o poveste care poate schimba viata unei fetite

o poveste care poate schimba viata unei fetite | Autor: fairy_adina

Link direct la acest mesaj

Sper sa va placa .. daca asteptati mai mult se incarca si sunetul. Este o poveste frumoasa , adaptata in versuri de mine pe muzica aranjata de sotul meu care sper sa va placa. Astept bineinteles parerile voastre .

Aceasta poveste este dedicata Mariei Ghinea o fetita cu autism care trebuie sa se intoarca "acasa"

www.vrajitorul-din-oz.cabanova.ro
www.vrajitorul-din-oz.sapte.ro (varianta integrala mai comprimata)

Va multumesc anticipat.

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Oanei ii place foarte mult nu a vrut sa se culce pana nu s-a terminat povestea. Va pricepeti!!!!! va multumim.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Noi avem DVD ul!!! E un film f frumos ptr copii si nu numai!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Intr-adevar frumos!

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

Va multumesc pentru aprecieri . Inima mea se umple de multa bucurie citindu-le . Am scris aceasta varianta a Vrajitorului acum 4 ani. Imediat dupa ce am fost ceruta in casatorie de sotul meu, cand eram gravida cu baietelul meu cel mare. Am facut adaptarea pentru o serbare la clasa a 4-a coregrafie pe care o aveam atunci. De atunci si pana acum am incercat sa public. Nu intelegeam de ce nu reusesc. Acum mi-am dat seama : Dumnezeu a oranduit altfel. Trebuia sa intalnesc aceasta fetita, care sa ma faca sa imi doresc sa o ofer tuturor copiilor gandindu-ma ca , mai tarziu acesti copii care o asculta acum vor intelege mai bine ce inseamna sa fii autist, si nu o vor marginaliza pe ea cand va fi mare.

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere

Mergi la inceput

multumiri celor care au considerat de cuviinta sa isi ofere ajutorul, si poentru toate incurajarile pe care mama fetitei, steffania (si ea membra DC) le-a primit prin e-mail .

Asteptam ca admin sa ii raspunda solicitarii de a face apel umanitar la forumul de umanitare. pentru despre copii

Mergi la inceput

M-am gandit adesea cum ar fi fost viata mea fara toti oamenii pe care i-am intalnit? Si mi-am dat seama ca nu as fi putut sa ma dispensez de nici unul dintre ei .. fiecare cu bunele sau cu "relele" lui condusi parca de o forta a destinului au initiat de fiecare data "binele" . Asta ma face sa ma intreb nu cumva raul nu exista?

De ce va spun asta? Pentru ca pe forumul de umanitare a aparut subiectul pe care l-am deschis oarecum timida .. si mi-am dat seama dupa aceea ca de fapt DC face atat de mult parte din viata mea incat .... nu as putea niciodata sa uit ca a existat.

Acest "lux" al internetului imi ofera libertatea spirituala de a ma manifesta .. ceea ce pentru mine este echivalentul LIBERTATII. Inlantuirile de evenimente nu mai sunt aleatorii ci parca mereu dictate de o inteligenta superioara pe care mie imi place sa o chem Dumnezeu.

pupici pentru mamici

www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Minunat!

Nana Motoc

Mergi la inceput

De obicei primesc cate 10-14 emailuri. Ziua de 29 martie insa a fost mai speciala. In primul rand pentru ca am dormit si eu .. vreo 6 ore continuu ca m-a lasat bb mic. Cand am deschis calculatorul erau doar doua mesaje: primul in care mi se povestea cum una din prietenele mele virtuale ramasese fara calculator (situatia fiind mult mai tragica decat pare la prima vedere - nu intru in detalii) . Celalalt in care o alta prietena virtuala imi dadea link catre subiectul de pe Despre Copii cu proiectul pentru copiii saraci. unde era un alt link catre un forum unde se putea aplica pentru un calculator gen pentium 2 pentru copiii saraci dar f buni la invatatura. Bineinteles ca am cerut ajutorul pentru ea. Si uite cum , Despre copii a reusit sa ma ajute sa ajut la randul meu. Puterea cuvantului, a informatiei....

Facand toate aceste demersuri... ma gandeam ca Dumnezeu nu vorbeste cu cuvinte .. si cu fapte - intamplari legate atat de miraculos si neasteptat intre ele , incat se simte ca cineva le-a aranjat asa...

www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

'niciodata nu e prea tarziu"

Mergi la inceput

Azi ma gandeam ca de fapt Dorothy nu a plecat niciodata de acasa... ci a ramas pe loc . In lumea reala ea a suferit probabil un soc de la sperietura adormind. In lumea imaginara insa a trait experiente atat de "reale" incat au transformat si mediul. Mi-ar place sa cred ca si maria (mariuca - asa o alinta parintii) va gasi o cale de a comunica.

Calea aceea galbena este de fapt drumul care duce spre noi insine. Acolo unde gasim resursele pentru a fi mai buni, mai inteligenti, mai curajosi.

Si cand scriu imi mai aduc aminte de ceva : tot pe DC am gasit un subiect despre masaru Emoto- si cristalele lui de apa - si despre filmul What the Bleep Do we Know - din nou o interventie asupra vietii unui om(a mea) - si a altor mii de oameni care citesc forumul acesta.

Mergi la inceput