Hepatita C

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica,scuze..nu am mai intrat aici de multisor..Eu nu am facut decat 1 punctie..nu stiu de cate ori ai voie,ma gandesc ca nu-i OK sa faci la nesfarsit..totusi iti recolteaza din ficat proba.Drept urmare dupa punctie am facut si o eco la ficat,probabil sa vada ca totu-i OK.Sotul meu are si el Hep.C.la vremea respectiva locuia in Pitesti,buletin de Pitesti..dosarul l-a facut in Bucuresti.dar a fost aprobat de casa de sanatate Arges,injectiile le lua tot de acolo.veniti la "Matei Bals",langa Spit.Colentina.Luati trimitere de la med.de familie.Poti sa-ti dsau numele dt.cu care m-am tratat eu..si inca mai merg la el cel putin 1 data pe an(pe PM)
Recunosc ca nu am luat decat 1 singura data ceva ptr.protectia ficatului,Liv52 si atunci ptr.ca bagasem in mine 1 tona de medicamente,fiind fff bolnava.In rest,nimic.In schimb nu beau alcool DELOC(asta e ff important,vb doctorului meu,alcoolul e moarte curata ptr.ficat,chiar si sanatos).De mancat..incerc sa mananc lucruri usoare,asta nu insemna ca nu mai mananc uneori carne de porc,carnaciori sau fast-food.
bafta multa..daca mai ai intrebari,da-mi mesaj pe PM.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Andrea,dinou mii de multumiri si scuze ca am uitat sa-ti spun la ce subiect ca de 2 zile de gindul ei sunt tare pierduta.
Poate sapt viitoare sau mai repede vorbesc cu ea si o sa-i spun tot ce mi-ai scris si daca nu se rezolva cu dosarul sa faca cum mi-ai spus mie.
Am vazut pozele cu Maria,care seamna perfect cu tine,e o draguta de fetita.Numai bine si sanatate !
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

monica, pe sora ta o va indruma medicul care se ocupa de ea, el ii va pune la dispozitie o serie de hirtii care sa o informeze despre tratamentul cu interferon. asa cum ziceau si fetele, in afara de interferon nu exista tratament (si nici vaccin) contra acestui virus regimul alimentar trebuie sa fie unul strict, fara alcool si`n general orice tratament pe care vrea sa-l urmeze trebuie sa vada daca este sau nu indicat pentru hepatita c. fiind o persoana tinara este un atu pentru ea. sanatate multa!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Si dr Pop Ovidiu stiu ca are cazuri rezolvate..suna la 598445 cu peefix de cluj 0264. Si spune-i ca esti din partea mea.

Mergi la inceput

fetelor dragi,va multumesc foarte mult o sa-i spun cind pot lua legatura cu ea pt. ca ieri a facut a doua punctie pt dosar,poate asa se va indura sa-i faca ce trebuie{asa cum v-am zis bani peste bani da-ti la toti}ca sa se rezolve,e ceva de necrezut la oameni care sufera de aceasta problema.Sunt foarte gindita azi ca nu am reusit sa vorbesc cu ea ,oare ce a facut la spital,ce ia zis?
Va doresc un week-end placut si sanatate multa!
,MONI

Mergi la inceput

Andrea,te rog mult sa-mi spui unde ai gasit LIV52 si cit ar costa in ROM.Ma intrebat :cit timp ai luat acest LIV si daca ai mai luat si alte medicamente pe linga el.
M-am uitat aici si costa 33$-180 de pastile
Tu ce mai faci cum te mai simti?
TeMONI

Mergi la inceput

Cornelia,iti multumesc mult pt. raspuns ,i-am trimis un e-mail si sper sa-mi scrie toate analizele de la ce mai intrebat.Stiu ca a facut toate .
multa sanatate.
MONICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica,Liv52 se gaseste in toate farmaciile....eu am luat sirop,nu pastile.si parca nu era asa scump..banuiesc ca nu exista 2 medicamente LIV 52 pe piata...
Am luat f.putin,ti-am zis,eu una ma simt bine.Numai cand am facut un tratament cu antibiotice am folosit.
Sanatate multa!
PS..multumesc de cuvintele frumoase ref.la minunea mea Maria.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

aveti grija cu LIv 52 ca nu la toata lumea prieste.
cele mai bune sunt esentialele.
intr-adevar numai Interferonul te poate scapa de virus si chiar asa nu se stie daca de tot.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Andrea ,iti multumesc mult o sa-i spun dar acum asteapta sa se trimita dosarul pe care la facut a doua ora ,spera tot timpul sa primeasca interferon ,a umblat destul pe la ei si ia platit ca nici nu mai stie saraca de ea ce sa mai faca .Ea mi-a zis ca va dura 6 luni ,pt asta v-am intrebat de Liv 52,ca poate iar prinde bine pt .eliminarea toxinelor ,eu asa am inteles despre acest produs.Aici am gasit pastile ,nu sirop si am vazut ca este si in Romania.
Ramonika,iti mmultumesc foarte mult ,inseamna ca si tu stii ce ar trebuii sa mai faca sau ce sa ia.Stiu ca rezultatul analizelor o sa-l primeasca luni.
Sanatate multa si numai bine.
MONICA

Mergi la inceput