania!

Aveti grija fetelor ca azi e 1 APRILIE!!!!Nu va lasati pacalite(ca pe mine 100% ma pacaleste Ovi ca asa patesc in fiecare an)!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

LA MULTI ANI RAUL!

Clau, sa va traiasca printisorul si sa va bucurati de el.
Cat mai repede sa-i faceti o surioara!

Alina (16+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

la multi ani Raul!\sa cresti mare si santos si spune la mami si la tati sa iti faca o surioara sau fratior.
Nu imi merg imoticoanele din cauza de mozilla

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani , Raul! Sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor!

Pupici,
Cristina si gemenutele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput