Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

M-am uitat la pozele de la intalnire, foarte frumoase poze. Imi pare rau ca nu am putut ajunge astazi dar lasa ca mai organizam mai des iesire si vorba Anyei simple, vara vine si mergem la terasa cu copii cu tot.

Eu astept pozele de la Valen si Anya20 ca numai ele erau posesoare de aparat foto, noi am venit cu mainile in buzunar ca sa nu zic n alta parte.

Mai lucrez 3 randuri si ma duc la culcare!
Noapte buna fetelor!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

no stiti ceva?mie nu-mi place sa dansez singura,asa ca ma duc la culcare.

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salut fetelor

acuma am terminat si noi masa ,a bucatarit sotul paste ,super bune cu un pahar de vin au mers de am burta ca un cimpoi (vorba lui Cuscra,lasa cuscra sa iti fie de bine )

Jadi da intreadevar miros foarte bine produsele ,vad ca ti_a explicat Kid cum se face masajul,felicitari pt dintisor lui Vladut si pupi de la noi

Irina super pozele ,mai vrem

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Diana ai dreptate este sambata seara si toata lumea sa retras la dodo

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna seara fetelor!!!!!!!!!
Multumim tutror pt urarile de pe 13 va pupicim

Maddy - nu am primit nici un mail,astept cu nerabdare....

Suntem fericiti....ne-a inmugurit gingia si se vede primul dintisor........suntem fff cuminti,nu avem febra....deocamdata...

Maine dimineata mergem la BBExpo.......
Ma intalnesc cu cineva???????????

Daca vedeti una putin ciufulita cu ochelari de vedere pe nas si cu o geaca scurta de piele neagra care are pa mana dreapta crucea Malteza pe fond alb.......sa stiti ca sunt eu CATUSH

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna seara si la multi ani bb-lusilor sarbatoriti azi !
Astazi eu am ´shoppingit´ la H & M si C & A si m-am intors cu toale pt. bb o gramada si pt. mine cu o pereche de blugi care nu-mi vine (urasc cabinele de proba). Asa ca acum am ´motivatie´sa continuu regimul de slabire.
V-am vazut pozele de la intalnire, sunteti toate foarte dragute.
Fabiano nu a facut febra mare dupa vaccinul de ieri, insa a fost cam suparat....si a dormit mult. Acum si-a revenit, e bine.
Bine ai venit, Iubibubi !
Daca nu mai ´valseaza´nimeni pe-aici, va spun si eu noapte buna !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna seara!

lasa Diana30 ca nu esti singura, uite ca am venit si eu.
Mai fetelor, frumoase foc sunteti, ce mai, am vazut ceva poze de la intilneala. Tare mi-ar fi placut sa va intilnesc si eu.
Anya20, B-irina-c, Vera, Karmenutza, miflore, dani_flor, locca, Mary ilie, Diana30 si tuturor care ne-au admiratmultumim. Sincer sunt citeva rochite asta si asta
care scrie pe eticheta ca sunt pina la 6 luni si asa fi vrut macar sa am ceva amintire cu ele, asa a luat fiinta albumul.

Marinela79eu stau pe Zamca cred ca sunt doar 15 min pina la Universitate mers lejer.
Mary Ilie foarte frumoase pozele cu Andrei, scumpel nevoie mare. un de la noi.
Sofia pozele nu sunt trucate. Maia sta in picioare dar e razamata de pat si daca va uitati bine la picioare se vede ca e gata gata sa se duca intr-o parte. adevaru e ca dupa fiecare poza o prindeam si o reasezam. Mama denaturata rau
Vrem si noi, nu in ultimul rind, sa uram celor sarbatoriti azi Iaris si Mihnea Luca LA MULTI ANI si cite un de la Maia. Sa cresteti mari si sanatosi si frumosi si barbatosi.

b_irina_c multumim tare mult de pozicile postate. Macar atit sa avem de la intilneala daca nu am avut cum veni si noi.

asa imi mai vine sa pling al meu sot a trebuit sa plece din nou in state pentru 3 luni. Daca am vrut casa noastra ia ca trebuie sa mai munceasca sa terminam de platit restu de bani. nu sunt foarte multi, dar nu avem de dat deacum 20 de ani la ei, doar 2500 de euro.
si imi este asa un dor de el....si imi lipseste cel mai mult seara cind merg sa ma culc.
ehehe trece timpul asta destul de repede, mai ales ca Maia are grija ca sa nu stau prea mult pe ginduri. Cred ca si ei ii este dor. NU mai soun de sot ca el in fiecare zi daca se poate ne-ar suna, dar vorbim pe mess si imi tot spune sa-i pup printesa din partea lui. Nu e mult si vine si Iunie cel cald.
no ca ma duc sa dorm si eu, e tirziu.
la toate si la toti.
ma bucur ca ati petrecut asa de bine, sa va fie de bine.

Simona, mama lu Maia (22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Buna noaptea la fete!
La multi ani Mihnea-Luca si lui Iaris de la Clara.

Sunt taaare suparata ca tot we mi-a fost compromis (sotul munceste, fratii + tata la Focsani, eu singura cu acasa), iar eu nu am reusit sa ajung la BE si nu cred ca ajung, desi am o lista luuunga cu achizitii obligatorii si o sa umblu capie prin tot orasul.

Fetele care ati fost la intalneli, ma bucur pentru voi si cu alta ocazie sper sa ma alatur.

Marlena, bun venit in clubul. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva.

Dupa ce ca nu servesc distractie la BE, joi sera a venit cineva in vizita cu copilul de 7 ani , care alta treaba nu a avut decat sa imi strice mie PC-ul.
Azi s-a indurat cineva de mine si l-a reparat, dar am de citit din urma si de vazut poze, deci va las ca am treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, cred ca am vazut-o pe Miruna la televizor, era intr-un carucior bleu si intindea mana spre camera, se poate?

Citesc si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Foarte frumoase pozele de la intalneala. Sper ca v-ati distrat copios . Poate ne vom intalni si noi cu voi
Marlena, pana la urma m-am obisnuit cu noua freza . Si la noi asa sunt preturile. Mult mai mari..... Ce te-a purtat doctora aia si 10 pic de vigantol??? Mie mi s-a parut mult 3 pic cum am primit noi, da-pai 10?!
Ioana, ai gasit scaun de la Maxi Cosi la 4 milioane? Am sa astept si eu expo la Cluj-poate gasesc si eu ceva mai ieftin.
Simona8004, intradevar super pozele si forta Maiei. Mie imi este frica sa o pun in picioare inca, ca am vazut un copil tare cracos (cracanat) din cauza ca a fost pus prea devreme sa se mearga, iar la fetite ar fi chiar urat sa aiba asa picioarele.
Iubibubi, bine ati venit !
Pitu si noi am avut probleme cu calculatorul. Tare rau a fost, dar intr-un fel a fost si bine. Am avut asa mult timp......
Carmi la ginerele Fabiano de la Petra (sunt pozele)...si la cuscra de la cuscra

Eu va pot spune ca saptamana asta a facut kk de 4 ori pe olita. Nu mai pun poze, ca o sa se zica ca noi l-am facut (kk) si am pozat-o pe Petra cu el

Si noi ne-am retras in dodo aseara (vorba lui nanadana) iar pe Petra am "trimis-o" la ea in camera. Dar nopatea a trebuit sa merg la ea si am luat-o in dormitor cu noi
Aseara trebuia sa merga Pepe sa se intalneasca cu niste prieteni la o bere, dar ............. Petra a facut o criza de plans, ca nu i-a mai trebuit la sotul meu sa iasa din casa, sa ma lase singura. Bravo Petra, asa trebuie sa fie o femeie

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput