Mamici din Arad...???(44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Alina la mine a miscat prima data in partea dreapta si la eco se vede ca e baiat si mie tot asa mi-a spus cineva ca daca misca in stanga e baiat iar daca misca in dreapta e fata si eram si eu curioasa .Dar cine stie poate o sa am surprize , o fi dat eco eroare

ILDI 34 + DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina hai sa-i" feliem " pe Dragos cu Melania !(vis-a-vis de culcat si trezit) si "baietelul" meu a miscat prima data in stanga !!!!

Ioana pt catastif .Imi place de tine, citez : se culca si se trezeste cand vor muschii lui , dar de regula.."

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ceau fetelor,

Eu nu prea am chef de nimic, chiar daca afara e vreme buna.

Bb meu inca nu a miscat, sau cel putin nu am sesizat eu. Abia astept sa merg in 10 in Ungaria poate vedem ce e. Problema e ca inca nu am cu cine sa merg.

Ioana, vezi ca azi e soare ... ti-am spus eu. Dar maine iar ploua.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

No ceau fetelor!

Eu pana la ora asta n-am avut net!!

Alinush pe mine ma enerveaza de-a dreptul babismele!

Flavia ai avut dreptate cu vremea....nashpa treaba!

Restul fetelor ce mai faceti?Mai ziceti si voi ceva!!!!

Eu sunt necajita ca are gombotzu bronsita(am fost ieri seara la pediatru)!Asa ca ii dau tratament....mai nashpa e ca-mi face si diaree....asa ca-i bietul si la regim!
Sper sa-i treaca repede!
Si ieri seara cred ca l-am simtit pe bb mic!Acum mai astept sa ma conving!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am postat si la prieteni din timisoara postez si aici sper sa nu fie cu suparare
Fetele in primul rand imi cer scuze ca intru la voi si in al doilea rand vreau sa va intreb daca cumva cunosteti vre-un medic dermatolog din Szeged?
De fapt sa ma prezint sunt mercedes am doi copilasi Cristian care are aproape 7 ani si Bianca aproape zece luni.
Am mai scris pe forum anul trecut de problema noastra a micutei noastre care are un hemangiom cavernos si vreau neaparat sa fie consultata de cineva din afara
In Oradea mi s a spus sa stau linistita dar daca totusi vreau se poate rezolva prin intermediul laserului la Bucuresti, Szeged sau Debrecen
Va multumesc de pe acum

Mergi la inceput

Mercedes imi pare rau ca nu te pot ajuta, insa nu cunosc nici un medic in afara....poate stiu celelalte fete...
Multa sanatate micutei tale!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Mercedes ,nu promit ,dar incerc sa aflu !

fetele maine nu va fi la fel de FRUMOS ?????

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina , ce coincidenta! si eu ieri am aflat de chestia cu "in ce parte misca bebe"( Nico ,de la cristina Laza, ca am fost ieri pe la ea). Nu vad deloc legatura logica cu sexul copilului
La mine misca in dreapta. Il simt de vreo 2 saptamani, acum din ce in e mai mult. E asa faina senzatia, mi-a fost dor.
Mercedes, nu cunosc dermatog la Szeged, numai oftalmolog.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Azi am fost la cumparaturi, i-am cumparat la Dragos o gramada de hainute de ziua lui si de iepuras. Saptamana trecuta am fost la Teba acolo unde sunt reduceri si nu am gasit nimic pentru 4 ani, probabil trec foarte repede, de fapt am gasit pijamale, i-am luat 3. Mi-a zis o colega ca e multa lume cand baga marfa.
Am gasit un magazin pentru copii pe Eminescu, tot pe partea cu magazinul Teba, dar mai in fata cum mergi spre Politie. Tabita se cheama magazinul si au hainute din Italia de foarte buna calitate.
Fetelor, dati-mi ceva idei ce sa-i cumpar de ziua lui, ma refer la jucarii, habar n-am.
M-am plimbat un pic pe centru ca a fost vreme fain, am intrat la Mc si am mancat o inghetata si am venit franta acasa.

Mercedes, imi pare rau ca nu pot sa te ajut, nici eu nu cunosc dermatolog in Ungaria.

Gabi,ha-ha!

Ioana, cum e Alesio?

Nico, Ildi, deci la voi nu s-a potrivit cu miscatul!

Alina (16+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Alinush am inceput tratamentul la Alesio ca are bronsita+amigdalita acuta+diaree!
Da' de unde stim noi cand baga marfa in Teba???

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput