Hepatita C
Raspunsuri - Pagina 4
chivutamonica spune:
HEPATITA CRONICA VIRALA C ;ISHAK ;A3;B2;C2;D3; SCOR NECRO;INFLAMATOR=10;F4 METAVIR;A2F3] ASTEA SINT REZULTATELE LA ANALIZA
Fetelor ce zice-ti de analizele astea?
,MONICA
andreap spune:
Imi pare extrem de rau..dar au trecut ceva ani din 2001...nu mai stiu ce scor aveam eu.daca gasesc in seara asta analizele de atunci,ma uit si maine iti spun.Sorry![]()
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
chivutamonica spune:
Andrea,eu n-am inteles aproape nimic din scrie acolo,poate o sa gasesti in sapt.asta si imi vei spune cind ai timp.Tank's
,MONICA
chivutamonica spune:
Andrea,unde esti,ca nu mai apari,sper sa fi bine?
Oare cit dureaza aprobarea unui dosar pt interferon,ca nu mai are rabdare si o inteleg dar ce pot face cum so ajut?
,MONI
andreap spune:
Monica,multumesc de intrebare,sunt bine.Din pacate eu m-am mutat si mai am inca lucruri prin cutii..dosarul nu-l gasesc,dar promit sa-l mai caut.Nici cat dureaza aprobarea nu stiu..imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.A trecut asa mult timp de atunci....
Mai da-mi mesaje sa nu uit sa mai caut dosarul ala.
Acum ma gandesc ca daca a depus in provincie dosarul poate e mai usor sa interveniti la cineva sa grabeasca lucrurile...in orasele mai mici tota lumea cunoaste pe toata lumea
Sanatate multa si speranta!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
chivutamonica spune:
Iti multumesc AndreaP, o sa-ti mai trimit cite un e-mail sper sa gasesti dosarul.
Week-end placut!
,MONI
ari spune:
Salutare,
Sper sa nu comit o neregula, dar as vrea sa va spun ca exista un forum romanesc despre hepatita C, cred ca ar fi util sa-l stii, chivutamonica, pentru verisoara ta. Este vorba de http://hepatita-c.gatworks.net
Doresc verisoarei tale curaj in lupta cu boala! si sa se faca bine!
Ari
chivutamonica spune:
ari,iti multumesc foarte mult ,am itrat chiar azi sa vad ce zice in acel forum.
,MONI
chivutamonica spune:
Oanap,ti-am scris un mesaj privat .
Tu ai auzit de formularul F112?
Sora mea nu reuseste sa obtina inteerferon si e caz de asa ceva.A dat pina acum 20 de milioane ca sa obtina si uite ca doctorii se joaca cu viata oamenilor.
Cei de facut?
,MONI
petre2007 spune:
salut, ma numesc petre. in urma unor analize am descoperit k am hepatita C as dori mai multe detalii despre acest virus. va multumesc