Bebelusi de iulie-august 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
andre_ea spune:
Deny, da' cum iti ia cizmele de la usa daca nu merge de-a busilea?
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Dianami spune:
Emaaimee, daca alte simptome nu a avut, nu cred ca are ceva Oana. In nici un caz paraziti
. Dar pt. linistea ta e bine ca ai fost la medic, mai mult ca sigur ca va iesi bine coprocultura. 
Cuscra, i-am aratat acum vreo 2 saptamani pozele Iuliei, dar am uitat sa-ti zic, a reactionat f. frumos
.
Forumul e in nu stiu ce revizie tehnica, nu ti-a restrictionat nimeni accesul
. A fost si azi cateva ore, cand accesam pagina imi spunea acest lucru.
Banuiesc ca ti-ai inchis pozele din acelasi motiv ca si mine (le-am avut si eu inchise o perioada, acum le am iar publice, dar le voi inchide iar...). 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Simonaci79 spune:
Dede- cum sa nut-i simtim lipsa???? Chiar si daca au fost sanatosi bbii, tot ne-a fost dor de tine! Sa inteleg ca s-a devansat data cursului sau ati amanat voi petrecerea lui Adi? Pupici multi, bafta la curs, sanatate mamei tale si un mare pupic pt Adi de ziua lui, sa fie sanatos si fericit (ca nu cred ca vei mai avea timp de noi atunci!) Cu cheltuielile....si la mine asta a fost motivul nr 1 pt care nu m-am dus la baby expo ca stiu ca as fi cheltuit si ce nu aveam! Si dupa o intretinere de 4 mil, curent 2,5 mil, telef fix 2 mil si tel mob 1,5 mil......mai pauza! Ca am luat si tarc, si jucarii si hainute si de unde atata????? Pupici! Si sa stii ca noi stiam ca Medeea e o super bebelusa cu o super mamica!
Lia -scuze!!!!! Pai scot mielul, ce sa fac! Tot vine Pastele! Multumim pt urari!
Briana- eu cand am fost la dr la 7 luni si jum mi-a zis ca de ce nu i-am dat peste, ca puteam sa-i dau de la 7 luni. Acum depinde si de dr, dar eu ii dau! Tb sa fie neaparat file si de peste alb (preferabil salau, dar eu am gasit in Cora un peste super, nu mai stiu cum se numea, zicea ca e special pt copii si nu are nici un fir de oscior ratacit!) Pofta buna!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Dianami spune:
Andre_ea, ca te-am prins...nu mi-ai zis ce intensitate ai verdele, eu vorbeam serios
. Apropo de Hipp, ai idee cam cat costa in Sensiblu, de ex. borcanasele cu fructe? Ca sa fac calculul cat vine fara reducere. In Carrefour erau la oferta cu 3,8 RON.
Tocmai am vazut pe Realitatea TV imagini de la concursul bebelusilor de la Baby Expo! Ce scumpi erau! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Simonaci79 spune:
Ella- felicitari pt papacioasa. Mario nu o vrea nici pasata, dar tocata! Mofturos ca tasu'!
Dede- si eu sunt de acceasi parere privitor la lapte! Am zis ca daca ma ajuta Dumnezeu sa mai am laptepana la un an, macarcat am, ca eu oricum ii dau in completare formula, nu trec la nr 3 cum a zis dr ci direct la lapte de vaca! Vb ta, papa iaurt din comet si lapte nu dupa un an?????
Anis- da, vezi cum e soarta? Te plangeai de sculat noaptea si acum esti fericta!!! Oricum, eu va doresc multa putere amndurora, si lui Ingrid multa sanatate si sa recupereze repede de tot! Pupici si sanatate multa!
Ema- multumesc mult pt bancuri! Chiar aveam nevoie sa rad!!!!
Joker- da, te simti bine in pielea ta (da????? caparca ziceai una-alta...) pt ca esti slaba!!!!! La cum te perpelesti tu acum, sa te fi vazut si pe tine mai grasuta cem ziceai! Eu una ma incadrez perfect in grupul grasanelor dar cum alaptez (am gasit si eu o scuza!) nu ma apuc inca de cura si nici nu am curaj sa ma bag in vorba la subiectul asta!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Emma-
quote:
Simona-dintii sa iasa& sa ma scoale si noaptea,numai sa fie bine fata
Te adimir pt puterea ta! Felicitari! Eu cred ca o sa ma plang pe aici de o sa ma stie tot forumul!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Andre_ea- ce veste buna mi-ai dat! Ma duc si eu maine! (dar nu cand concureaza si bondarasul Luca veteranul ca el ne ia sigur!!!!) Pe la ce ore or fi, ai idee? Sper sa nu se prezinte toti copii maine si sa-l bag degeaba in aglomeratie!!!!
Corina- tare ciudat! Si aici cand ieseam si avea rosu in gat si ii puneam si eu fular la gura, sareau toate cucoanele dupa strada si ii luau fularul de la gura, ca nu e bine!!! Si la 18 grade nici eu nu cerd ca-i voi mai pune caciula, decat poate una subtire daca bate vantul!!! Iar cu papica, eu stiu..... Daca incerci sa-i pui si niste fructe sau iaurt in legume? Nu a mers? Intai poate o linuga sau 2 de legume la portia de fructe! Poate merge! Succes!
Ema.nu.ela- si Mario la inceput papa mult mai bine legumele si acum ar papa numai fructe!!!! Si culmea coincidentei! Nici Mario nu a prea mai vrut lapte la 3 luni jum si pana la urma si-a revenit! Parca ar fi frati! Pupici pt Mariuca! Iar la medicamente, ca am vazut ca vb de asta,nici algocalmin, dar culmea! Nici Vigantol nu se mai da fara reteta! Dar cica vor schimba ca era prea de tot!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Ioana(Nique) -Sanatate multa si sa iti treaca repede durerea de spate!!!!! Intrebai despre tarc: dupa parerea mea este cea mai utila investitie de pana acum, pe acelasi loc cu patutul!!!!! Mario nu facea nimic pana sa-i iau tarcul, pt ca patul e de lemn si tragea la capete in el de mama focului asa ca il tineam mai mult in carut. Si de cand am luat tarcul pe 1 martie, deja de o sapt , Mario se ridica in genunchi, in fund, in picioare, si merge pe marginea lui! Astea toate in mai putin de 2 sapt! Pt mine tarcul a fost cea mai buna decizie si este minunat! Sta acolo si se joaca cate o ora si ceva, papa, doarme si iar in tarc! Sper ca iti e de ajutor parerea mea, si daca te hiotarasti in favoarea tarcului, succes la cumparaturi!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Nique- am uitat! Sanatate multa Siminei, sa nu mai aiba nici o problemuta! Pupici!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Vali- mai ce m-ai nimerit! Chiar urm mesaj dupa tine! Pupici lui David grasunelul! De ce nu ne-ai zis si noua ca nu te duci, concuram si noi in locul vostru!!!! Ei, lasa, poate gasesc loc maine, daca nu, macar am incercat! Pupici la amandoi, si sanatate multa. Si eu voi trece maine pe la baby expo, nu stiu daca ne vom intalni ca nu stiu la ce ora merg, probabil pe la 13. Atunci concureaza si bondarelul, nu? Pupici!
Deny- si Mario se plictiseste repede, dar invata tocmai din disperarea de a vedea cat mai multe ca noi nu-i ducem cam peste tot pe unde ar vrea ei! Vei vedea!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005