Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Buna dimineata,mama ce nervi am avut aseara nu a mers netu.Am vizionat pozele de la intalneala,se vede ca v-ati distrat ,revin mai tarziuma striga pustiu......

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna dimineata!
Andrei a dat azi trezire la 7, trebuie sa-i explic baiatului cum e cu weekend-ul
azi am o groaza de treaba, ca ieri m-am distrat pe cinste. mie una mi-a placut si la BE si la resto, am mancat prea mult, traiasca papanasii ca tare buni au fost(eu am luat si la pachet).
noi la BE am luat-o de dimineata, la 9.30 eram acolo, asa ca n-am prins imbulzeala prea mare, am fost cu tot cu copil, dar ne-am descurcat. as mai da si azi o tura, da cine sa-mi faca treaba prin casa......
mi-am trimis sotul la Cora dupa cumparaturi, si eu in loc sabantui pe net
gata am fugit la treburi
sa aveti o duminica placuta!!!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Buna dimineata la fete!
Codruta, ai dreptate cu privire la timpul care se dilata cand nu net-ul prin casa.
Mary si eu am trimis sotul la Cora, iar eu am ramas acasa la smotru si bineinteles bantui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna mamici cu bebici, sa aveti o Duminica frumoasa !

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi: Stefan-Calin, Matei (bonaparte) si Anya-Ioana!, Sa fie sanatosi sa creasca mari si norocosi. . LA MULTI ANI si celor de ieri: Iaris Mihai si Mihnea Luca. Deh, eu nu prea reusesc sa intru in WE, simbata e practic imposibil.

Anya20 sa-ti traiasca printzesica Anya, sa iti aduca numai bucurii.
Iubibubi, bine ai venit la tastarintzeala.

Eu ieri am avut o zi depresiva, nu mi se intimpla prea des, habar nu am ce o fi fost ieri... dar stiu ca m-am certat in reprize cind cu sotzul cind cu fiica-mea mare . S-ar putea sa fie de la pirlita asta de vreme, toata saptamina trecuta a fulguit, saptamina asta se anunta ploi

Sa va fie de bine intilneala, faine pozicile.

Va citesc si eu si mai revin pe seara, pina atunci o zi suuuuper va doresc!

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

aaaaaa, am uitat... am si eu o intrebare.
Eu ii dau de vreo saptamina si fructele la diversificare, pina acuma banana cu mar. Maria nu e deloc constipata, deci mi-am permis. Evident banana se elimina printr-un dop verde
Stiti ceva de dureri de burta cauzate de ea, sau de la taria dopului? Ca tot de vreo saptamina mi-a bagat crize seara, urlete prin somn, vineri noapte chiar a urlat de la 3 la 4. Sotzul m-a boscorodit, ca ce ii dau sa manince . Si ieri am scos banana, am lasat doar restul si nu a mai facut dopul verde, dar nici crize nu a mai avut. Si a dormit de la 11 la 8 azi dimineata

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salutari fetelor

Se vede ca va-ti simtit bine ieri ,ca inca nu va-ti trezit
Noi azi am dormit pina la 9 ,a fost foarte cuminte azinopte
Mama, mama ce mai vorbeste si canta pe limba lui

La multi ani sarbatoritilor de azi care isi fac lunita Stefan,Matei si Anya sa cresteti mari si frumosii pupici de la noi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Neata la pranz!
Am vizionat pozele din 18, foaaaarte dragute, exact ce-mi trebuia ca sa ma ia paraponu' ca n-am participat! M-a amuzat Valen in una din poze, zici ca dadea sa-si linga degetele (oricum, si daca o facea, tot o doamna ramanea!!)
le astept si eu pe cele din 17, sa am ce comenta cu sotu'!!
Ieri de la 9 la 2 am ranit prin casa, incepe sa mi se ia de sportul asta! Tre' s-o sun pe Ina, ca zicea de o tante pt curatenie.
Pe urma am spalat, am calcat (ale lu' fi-miu, nu dati cu pietre!) si n-am gatit, ca m-am pastrat pt. azi
Fi-miu e tare incantat de cartea fosnitoare. CitindAsa de incantat ca, dupa ce am vorbit cu Deniss si am ajuns la concluzia ca sunt mama nebuna ca i-am dat cartea nespalata - caci, cf. mamei 2 care are dreptate, mai si pute si mai si iese rozul - am luat cartea s-o spal si sotu' nu s-a mai putut intelege cu el!! Pana la urma, ca sa-l potoleasca, i-a dat brosura Nestle cu diversificarea, si a studiat baiatul meniul viitor! Meniu Carturar il face mama, deci am ratat imbogatirea in viata asta...
Asa, si in plus i-a corectat si desenele lui Razvan, ca mai avea ceva greseli... Inginerii intre ei
I-am trimis acum la plimbare, sa fac ceva de mancare pt azi si saptamana.... zau daca am vreo inspiratie?!
Draga de Deniss, multumim pt cadou! Zapacita tare fata asta, dar e o scumpa! Ei, asa cuscra mi-as fi dorit si eu! (acu' cine mai stie pe lumea asta, poate ne vedeti intrebandu-ne care e soacra mare si care a mica, ptiu Doamne fereste!)
Hai pa si pe mai incolo, ca bat campii!
PS sper ca iese linkul cu pozele, ca e prima data cand incerc!!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Asa asa, ca daca eu sunt zapacita atunci tu Cuco esti dusa rau! Acum ce o fi o fi .

Deci, caci asa se incep frazele la intelectuali. Copilul meu a mancat aseara la 3 si cum eu ma culcasem la 1 va dati seama ca eram zombi dar cu ocazia asta dimineata au venit mamele, sincer nu stiu cand, peste noi in dormitor si ne-au luat copilul asa ca am dormit impreuna cu conjugalul pana la ora 10. Dupa care le-am anuntat pe mame ca ma deplasez la cumparaturi ca maine e ziua de nastere al consortului si sa ii cumpar un cadou. Mama care bucatarea la aragaz cu spatele la tot ce era in casa incepe sa ma intrebe ce cadou am de gand sa cumpar exact cand iesea sotul din baie asa ca am stricat elementul surpriza.
M-am inarmat cu rabdare si am plecat spre Unirii sa ma uit de cadouri si sa fac o cana cu chipul nostru sotului dar la un moment dat mi-am dat seama ca e posibl sa gasesc si la mall de ce am nevoie asa ca am parcat la mall si am inceput sa bantui. Am cumparat castron copilului plus niste tenishi ca nu aveam cu ce sa il incalt si 7 body-uri pentru prietena mea care urmeaza sa nasca in 10 zile, de la mothercare desigur asa ca am dat cep la cardul de alpha. Dupa am intrat la diverta si am luat 2 cd-uri cu muzica de copii sa am ce canta copilului, o carte despre cresterea copilului ca pe capraru l-am epuizat, niste dvd-uri blank ca nu aveam in casa si cand ce sa vezi, unii de faceau cani si mouse pad cu poza clientului faceau niste imagini 3d intr-un cristal, faza proasta ca nu eram cu bb la purtator sa mi-l scaneze asa ca am facut o poza 2d in acel cristal si am luat si un dispozitiv care lumineaza cristalul si il invarte si am scris pe cristal, celui mai iubit tatic plus data de maine si am rezolvat similarul canii. Probabil insa ca acea cana era mult mai ieftina ca acest cristal cu tot cu invartitoare m-a costat vreo 170 de lei. Si am bagat si 2 camasi de servici de la bigotti plus un cd cu iris ultimul album si am rezolvat cadoul sotului, cu bani foarte multi dar cred ca ii cumpar un cadou dupa 10 ani ca pana anul trecut el era ala de dadea cadouri, eu aia care le primeam .

Si atat ca am spart mai multi bani ca la be si am plecat numa cu 3 sacosele, sa vezi ce frumos o sa fie cand va veni hartia de la card, cred ca mi se confisca.
Dar ce sa ii faci, odata in an e ziua sotului si ii iese baiatului primul dinte (cica sa ii cumpar ceva de aur, dar ce? cercei? ) .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Frumoase poze Cuco!
Ieri seara am vizionat si ceva poze din contul comun si mi-am dat seama ca 1 luna nu am pozat copilul deloc si nici poza de 5 luni nu are. Mama denaturata cum spuneam!

Si am vazut-o si pe fata Inei, cu o sepcutza roshie si acum mi-am dat seama clar dupa ce am vazut mama originala, ca seamana fata cu Ina. Si cred ca si la dimensiuni, ca pare mignona!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Am pus si eu o poza de 5 luni care e mai mult spre 6 luni dar nu am poze din februarie... aici il vedeti pe Vlad cand incerca masa sa faca poze impreuna pentru surpriza lui tati.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput