o poveste care poate schimba viata unei fetite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

fetita steffaniei17, careia i-am dedicat aceasta poveste a inceput sa zica "sus" .

O veste buna in ajun de Paste

Am facut pentru baietelul meu o carte electronica din toate pozele cu vrajitorul din oz pe care le-am gasit pe internet. Sper sa le placa si copiilor vostri : www.vrajitorul-din-oz.sapte.ro/ si apasati sus pe fotografia aceea mica
Paste fericit si luminos!

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Mergi la inceput

Am facut pentru baietelul meu o carte electronica din toate pozele cu vrajitorul din oz pe care le-am gasit pe internet. Sper sa le placa si copiilor vostri : www.vrajitorul-din-oz.sapte.ro/vrajitoruldinozpoze.rar

Paste fericit si luminos!

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steffania17 spune:

Intr-adevar pozele sunt deosebite...
Ii multumesc Adinei pentru cantecele...sunt foarte utile...Maria a inceput sa zica "sus","jos"...nu executa inca corect miscarile...dar ne straduim...
Speram sa avem in curand cat mai multe cuvinte noi

steff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

fairy_adina
cand am deschis subiectul despre masaru emoto nu mi-am imaginat ca va ajunge sa influenteze viata atator oameni, asa cum a influentat-o pe a mea.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Nimic nu este intamplator....

Mergi la inceput