Mamici din Arad...???(44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nico noi mergem in parcul copiilor duminica, iar in rest in curtea unei bisericute de aici de langa bloc. Si acolo poate fugi piticul fara probleme!
Hai zi-mi te rog ce trebuia sa vad si n-am vazut?Ceva de actualizat in listuta?Dc da zi-mi si ce trebuia sa actualizez(sau sa adaug)!
Si serios: eu nu sunt deloc, dar deloc curioasa ce e bb!Vreau si ma rog doar sa fie normal si sanatos!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salutare!
Am niste dureri de cap, de imi vine sa imi iau campii. De o saptamana m-am last de cafea de tot, ca mai beam din cand in cand cate un pic cu lapte. Si cand ma mai lua cate o migrena ma tratam cu juma de ceasca de cafea. Acum stau si sufar.
Alina, gatul mi-a trecut in doua zile, mai sunt putin ragusita. Poate si de inghetata, ca nu ma pot abtine.
Tudor, ma inebuneste cu teatru de papusi. Toata ziua dam reprezentatii acasa. Trebuie sa ma duc si eu cu el pe "scena", eu sa cant la chitara si el manuieste o jucarie.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi teatru de papusi zici? Cred ca e un scump Tudor!
Imi pare rau ca te doare capul....nu ai tensiunea mica?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, ultima data cand mi-am luat tensiunea era buna.
Acum nu ma mai oare , am vb pe yahoo cu o prietena si m-am mai deconectat.
Ce fain de voi cele care vi-ati vazut puiutii la eco. Deabia astept si eu pna in 12. Nu stiu cum am socotit sapt trecuta, ca mi-at dat 2 saptamani pana in 12, ca de miine sunt 2 sapt pana in 12... asa ca o sa am 18 sapt si 5 zile cand o sa merg si eu la eco. Eu sincera sa fiu, sunt foarte curioasa ce o sa fie!
Ioana, Nico, vi-am vazut pozele.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Am fost la inmormantare la tatal prietenei noastre de la Cicir si cand am ajuns m-am pus direct in pat sa ma culc. Aveam si eu o durere de cap groaznica, cred ca de la vant, la cimitir a batut foarte tare vantul.
Vad ca si voi sunteti cu dureri de cap. Eu ma tratez cu Algocalmin.

Nico, si eu VREAU sa stiu ce e bb, dar nu s-a vazut aseara, poate data viitoare. Nu stiu de ce eu m-am obisnuit cu ideea ca e baiat, am avut asa o presimtire demult, dar nu zic ca n-as vrea sa fie fata.

LA MULTI ANI EUGEN!
Dita, ce mai faci, mai da un semn de viata. Sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!

Alina (16+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Hai mai fetele cu dureri de cap...daca va trece cu cafea beti putina ca nu are nimic ...cu astenia asta de primavara mai ii invigorati si pe Bblasi !eu am baut si cu si fara cofeina pana la sfarsit.

Ioana era de actualizat in lista cu datele de nastere, ziceam sa ma treci si pe mine in dreptul sotului tau : 02.03.1975 . Ioana unde e curtea bisericutei ?in Vlaicu sau Micalaca ?

Alina si eu am avut o presimtire...mai bine zis convingere ca e BAIAT si EXACT asa a si fost [:-)))

Maaaaaaaaaaiii voi cum va descurcati cu schimbarea orei si culcarea copiilor???? eu nu pot sa o culc si dimineata sa o trezesc, o apuca 10 dimineata in PAT !!!

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com /cofratu

Mergi la inceput

Neata fetelor!

Nico imediat actualizez!
Biserica cu pricina e in Vlaicu(noi in Vlaicu stam)!
Al meu bazuc se culca si se trezeste cand vor "muschii lui", dar de regula la 10:30 adoarme iar la 8-8:30 e sus....

Gabi lasa ca macar se va vedea sigur ce e bb!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
Azi m-a intrebat farmacista de la noi in ce parte am simtit ca misca bb si i-am zis ca in stanga, mi-a zis ca atunci e baiat, zicea ca daca misca prima data in stanga e baiat si in dreapta e fata.
Ce curioasa sunt!!!

No, suna cineva, vin mai tarziu!

pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Alinush tu crezi in "babisme" din astea?Eu clar nu cred...!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Abia l-am culcat pe Dragos, seara nu mai are somn si dimineata ne trezim greu.

Ioana, nu cred in babisme, dar ma distreaza ca fiecare zice daca faci asa va fi baiat sau daca faci invers va fi fata...
Bineinteles ca n-ai cum sa stii ce va fi.

Ce liniste a fost pe aici azi!
Merg si eu la culcare, ne vedem maine!

pozici
poze gradinita

Mergi la inceput