Mamici din Arad...???(44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, imi pare rau de Alesio, saracutul!
Pentru copilasi mai mici erau hainute, dar pentru 3-4 ani nu era. Pentru fetite erau foarte multe si foarte frumoase si pentru bblasi erau foarte multe.
Nu stiu nici eu cand baga marfa, probabil dimineata.

Alina (16+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, pupici lui Alesio, sa se faca bine saracutul!
Cred ca lunea baga marfa. Lunea trecuta au bagat, si vad ca si lunea asta le fel, daca atunci s-a imbulzit lumea.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi, Alinush ca va ganditi la piticotul meu....eu sunt tare necajita....iar el taaaaaaare marait!
Noa deci noi mergem la spartul targului la Teba ca mergem maine....tot gasim niste pijamale pentru goanga!

Noapte buna fetelor!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana multi pt pitic si sa-i treaca repede ca s-a facut vreme buna ! Cred ca la Teba luni baga marfa.

Fetele m-am intalnit cu Diana in parc ,ha-ha... sa ne vezi

Gabi si eu zic ce e o prostie faza cu in ce parte misca prima data .Ce mai face Cristina , tot cu "gredina" sa munceste ?poate ma intalnesc si cu tine la ea acasa odata cand se face DEFINITIV vreme buna.Mai esti racita ?

Alina cred ca pijamale gasesti in orice zi te duci, pt ca pana acum au fost pantaloni de treining si solexuri, acum am observat si eu ca pijamale baga , pt toate varstele si halate de baie. Cat despre cadou la 4 ani,habar nu am !

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Neata fetelor!

Nico pai ne lasi asa in are?Ia explica cum a fost intalnirea cu Diana sa ne distram si noi!

Nicicum nu ajungem luni in Teba asa ca mergem azi....ca azi e Ovi in Arad...

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nico, nu mi-a zis nimic Cristina de "gredina "ei, ca nu am stat foarte mult. poate ne intalnim o data pe acolo.
cred ca trebuie sa trec la garderoba de gravida, ca deja imi provoaca stare nervoasa blugii de pe mine, ca ma deranjeaza la burta cand stau jos.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mercedes, eu nu cunosc dermatolog, dar in 10 merg la Szeged la ginecolog si daca vrei eu intreb daca poate sa imi recomande un dr dermatolog si iti scriu PM.

Pana acum e frumos dar o sa si ploua azi, cel putin asa zice net-ul si pana acum a avut dreptate. Imi place pagina asta de vreme ca se schimba pe masura ce se schimba vremea afara. De ex daca acum e soare arata soare si daca ploua in scurt timp scrie ca ploua, deci e foarte bine actualizat.

Ioana, voi tot din una in alta sunteti de ceva timp. Sa se faca bine gombotzu tau.

Pentru ca eu nu intru maine urez de pe acum:

RAUL

Sa cresti mare si sa o faci pe mami sa fie mereu mandra de tine.
Clau, sa te bucuri mereu de copilasul tau.

Ieri am fost si eu la plimbari si mi-am cumparat un maieu pt vara care merge la burtica, nu e special pt gravi, dar croiul merge perfect. Mi-am mai pus si o bluza cu maneca lunga, dar subtire, tot model bun pentru burtici, dar abia maine merg sa o platesc ca se pare ca am pierdut niste bani la farmacie .

Trebuie sa ajung si eu la Teba, dar nu stiu cand. Pana la cate e deschis?

Va pup.

17+

Mergi la inceput

Flavia lasa ca ne facem noi bine .....
Deja sunt mai optimista ca dupa nici 2 zile de tratament e muuuuult mai bine Alesio....nici nu mai tuseste asa mult, mucii au disparut aproape de tot, iar la diaree mi s-a confirmat banuiala: era de la canin!A iesit azi ultimul canin.....banuiam ca de la el face diaree dar n-am fost sigura fiindca nu era deloc inflamata gingia, deloc modificata.....oricum ma bucur ca am avut dreptate!
Cum adica ai pierdut banii la farmacie?I-ai scapat?....nashpa treaba!

Fetelor pe unde umblati?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana am fost la farmacie sa iau ceva si a costa vreo 70 si ceva de mii si eu i-am dat 500.000. Dupa ce i-am dat m-a intrebat daca nu am marunti ca nu are sa-mi dea rest si eu am tot cautat sa gasesc atatia marunti si pana la urma am gasit. Problema e ca nu am mai luat cei 500 inapoi, de bleaga ce sunt, ca am tot intrebat de medicamentul respectiv cate ceva. Si ieri m-am trezit ca nu mai am banii si nu am mai putut sa merg inapoi. Daca ma trezeam atunci mergeam, dar asa ..... Asta pt ca sunt mereu aiurita.

Fetelor va doresc un sfarsit de saptamana placut.
Potrivit sursei mele (internetul) vremea va fi frumoasa maine si poimaine, doar ca duminica sunt posibile ploi mai spre seara.

Clau, distractie placuta ca banui ca beti avea musafiri de ziua lui Raul.

Mergi la inceput

Flavia ce sa zic....ghinionul tau si norocul farmacistei....!Altadata o sa fii mai pe faza...
Hai da-mi si mie adresa aia de pe net unde te tot uitu tu la vreme ca m-ai facut curioasa!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput